Sleeuwijk

Sleeuwijk is een dorp in de provincie Noord-Brabant. Het ligt aan de zuidelijke oever van de rivier de Merwede, in de buurt van de stad Gorinchem. Sleeuwijk bevindt zich in een landelijke omgeving, omgeven door groene weilanden. Gelegen nabij de rivier de Merwede, biedt Sleeuwijk mogelijkheden voor prachtige uitzichten op het water en activiteiten langs de rivieroever. Vanuit Sleewijk kunnen heerlijke uitstapjes gemaakt worden naar het nabijgelegen natuurgebied de Biesbosch of slot Loevenstein.

5 Uitstapjes

Terras

Rondvaart Slot Loevestein - prachtige boottocht over de Waal

Sleeuwijk 204 verkocht

Tijdens deze prachtige boottocht over de Waal/Merwede, komen wij langs verschillende plaatsen die gelegen zijn aan deze imposante rivier om vervolgens bij het middeleeuwse kasteel Slot Loevestein af te meren.

Natuur 's avonds

Privevaart door de Biesbosch - Genieten met uw eigen gezelschap van een Rondvaart

Sleeuwijk 269 verkocht

Genieten van de prachtige natuur en van een goede verzorging aan boord. Ook staat er een bezoek aan het Biesboschmuseum gepland, waar u op een ontspannen manier alles komt te weten over de Biesbosch en zijn bewoners. Organiseer een privevaart met uw eigen groep.

Binnendek

De Linge Betuwe groepsrondvaart vanuit Sleeuwijk - Een compleet verzorgd en voordelig dagje uit!

Sleeuwijk 229 verkocht

Het gehele jaar door organiseren wij prachtige vaartochten. De Linge Betuwe rondvaart vertrekt om 11.00 uur vanuit Sleeuwijk en vaart tot 15.00 uur. U geniet van een prachtige vaart door de Betuwe, via de Merwede komen we door de sluis in Gorinchem op de Linge. Deze slingert dwars door een fantastisch stukje natuur, en kunt u genieten van prachtige kleine dorpjes, alle rust en natuurschoon.

Rondvaart Waal

2 uur Durende groepsrondvaart over de Waal - vanuit Sleeuwijk, de Biesbosch of Dordrecht

Sleeuwijk 381 verkocht

Met uw gezelschap een rondvaart maken over de drukste rivier van West Europa, de Waal? Boek dan deze 2 uur durende groepsrondvaart, te boeken vanaf 25 personen en u kunt kiezen uit een opstapplaats in Sleeuwijk, bij de Biesbosch en in het centrum van Dordrecht.

Rondvaart Waal

Familieuitje Pannenkoekenboot Sleeuwijk - rondvaart over de Waal

Sleeuwijk 248 verkocht

Voor een heerlijke dagje uit voor het hele gezin of gezelschap hoeft u niet verder te zoeken. Reserveer een plaatsje op de pannenkoekenboot! Tijdens de 2 uur durende rondvaart op de pannenkoekenboot kunt u genieten van het natuurschoon en hoort u van alles over de scheepvaart.

5 Uitstapjes

Vriendinnen uitjes maakt gebruik van cookies
Vriendinnen uitjes is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Vriendinnen uitjes