Ruwenberg-zomer
Golfbaan de Pettelaar
Golfbaan de Pettelaar
Golfbaan de Pettelaar
Shoppen in Den Bosch

Onze partner

Het Green Key Gold-gecertificeerde 4-sterrenhotel in Sint-Michielsgestel staat vlak bij Den Bosch, op een zeer authentiek landgoed van 14 hectare groot. Mooi gelegen in het Brabantse groene landschap, aan rivier de Dommel, biedt dit gastvrije hotel een veelvoud aan faciliteiten voor in- en outdoor vermaak, zoals een wellness, tennisbanen, een zwembad en een driving range.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405820.

Wifi
Tennisbaan
Zwemmogelijkheden
Squashbaan
Restaurant
Receptie
Parkeren
Golfbaan
Fitness
Lift
Mindervalide kamers
Beauty Center
Shuttle bus
Airconditioning
Huisdieren niet toegestaan

Het hotel

De comfortabele hotelkamers zijn modern ingericht. Alle kamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed of gescheiden bedden,een televisie, telefoon, zithoek, airconditioning, gratis WiFi en een badkamer met toilet en een bad of douche. Kamers met uitzicht op het prachtige landschap zijn op aanvraag te boeken. Het hotel heeft ook enkele mindervalidenkamers.

Faciliteiten

De keuken van het restaurant serveert culinaire gerechten van seizoensgebonden en veelal biologische producten. Veel ingrediënten komen uit de directe Brabantse omgeving en de keukenbrigade houdt rekening met allergenen, allergieën en dieetwensen. Zowel de bar en het restaurant als het grote terras van het hotel staan garant voor ultieme ontspanning gecombineerd met culinaire verrassingen. 's Ochtends kunt u hier aanschuiven voor een ontbijt, 's middags eventueel voor de lunch, beide in buffetvorm.

Het hotel is Green Key Gold-gecertificeerd; hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Op het landgoed zijn tal van activiteiten te ondernemen; tennissen, squashen en uw golfvaardigheden verbeteren op de driving range. In het hotel vindt u het binnenzwembad, wellness met sauna, stortdouches en massagemogelijkheden. Verder zijn vele mooie wandel- en fietsroutes verkrijgbaar. Bootje varen kan op aanvraag en tegen betaling. Tot de overige voorzieningen behoren een 24-uursreceptie, een lift, 42 oplaadpunten voor elektrische fietsen en auto’s, gratis parkeergelegenheid voor 250 voertuigen én gratis WiFi.

De omgeving

Het hotel is gelegen op een centrale plek in het Brabantse Sint-Michielsgestel, op nog geen acht kilometer van de bruisende binnenstad van Den Bosch. De Sint Janskathedraal, het Bastionder met 500 jaar oude stadsmuren en het oude stadhuis met een klokkentoren die stamt uit de veertiende eeuw zijn zeker het bezichtigen waard. Een vaartochtje over de Binnendieze laat u het prachtige oude centrum vanaf het water bewonderen.

Liever de natuur in? Ook dan haalt u hier uw hart op. In de prachtige bosrijke omgeving van het hotel kunt u eindeloos fietsen en wandelen. Zo lis het hotel direct aan de rivier de Dommel gelegen en zijn er vanaf het landgoed vele knooppuntenroutes te volgen.

