Ingang
Junior Suite
Receptie
Restaurant 4
Restaurant

Onze partner

Slaap in stijl in dit prachtige landhuis. Dit hotel is eigenlijk een prachtige boerderij gelegen aan de HaseSee. Het hotel ligt in de stad Bramsche en biedt een leuke accommodatie in een rustige en landelijke omgeving. Ontspan en geniet van de rust met een wandeling rond de HaseSee. Het 2,3 km lange pad direct aan het water en is ook voor u als hotelgast de ideale route om te genieten van de omgeving samen met een prachtige wandeling. Voor uw kinderen is er een kleine speeltuin aanwezig.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405820.

Wifi
Tennisbaan
Zwemmogelijkheden
Stoomcabine
Squashbaan
Sauna
Restaurant
Receptie
Parkeren
Fitness
Familiekamers
Lift
Huisdieren toegestaan
Beauty Center

De hotelkamers

1-persoonskamer: Gezellige kamer (deels op zolder) met bureau, stoel, lcd-tv en eenpersoonsbed. De badkamer is uitgerust met een spiegel, een douche en een haardroger.
Standaardkamer: Standaard kamer met bureau, stoelen, lcd-tv en tweepersoonsbed. De badkamer is uitgerust met een grote spiegel, een douche en een haardroger.
Comfort kamer: Ruime kamer met bureau, stoelen, zitje, lcd tv en tweepersoonsbed. De badkamer is uitgerust met een grote spiegel, een douche en een haardroger.
Superior kamer: Ruime kamer met bureau, stoelen, zitje, lcd-tv en tweepersoonsbed. De badkamer is uitgerust met een grote spiegel, een douche en een haardroger
Junior Suite: Ruime kamer met balkon, minibar, bureau, stoelen, zitje, lcd-tv en tweepersoonsbed. De badkamer is uitgerust met een grote spiegel, een douche en een haardroger. Grootte kamer: ∅ 31 m²
Familiekamer: Ruime kamer met 2 aparte slaapkamers, bureau, stoelen, zithoek en lcd-tv. Slaapkamers met elk 1 tweepersoonsbed of 1 tweepersoonsbed en 1 eenpersoonsbed. Extra bedden zijn mogelijk. De badkamer is uitgerust met een grote spiegel, een douche en een haardroger.

De faciliteiten

Van het gewone zwembad tot de moderne waterglijbaan. Het zwembad is gratis voor u als hotelgast en ligt op 2 minuten lopen van het hotel. Naast het zwembad mag u ook gebruiik maken van de sauna en de fitness ruimte en de sport faciliteiten (de loopband, de fiets, de cross trainer en TRX band). Tenslotte kunt u ook gebruik maken van de squashbaan en van de tennisbaan.

De ligging

Dit Hotel & Restaurant is zeer rustig gelegen op het platteland van Bramsche, vlakbij de Hase-See. Het hotel ligt in de provincie Nedersaksen op 15 kilometer ten noorden van Osnabrück en op 85 kilometer van de Nederlandse grens bij Oldenzaal. In de rustige omgeving van het hotel kunt u mooie fiets- en wandeltochten maken. Daarnaast is dit hotel het ideale vertrekpunt wanneer u wilt gaan golfen. U kunt bij de golfarrangementen kiezen uit diverse golfbanen die in de omgeving van het hotel liggen.

Rob
9
31 mei 2024
Een prachtig hotel met mooie golfbaan op korte afstand. Vooral Artland was een mooie en verzorgde baan. Helaas was daar de horeca op maandag gesloten maar verder was alles perfect.
Vriendinnen uitjes maakt gebruik van cookies
Vriendinnen uitjes is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Vriendinnen uitjes