Rondvaart Waal
Binnendek
Prachtige partyboot
Invalidentoilet op de Princehof
Traplift op de Princehof

Familieuitje Pannenkoekenboot Sleeuwijk - rondvaart over de Waal

Voor een heerlijke dagje uit voor het hele gezin of gezelschap hoeft u niet verder te zoeken. Reserveer een plaatsje op de pannenkoekenboot! Tijdens de 2 uur durende rondvaart op de pannenkoekenboot kunt u genieten van het natuurschoon en hoort u van alles over de scheepvaart.

Bij dit Familieuitje Pannenkoekenboot is inbegrepen:

  • Rondvaart gedurende 2 uur over de Waal
  • Onbeperkt pannenkoeken eten
  • Toetje

Prijs: € 37,50 p.p.
Kinderen onder de 12 jaar € 25,00 p.p
Kinderen onder de 4 jaar gratis.

De prijs is exclusief drankjes.

Dit uitje is te boeken vanaf 25 personen. 

Wilt u liever 3 uur varen?
Van 12:00 uur tot en met 15:00 u is dit ook mogelijk à € 45 p.p.

De prijs van dit Familieuitje op de Pannenkoekenboot is geldig tot 31 december 2024.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405820.

Restaurant
Parkeren

Smullen op de Pannenkoekenboot

Voor een heerlijke dagje uit voor het hele gezin of gezelschap hoeft u niet verder te zoeken. Reserveer een plaatsje op de pannenkoekenboot! Tijdens de 2 uur durende rondvaart op de pannenkoekenboot kunt u genieten van het natuurschoon en hoort u van alles over de scheepvaart. Daarnaast kunt u op de pannenkoekenboot smullen van de overheerlijke pannenkoeken die onze kok voor u klaarmaakt!

Rondvaart over de Waal

Tijdens de 2 uur durende rondvaart op de pannenkoekenboot kunt u genieten van het natuurschoon en hoort u van alles over de scheepvaart. Daarnaast kunt u op de pannenkoekenboot smullen van de overheerlijke pannenkoeken die de kok voor u klaarmaakt!

Goed om te weten:

De Pannenkoekenboot vaart van 13.00 tot 15.00 uur (andere tijden in overleg). De minimale deelname per afvaart is 25. U kunt zich als groep, gezin of bedrijf inschrijven.

De vaartocht duurt ongeveer 2 uur, tijdens de tocht kunt u onbeperkt genieten van heerlijke pannenkoeken. Bijvoorbeeld: naturel- en spekpannenkoeken met suiker, stroop of andere lekkernijen.

Als afsluiting staat er een heerlijk toetje voor u klaar.

Vertrek 13:00 uur tot 15:00 uur of in overleg anders.
Vertrekplaats: Hoekeinde 26 , Sleeuwijk

Dirk Vonk
8
19 juli 2017
De groep longpatiƫnten met hun begeleiders en 6 vrijwilligers van de werkgroep longpunten Tiel en Culemborg hebben genoten van de vaartocht over de Waal en het heerlijke appelgebak en de pannenkoeken. Het weer was mooi en onze gasten hebben het een geslaagd uitje gevonden.
Machiel - Los
8
21 november 2016
Het was een hele leuke middag! lekkere pannenkoeken, vlotte, ontspannen bediening en dan het varen er nog bij. We hebben er zeer van GENOTEN. ga zo door schipper en personeel. met vriendelijke groet fam. Los.

Onze partner

Heerlijk varen en genieten

U wilt zorgeloos varen, mooie vaarroutes, gastvrijheid, lekker eten, een betaalbaar vaararrangement? Dan hebben we een aantal mooie programma suggesties om ideeen op te doen. Het op maat maken van een programma is uiteraard ook mogelijk. 

Een prachtige ervaring op het water

Wij bieden u een zeer uitgebreide keuze om van uw vaartocht een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Gasten uit zowel de particuliere als zakelijke markt kunnen bij ons terecht voor een prachtige ervaring die blijft hangen. U kunt natuurlijk kiezen uit 1 van onze all-in cruises, maar ook voor uw vaarprogramma op maat bent u van harte welkom. We maken graag samen met u een programma wat aansluit op uw wensen.

Culinair genieten aan boord

Tijdens de vaart serveert onze scheepskok naar wens, u een brede culinaire selectie, varierend van een broodbuffet of koffietafel tot een koud/warmbuffet met geweldig dessertbuffet. Er zijn vele mogelijkheden en we maken graag een voorstel passend bij uw budget

Vorstelijk varen wie wil dat nou niet?

Aan boord van onze partyboot Princehof kan dat. Niet alleen door de naam of uiterlijk van het schip, maar ook door de gezellige sfeer en goede verzorging. Ook aan de mindervalide gasten is gedacht door middel van 2 liften zodat iedereen overal aan boord kan genieten. Er zijn meerdere toiletten, een goed gevulde bar en complete keuken met eigen kok aan boord.

Ook is er een panoramisch uitzicht vanuit een prachtige rondzit. Het interieur is in overleg aan te passen aan uw wensen. Het buitendek kan in geval van regen dicht geschoven worden en zijn de zijkanten dan wind- en waterdicht.

De thuishaven is Sleeuwijk. U kunt hier makkelijk en gratis parkeren. De partyboot is het hele jaar te huur vanaf verschillende locaties en geschikt voor elke gelegenheid.

Omgeving

Noord-Brabant

Weekendje weg en Proef de Brabantse gezelligheid met ons uitgebreide aanbod.

Sleeuwijk

Sleeuwijk is een dorp in de provincie Noord-Brabant. Het ligt aan de zuidelijke oever van de rivier de Merwede, in de buurt van de stad Gorinchem. Sleeuwijk bevindt zich in een landelijke omgeving, omgeven door groene weilanden. Gelegen nabij de rivier de Merwede, biedt Sleeuwijk mogelijkheden voor prachtige uitzichten op het water en activiteiten langs de rivieroever. Vanuit Sleewijk kunnen heerlijke uitstapjes gemaakt worden naar het nabijgelegen natuurgebied de Biesbosch of slot Loevenstein.

Vriendinnen uitjes maakt gebruik van cookies
Vriendinnen uitjes is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Vriendinnen uitjes