Schateiland Zeumeren
Wellness
xcube escape room
Wellness bungalow
Boeren Escape Room

Onze partner

Even lekker een dagje uit, een weekendje weg of op vakantie in het mooie Nederland? Dit recreatiepark is gelegen op de prachtige Veluwe, in het dorp Voorthuizen. De Veluwe is een beschermd natuurgebied waar natuur vrij spel heeft. De Nederlandse Big Five, zoals edelherten, vossen en wilde zwijnen, krijgen hier alle ruimte. En jij ook! Wandel over zandverstuivingen en door dennenbossen. Fiets langs bloeiende heidevelden en mooie zandstranden en meren. Naast de mooie natuur, vind je op de Veluwe dit prachtige recreatiepark. Een recreatiepark voor jong en oud met moderne accommodaties voor stellen, gezinnen maar ook voor grote gezelschappen. Een actief dagje of weekendje weg of gewoon even heerlijk op vakantie? Bij dit Recreatiepark op de Veluwe bent u van harte welkom!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405820.

Zwemmogelijkheden
Restaurant
Receptie
Speelparadijs
Parkeren

Wat is er allemaal te doen?

De Boshoek is een recreatiepark dat geschikt is voor zowel jong als oud. De faciliteiten zijn zeer kindvriendelijk en er zijn legio mogelijkheden voor vertier! Denkt u aan een sportpark met interactieve voetbalmuur en diverse speeltoestellen van groot naar klein en in de kindervakanties (m.u.v. kerst- en voorjaarsvakantie) zorgt het animatieteam voor vermaak! Zit het weer niet mee? Geniet dan in het overdekte zwembad of ga bowlen in de sfeervolle bowlinggrot. Ook voor een dagje met vrienden of collega's is dit recreatiepark zeer geschikt. Het park biedt vele mogelijkheden aan activiteiten waar u samen veel plezier zult beleven. Ontdek de natuur tijdens een tour op de Echopper

  • Bowlen in de sfeervolle Bowlinggrot
  • X-Cube (digitale escaperoom)
  • Racesimulator (F1 racen)
  • E-chopper rijden 
  • Quad rijden 
  • Mountainbiken
  • Foto's in klederdracht maken(minimaal 6 personen)
  • Escaperoom (minimaal 6 betalende)
  • Buggy en Quadrijden (1 uur buggy- en 1 uur quadrijden)
  • Oud Hollandse spelen (minimaal 10 personen)
  • Workshop Bier en Burgers
  • Fiets huren 
  • E-bike huren
  • Tapas workshop (minimaal 8 personen)
  • Boerenbuitenspelen (minimaal 20 personen)
  • Huifkartocht (minimaal 15 personen)
  • Pub Quiz 

Ligging van het recreatiepark

Voorthuizen is een dorpje in de gemeente Barneveld, centraal gelegen in Nederland op de mooie Veluwe. Door de centrale ligging is Voorthuizen zeer goed te bereiken vanuit alle hoeken van Nederland. De Veluwe is een prachtig natuurgebied waar u prachtige wandelingen kunt maken of meer van de omgeving kunt ontdekken tijdens een mooie fietsroute. Wilt u er op uit dan zijn de steden als Harderwijk, Apeldoorn en Amersfoort goed te bereiken vanuit Voorthuizen. Jaarlijk mogen wij tienduizenden bezoekers verwelkomen op ons moderne recreatiepark, geschikt voor jong, oud, vrienden, collega's, gezinnen en grote gezelschappen! Komt u ook eens langs?

 

Ontdek de omgeving

Recreatie in Nederland saai? Niet als u naar hier komt! Het recreatiepark is omringd door de staatsbossen. Vanaf het park zijn er uitstekende mogelijkheden om te fietsen, te wandelen of andere leuke activiteiten te ondernemen, zoals huifkartochten, buggy rijden, scooter tochten en nog veel meer. Wist u dat de Veluwe de hoogste attractiepark dichtheid heeft van heel Europa? Beleef uw dagje uit of weekendje weg met familie, vrienden, het hele gezin of gezellig met collega's. 