Martine Van de Voorde
9
19 januari 2024
We hebben enorm genoten van het arrangement in dit hotel. Zeer vriendelijk personeel, heerlijk gastronomisch diner en nette kamer. Een absolute aanrader!!
Gerrit Molenaar
10
04 januari 2024
Wat een service niets is teveel voor het personeel kwaliteit smaak eten formidabel
Anoniem
9
04 januari 2024
Mooie locatie, vriendelijk personeel, heerlijk gegeten. Jammer van de hoge zitplaats. Badkamer gedateerd.
Els Scholten
9
14 juni 2023
Fantastische locatie en mooie fietsomgeving.
Vriendelijke personeel ook op het landgoed.
Anoniem
7
05 januari 2023
Meer van verwacht geen muziek ofso
George van der Beek
8
05 januari 2023
Fijn hotel rustige ligging.
Rita
9
04 januari 2023
Fijn Oud en Nieuw hier gevierd. Buffet was niet heel groot waardoor het af en toe wel wat druk was waardoor je een poosje in de rij moest staan voor je eten. Buffet was verder wel goed. Rond 23:45 uur kwam het personeel in de bar langs met een schaal met oliebollen en na middennacht kwamen ze langs met een glaasje 'bubbels'. Kamer en ontbijt was prima.
Gert Magielsen
10
04 januari 2023
Een supergoed verzorgd arrangement, voor herhaling vatbaar
Anoniem
9
25 oktober 2022
Super mooi hotel, prima ontbijt en diner. Mooi omgeving.
Anoniem
9
09 maart 2022
Prachtige lokatie goede service
Carin tops
9
19 oktober 2021
Geweldig , heel mooi en goed hotel , vriendelijk ,goed gegeten.alleen matras was hard maar dat is ieder zijn smaak.taxi op tijd en vriendelijk.
Nadine
9
07 augustus 2021
Fijn hotel, leuk arrangement. Taxi stond netjes klaar op afgesproken tijd en ook het ophalen vanuit het centrum ging soepel. Den Bosch is ook echt een hele leuke stad! Precies wat het moest zijn.
Anoniem
9
04 juni 2021
Mooie groene omgeving. Heerlijk eten. Kamers zijn iets verouderd en niet zo groot. Mooie fiets omgeving.
A.Gerritsen
9
26 mei 2021
Mooie locatie, goed verzorgd hotel, vriendelijk personeel. Dus een aanrader.
Tinie Nobel
8
12 mei 2021
Prima verzorgd arrangement.Bediening vriendelijk. Lekker gegeten.
Anoniem
7
03 mei 2021
Was prima verzorgd ondanks Corona.
AJC de Roos
8
04 januari 2020
We hebben heerlijk genoten van de overnachting. Het personeel was ook heel vriendelijk en behulpzaam
Anoniem
7
04 januari 2020
Lekker ontbijt. Fijne douche. Jammer dat er weinig tweepersoons tafels in het restaurant waren, hierdoor zit je me vreemde aan dezelfde tafel. Helaas ook geen extra kussens of koelkast op de kamer
S Brandts
8
04 januari 2020
Netjes, vriendelijk personeel, eten prima, wel iets onderbezetting oudjaarsavond.
Marcel Stark
8
04 januari 2020
Verblijf en ontvangst was prima. Hotel zelf erg goed met leuk zwembad en sauna. Door de actie waren er wel meer gasten dan het hotel had verwacht waardoor het avondeten niet helemaal goed ging. Te weinig tafels voor het aantal gasten e.d. Ontbijt was voortreffelijk.
Arie Landman
9
04 januari 2020
Het was prima, als tip hebben wij: oliebollen en champagne serveren aan de gasten om 24.00 uur
De Heer
8
04 januari 2020
Kamer is geweldig maar jammer van de kleine tv, alleen diner is heel weinig keus. 1 soort vlees en 1 soort vis. Ontbijt is goed.
Anoniem
9
04 januari 2020
voor het eerst met oudjaar dit gedaan, zeker voor herhaling vatbaar
Judith Knobbout
8
26 december 2019
Was een super weekend! Heel gastvrij, taxi was erg fijn en fijne kamer. Kleine puntjes van kritiek: het ontbijt was wat minder (scrambled eggs was echt koud, net als de vruchten, die waren erg groot en echt te koud) + het water van het zwembad was best koud. Heerlijke massage gehad en lekker geslapen.
Vriendinnen uitjes maakt gebruik van cookies
Vriendinnen uitjes is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Vriendinnen uitjes