Pasen
wellness
Monschau
Hotel 's avonds
Kamer

Onze partner

Het hotel is gelegen in het gezellige dorpje Monschau in de prachtige omgeving van de Eifel. De prachtige omgeving is zowel in de zomer als in de winter de moeite waard om te bezoeken. U kunt er prachtig wandelen, fietsen of wintersporten.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405820.

Wifi
Zwemmogelijkheden
Sauna
Restaurant
Parkeren
Familiekamers
Elektrische fietsen
Lift
Beauty Center
Shuttle bus

Hotel en kamers

Dit hotel is gelegen in het gezellige stadje Monschau. Het hotel beschikt over een eigen restaurant, wellnesscentrum, parkeergelegenheid, zwembad, Wi-Fi en bar.

Op de standaard kamers zijn de kamerfaciliteiten: boxspringbedden, wandtafeltje met stoeltje, flatscreen-televisie met onder andere Nederlandse, Belgische en Duitse tv-zenders wekkerradio, gratis wifi, kluisje, douche, toilet en wastafel.

Op de comfortkamers zijn de kamerfaciliteiten: boxspringbedden, zeteltjes, wandtafeltje, flatscreen-televisie met onder andere Nederlandse, Belgische en Duitse tv-zenders, wekkerradio, gratis wifi, kluisje, douche, toilet en wastafel.

De comfortpluskamers zijn ruimer en hebben naast de bovenstaande kamerfaciliteiten van de comfortkamer ook nog een zitje en een balkon.

De luxe suite is een grote kamer met veel extra's. Kamerfaciliteiten zijn boxspringbedden en een slaapbank, zithoek met bankstel, wandtafeltje, flatscreen-televisie met onder andere Nederlandse, Belgische en Duitse tv-zenders, broekenpers, wekkerradio, gratis wifi, kluisje, douche, whirlpool, toilet en wastafel.

 

De faciliteiten van het hotel

  • Bar/lounge
  • Gratis shuttle service van en naar de luchthaven
  • Parkeervoorzieningen
  • Zwembad
  • Wasserij
  • Lift
  • Een volledig uitgeruste spa
  • Een restaurant

Honden zijn niet toegestaan in het hotel.

De paradijselijke omgeving

Het gezellige stadje Monschau is gelegen in het fiets- en wandelparadijs de Eifel. Dit stadje is niet alleen geschikt voor een dagje uit, maar ook voor een korte vakantie. Of u nu met uw (klein)kinderen bent, een paar dagen er tussen uit wilt of een weekendje weg, deze omgeving is overal geschikt voor.

De Eifel is het paradijs voor de natuurliefhebber. Een geweldige omgeving om te wandelen en te fietsen. In de lente, zomer en herfst zijn er volop mogelijkheden om te mountainbiken, motorrijden en watersporten. Voor de winter is de omgeving uitermate geschikt om te skiën, langlaufen en winterwandelingen.

Heylen
8
23 mei 2024
Prachtige streek,maar toch meer om te wandelen dan om te fietsen
Broks
9
31 december 2023
Schoon hotel vriendelijke bediening. Met Kerst een heerlijk diner. Voor herhaling vatbaar.
Anoniem
7
27 augustus 2023
heerlijk gegeten. Er miste wat informatie die ons wel had geholpen: sauna zonder kleding. op 10 minuten autoafstand van Monchou.
Derkse
10
30 maart 2023
Het was een heerlijk weekend.
Mooie omgeving, Monschau is niet groot maar zeker de moeite waard. Aken op 35km afstand maar ook een leuke stad. Omgeving is schitterend.
Helaas hadden we veel regen.
Het hotel was super mooi, goed verzorgd en heel erg schoon en netjes.
Bediening en eigenaar heel hartelijk en behulpzaam.
Top weekend voor een hele leuke prijs!
Zeker voor hethaling vatbaar.
Viviane
10
04 januari 2023
Super hotel,lekker eten,vriendelijk personeel Mooie kamer
De Werk
9
01 januari 2022
Een mooi gebied Monschau. Leuk appartement wat wij hadden. En heerlijk gegeten.
Elsie ten Veldhuijs
9
30 december 2022
Prima hotel met erg vriendelijke en deskundige medewerkers. Heerlijk eten, excellent ontbijt, gezellige sfeer (lag ook aan de gasten!). Alles vers en smaakvol bereid. Goede prijs-kwaliteit verhouding! Goed georganiseerd met activiteiten waar je aan kon meedoen, maar voldoende ruimte om je eigen plan te trekken. Fijne ruime kamers, rustige omgeving. Erg krappe douche
Atie Hulsker
9
07 januari 2022
Heel gezellige dagen samen met mijn partner doorgebracht.Alles was super en heel gezellig.Top hotel en prima personeel.Er werd veel georganiseerd.
Eric
9
01 januari 2021
Heerlijk kerstarrangement genoten. Personeel was top. Eten en alle andere zaken waren goed geregeld. Jo-ann, Desiree en Yannick bedankt voor jullie inzet en goede zorgen, niets was teveel.
F. de Vos
10
30 december 2021
Zeer gemoedelijk hotel met een uiterst vriendelijk team! Wij hebben er een aantal mooie dagen beleeft. Graag tot de volgende keer.
Connie Robbe
9
30 december 2021
Zeer goed arrangement. Zeer vriendelijk personeel
Martin Boot
10
30 december 2021
Geweldig arrangement,goed verzorgd,lekker eten. Alles netjes en een dikke voldoende voor het personeel wat belangstellend was met een leuk praatje en goed advies kon geven.In een woord geweldig.
Anoniem
2
02 juli 2021
Goed verblijf , maar ver van alles af. Goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel.
Bea van Erp
7
09 augustus 2020
Schoon maar soberhotel. Ligt nogal achteraf
Fam. Sol
8
30 december 2020
We hebben een heel fijn verblijf gehad met onze familie in de 2 appartementen en ook met complimenten voor de kok!
Fer
9
30 december 2020
Fantastische kerst. Wij zijn best kritisch maar het was perfect. Kamers, programma en het eten. Wie daar iets over aan te merken heeft is het thuis slecht gewend.
Westerhuis
8
29 december 2019
Prijs kwaliteit is goed, vriendelijk personeel, schoon hotel. Ontbijt buffet is ok en het avond eten is ook goed.
Vriendinnen uitjes maakt gebruik van cookies
Vriendinnen uitjes is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Vriendinnen uitjes