Storystrail
Storystrail
Storystrail
Storytrail
Storystrail

Stadswandeling met een verhalenverteller

De stadswandeling met verhalenverteller. Beleef de avonturen van de mooiste steden van Nederland!

Uitgebreide omschrijving

Een unieke stadswandeling waarbij je niet met een gids maar met een verhalenverteller op pad gaat. De verteller brengt de geschiedenis van de stad tot leven met sagen & legenden. De prachtige oude binnenstad vormt het decor. Deze stadswandeling is leuk voor jong en oud. Ontdek op deze bijzonder manier de stad en... Elkaar.

Beleef het in diverse steden in Nederland. Vanaf 6 t/m 240 personen. Van € 16 tot € 31 p.p. Kinderen van 6 t/m12 jaar € 12 inclusief BTW.

Heleen Lobbe
9
12 oktober 2022
Erg leuke en ontspannen wandeling met aandacht voor het kleine detail. Daarom ook voor mensen die Utrecht al goed kennen een aanrader.
Ton Bakker
9
07 september 2020
Stadswandeling was leuk voor het hele gezin!!
J.L. Verbeek
10
26 oktober 2017
We vonden het leerzaam en ontzettend leuk. Het is een echte aanrader. De verhalenverteller deed het bijzonder goed.
Hanneke van der Hammen
8
24 mei 2017
De accommodatie voor ontvangst was eigen keuze. Dus geen onderdeel van de Storytrail. Het contact met Henke Lever verliep attent en prettig. Evenals met Eric de verhalenverteller.
Anoniem
8
19 april 2016
Met een andere kijk op de stad warden er verhalen verteld over de stad. Zeer leuk, zeker ook voor kinderen. hebben zelfs in polonaise gelopen achter de muziek aan.
PV Zêk oet Mestreech Mondi Maastricht N.V.
9
10 september 2015
Storytrail is een gezellige ludieke stadswandeling waarin men door het verhaal schakelt tussen Den Bosch vroeger en Den Bosch nu . Dit is een manier om de historie van een stad een beetje te leren kennen zonder dat het saai wordt. DOEN .
Anoniem
8
10 juni 2015
Leuk gedaan door de verteller, waardoor je een andere kijk krijgt op de stad.
Anoniem
9
29 april 2015
Geweldig, echt een aanrader!
Anoniem
8
14 september 2013
een aanrader! We zullen het zéker doorgeven.

Onze partner

Avontuur

Wilt u een speciaal uitje in Utrecht, Amsterdam, Den Bosch, Gouda, Schoonhoven, Zutphen, Breda, Haarlem, Leiden, Den Haag, Amersfoort, Rotterdam of... Laat u verrassen door meer dan 10 jaar ervaring met bijzondere belevingen, bedrijfsuitjes en feesten. Meer beleven...

Faciliteiten

Wij werken nauw samen met een legia aan artiesten, vertellers, muzikanten en theatermakers.
Daarnaast hebben we toegang tot vele cultuurhistorische gebouwen en horeca.

Steden

Utrecht, Amsterdam, Den Bosch, Gouda, Schoonhoven, Zutphen, Breda, Haarlem, Leiden, Den Haag, Amersfoort, Rotterdam en Delfhaven.

Omgeving

En natuurlijk ook buiten deze steden organiseren we evenementen op maat.

Omgeving

Utrecht

In de provincie Utrecht kunt u heerlijk genieten van leuke dagjes uit en weekendjes weg! In ons uitgebreide aanbod voor groepen vindt u stadsspellen, workshops, themafeesten en actieve avondprogramma's maar ook met z'n tweetjes of voor het hele gezin hebben we een uitgebreid aanbod in Utrecht.

Utrecht

Utrecht is een bruisende stad in het hart van Nederland. Het heeft een historische binnenstad met schilderachtige grachten, middeleeuwse gebouwen en charmante pleinen. De Domtoren domineert de skyline. Utrecht staat bekend om zijn levendige café- en restaurantcultuur. Langs de grachten vind je talloze gezellige eet- en drinkgelegenheden. De stad biedt een divers winkelaanbod, van grote winkelstraten tot unieke boetiekjes. De Oudegracht en de Voorstraat zijn bekende winkelgebieden. Utrecht herbergt diverse musea, zoals het Centraal Museum, het Spoorwegmuseum en het Dick Bruna Huis.

Vriendinnen uitjes maakt gebruik van cookies
Vriendinnen uitjes is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Vriendinnen uitjes