Rondvaart Waal
Terras
Biesbosch Rondvaart
Rondvaart
Binnendek

2 uur Durende groepsrondvaart over de Waal - vanuit Sleeuwijk, de Biesbosch of Dordrecht

Met uw gezelschap een rondvaart maken over de drukste rivier van West Europa, de Waal? Boek dan deze 2 uur durende groepsrondvaart, te boeken vanaf 25 personen en u kunt kiezen uit een opstapplaats in Sleeuwijk, bij de Biesbosch en in het centrum van Dordrecht.

Bij deze groepsrondvaart over de Waal is inbegrepen:

  • 2 Uur durende rondvaart over de Waal
  • Vertrek om 13.00 uur vanaf Sleeuwijk

De prijs voor 2 uur varen is: € 550,00 tot maximaal 45 personen.
De prijs voor 2 uur varen is: € 700,00 vanaf 46 personen.

Dit arrangement is alleen te boeken voor gezelschappen vanaf minimaal 25 personen.
U kunt dan zelf een datum aanvragen.
Bent u met minder personen dan is dit arrangement helaas niet mogelijk.

Eventueel bij te reserveren:
Koffie met warm appelgebak: € 6,00 p.p.
Koffie met gesorteerd gebak: € 6,50 p.p.
Uitgeserveerde lunch: € 13,00 p.p. en met kroket € 15,00 p.p.
Pannenkoekenbuffet: € 25,00 p.p.

Wilt u liever opstappen bij de Biesbosch of in het centrum van Dordrecht informeer dan naar de mogelijkheden.

De prijs van deze groepsrondvaart over de Waal is geldig tot 31 december 2024.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405820.

Restaurant
Parkeren

2 Uur durende rondvaart over de Waal

Wij bieden u de mogelijkheid om een rondvaart te maken op de Waal/Merwede, de drukste rivier van West Europa, de snelweg van de Europese waterwegen. Deze rondvaart vertrekt vanuit de haven van Sleeuwijk of de Biesbosch of het centrum van Dordrecht.

Drukste rivier West Europa

Tijdens de rondvaart zult u verbaast staan over de vele en enorme schepen die ons vlakbij passeren. Maar ook de uiterwaarden met hun flora en fauna zijn prachtig om te zien. De oevers, steden, bruggen en scheepvaart vanaf het water bekeken geeft echt een heel ander beeld.

Rondvaren over de Waal

Aan boord van de rondvaartboot mag iedereen zich thuis voelen. De partyboot heeft een mooie warme uitstraling en is geschikt voor gezelschappen van 15 tot 150 personen. Het schip is rolstoel-toegankelijk door middel van een lift en een invalidentoilet. Tevens is er een apart dames- en herentoilet, een bar en een complete keuken met eigen kok aan boord. In de bovensalon heeft u een panoramisch uitzicht. De indeling van het schip kan in overleg worden aangepast aan de grootte van het gezelschap.

Er zijn 3 opstapplaatsen namelijk Sleeuwijk, bij de Biesbosch en in het centrum van Dordrecht.

e van Dijk
8
16 november 2017
Goed verzorgd en prettige medewerkers

Onze partner

Heerlijk varen en genieten

U wilt zorgeloos varen, mooie vaarroutes, gastvrijheid, lekker eten, een betaalbaar vaararrangement? Dan hebben we een aantal mooie programma suggesties om ideeen op te doen. Het op maat maken van een programma is uiteraard ook mogelijk. 

Een prachtige ervaring op het water

Wij bieden u een zeer uitgebreide keuze om van uw vaartocht een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Gasten uit zowel de particuliere als zakelijke markt kunnen bij ons terecht voor een prachtige ervaring die blijft hangen. U kunt natuurlijk kiezen uit 1 van onze all-in cruises, maar ook voor uw vaarprogramma op maat bent u van harte welkom. We maken graag samen met u een programma wat aansluit op uw wensen.

Culinair genieten aan boord

Tijdens de vaart serveert onze scheepskok naar wens, u een brede culinaire selectie, varierend van een broodbuffet of koffietafel tot een koud/warmbuffet met geweldig dessertbuffet. Er zijn vele mogelijkheden en we maken graag een voorstel passend bij uw budget

Vorstelijk varen wie wil dat nou niet?

Aan boord van onze partyboot Princehof kan dat. Niet alleen door de naam of uiterlijk van het schip, maar ook door de gezellige sfeer en goede verzorging. Ook aan de mindervalide gasten is gedacht door middel van 2 liften zodat iedereen overal aan boord kan genieten. Er zijn meerdere toiletten, een goed gevulde bar en complete keuken met eigen kok aan boord.

Ook is er een panoramisch uitzicht vanuit een prachtige rondzit. Het interieur is in overleg aan te passen aan uw wensen. Het buitendek kan in geval van regen dicht geschoven worden en zijn de zijkanten dan wind- en waterdicht.

De thuishaven is Sleeuwijk. U kunt hier makkelijk en gratis parkeren. De partyboot is het hele jaar te huur vanaf verschillende locaties en geschikt voor elke gelegenheid.

Omgeving

Noord-Brabant

Weekendje weg en Proef de Brabantse gezelligheid met ons uitgebreide aanbod.

Sleeuwijk

Sleeuwijk is een dorp in de provincie Noord-Brabant. Het ligt aan de zuidelijke oever van de rivier de Merwede, in de buurt van de stad Gorinchem. Sleeuwijk bevindt zich in een landelijke omgeving, omgeven door groene weilanden. Gelegen nabij de rivier de Merwede, biedt Sleeuwijk mogelijkheden voor prachtige uitzichten op het water en activiteiten langs de rivieroever. Vanuit Sleewijk kunnen heerlijke uitstapjes gemaakt worden naar het nabijgelegen natuurgebied de Biesbosch of slot Loevenstein.

Vriendinnen uitjes maakt gebruik van cookies
Vriendinnen uitjes is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Vriendinnen uitjes