Storytrail
Storystrail
Storystrail
Storystrail
Storystrail

Groepsuitje - Stadswandeling door Domstad Utrecht!

Beleef de stad samen met collega's, familie of vrienden. Op zoek naar een leuk uitje in Utrecht? Een stadswandeling is natuurlijk het leukste groepsuitje om een stad te ontdekken. En deze stadsrondleiding in Utrecht is wel heel bijzonder!

Bij deze stadswandeling in Utrecht is inbegrepen:

  • Stadswandeling Utrecht
  • Verhalenverteller

Prijs: van € 14 tot € 31 p.p. exclusief BTW minimaal 6 personen.

De prijs van deze stadswandeling in Utrecht is geldig tot en met 31 december 2024.

Beleef Utrecht op een unieke manier

Beleef de stad samen met collega's, familie of vrienden. Op zoek naar een leuk uitje? Deze stadswandeling is het leukste uitje van Utrecht! Laat je meevoeren op avontuur in het centrum van de stad.

Theaterwandeling Utrecht

De stadswandeling is een theaterwandeling. De verhalenverteller neemt je mee de stad in. Je wandelt door het decor van het eeuwenoude centrum terwijl je de helden, schurken en heiligen van de stad in je gezelschap ontdekt.

Ook mogelijk voor een besloten groep

Reserveer deze unieke stadswandeling met verhalenverteller voor besloten groepen vanaf 6 personen van € 14,- tot € 31,- per persoon (exclusief BTW).

Beja de Vries
8
14 april 2014
Onzettend leukr wandeling en leuke verhalen. Mooie plekken in de stad gezien die zelfs voor de locale nog onbekend waren. Ook de publieksparticipatie werd op prijs gesteld. Ontvangst met koffie en gebak was goed geregeld.

Onze partner

Avontuur

Wilt u een speciaal uitje in Utrecht, Amsterdam, Den Bosch, Gouda, Schoonhoven, Zutphen, Breda, Haarlem, Leiden, Den Haag, Amersfoort, Rotterdam of... Laat u verrassen door meer dan 10 jaar ervaring met bijzondere belevingen, bedrijfsuitjes en feesten. Meer beleven...

Faciliteiten

Wij werken nauw samen met een legia aan artiesten, vertellers, muzikanten en theatermakers.
Daarnaast hebben we toegang tot vele cultuurhistorische gebouwen en horeca.

Steden

Utrecht, Amsterdam, Den Bosch, Gouda, Schoonhoven, Zutphen, Breda, Haarlem, Leiden, Den Haag, Amersfoort, Rotterdam en Delfhaven.

Omgeving

En natuurlijk ook buiten deze steden organiseren we evenementen op maat.

Omgeving

Utrecht

In de provincie Utrecht kunt u heerlijk genieten van leuke dagjes uit en weekendjes weg! In ons uitgebreide aanbod voor groepen vindt u stadsspellen, workshops, themafeesten en actieve avondprogramma's maar ook met z'n tweetjes of voor het hele gezin hebben we een uitgebreid aanbod in Utrecht.

Utrecht

Utrecht is een bruisende stad in het hart van Nederland. Het heeft een historische binnenstad met schilderachtige grachten, middeleeuwse gebouwen en charmante pleinen. De Domtoren domineert de skyline. Utrecht staat bekend om zijn levendige café- en restaurantcultuur. Langs de grachten vind je talloze gezellige eet- en drinkgelegenheden. De stad biedt een divers winkelaanbod, van grote winkelstraten tot unieke boetiekjes. De Oudegracht en de Voorstraat zijn bekende winkelgebieden. Utrecht herbergt diverse musea, zoals het Centraal Museum, het Spoorwegmuseum en het Dick Bruna Huis.

Vriendinnen uitjes maakt gebruik van cookies
Vriendinnen uitjes is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Vriendinnen uitjes