Anneke Wempe
8
26 juni 2024
Top arrangement, alles goed geregeld, heerlijk eten, goed hotel, gastvrij, kortom een aanrader!
Rob
9
25 juni 2024
Goed georganiseerd, leuke Buggy rit door de bossen en modder, mooie bowling en heerlijke BBQ. Top!
Kasper
10
23 juni 2024
Wij hebben met de broers en zussen een waanzinnig leuke dag gehad. Het was een uitdaging om lekker door de modderplassen te scheuren.
Anoniem
10
11 juni 2024
super goed verzorgd vriendelijke obers
Jeannet Bos
9
11 juni 2024
Super gezellige dag gehad, buggy iets later begonnen en geƃĀ«indigd, hierdoor later aankomst Western Plaza, maar na overleg met bedrijfsleidster, langer door kunnen gaan met bowlen. Personeel had flinke portie incasseringsvermogen Ć°Åøā€˜ĀĆ°ÅøĀĀ»vriendelijk. Bbq: drumsticks vonden wij minder geslaagd, verder prima arrangement!
DaniƃĀ«lle Kredier
8
23 mei 2024
Zijn erg tevreden over de hele organisatie. Leuke spellen, bbq goed verzorgd, was genoeg vlees. Parkeren was wel lastig. Het was niet meteen duidelijk bij welke parkeerplaats je moest zijn, pas bij de slagboom kwamen meerdere mensen erachter dat ze bij de verkeerde stonden. De parkeerplaats waar je met je pinpas binnen moest komen was vol. Uiteindelijk heeft de receptie van de parkeerplaats voor campinggasten open gezet zodat we daar konden parkeren. Dus goed opgelost, maar erg rommelig om zo eerst met diverse autoĆ¢ā‚¬ā„¢s dit uit te zoeken
Hanneke Kerkelaan
10
09 april 2024
Het was in Ć©Ć©n woord fantastisch. De hele familie heeft genoten.
Henk Van de steeg
8
04 april 2024
Het eten was super, er was voldoende keuze en alles werd netjes biigevuld! Het was de 1e keer voor hun, dus ze waren ook nog wat zoekende. Vriendelijk personeel. Zeker voor herhaling vatbaar!
Anoniem
9
13 maart 2024
Burgers maken en buggy rijden was hartstikke goed geregeld
Robin Nieuwenhuizen
8
12 maart 2024
Leuk dagje uit gehad. De race-simulator was zeker het hoogtepunt van de dag en het aanraden waard bij anderen. Het resterende van de dag was ook leuk inclusief een lekkere BBQ. He enige minpunt was wel de bowlingbaan, aangezien deze redelijk klein is en de machines redelijk vaak storing hadden waarop er op een medewerker gewacht moest worden die dit op kon lossen. Hierdoor ging het uurtje bowlen snel voorbij. Voor de rest een topdag gehad en het erg naar ons zin gehad.
Linda Rijk
9
28 februari 2024
Wij zijn zeer tevreden huisje was top voor 12 personen, wij hebben erg genoten en komen in oktober 2024 nogmaals terug.
Anoniem
9
22 februari 2024
Een super leuk mannen weekend gehad. Alles was goed geregeld en communicatie was goed. Als er vragen of onduidelijkheden werd dit op gepakt.
M.Wijdeven
9
21 februari 2024
Alles was geheel naar wens,
Marc Boerma
7
05 februari 2024
Escaperoom prima,helaas weinig tijd tussen het escaperoom en bowlen, waardoor dat wel erg kort was. Misschien een ount ter overweging in de planning van dit arrangement
Overweg
9
11 januari 2024
Gastvrij ontvangen door zowel de Boeren Escaperoom bij boer Gijs als het recreatiecentrum. Ontsnapt uit de escape room, lekker gegeten en gezellig gebowld. Ook mailcontact met recreatief.nl liep zeer fijn. Top prijs/kwaliteit verhouding van een zeer gezellige dag!
Hendrik Witteveen
10
31 december 2023
vriendelijke mensen,zeer goed eten
Frank Errijgers
8
29 november 2023
Alles goed geregeld. Lekker eten en vriendelijke bediening heel tevreden
Mark
8
10 november 2023
Leuk arrangement voor mannen
Erik
9
09 november 2023
Goed verzorgd en het programma komt overeen met de verwachtingen. Prijstechnisch een prima mooi aanbod en buggy rijden was uiteraard super leuk om te doen. Kortom een aanrader.
Anoniem
9
02 november 2023
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. De park is zoals een vakantiepark moet zijn voor gezinnen. Restaurantkeuken is erg goed alsook het ontbijtbuffet.
Leon
9
17 oktober 2023
Fijne communicatie en goed geregeld uitje. 1 min puntje: de bowling is gedateerd en de bowling viel vaak in storing.
Anoniem
8
11 oktober 2023
Wij hebben enorm genoten. Bediening had wat vlotter/slimmer kunnen zijn. Ontbijt ook eerst koffie en dan borden.
Dorette de wever
8
11 oktober 2023
Het was een te gek weekendje Van alles te doen voor jong en oud Heerlijk ontbijt en het grillen was ook prima Dus genoten
Nadine Bot
9
05 oktober 2023
Super communicatie en super geregeld allemaal! We hebben genoten!
Anoniem
8
04 oktober 2023
Superieure en fijne workshop olv Sandra. Ipv buggrijden hebben we een leuke tour gemaakt met de e-chopper.
Anoniem
8
27 september 2023
Vooraf goed aangegeven en tijdens goed verzorgt.
Monique
9
13 september 2023
Top weekend gehad, alles perfect geregeld!
Jolanda Kerkhoff
8
07 juni 2023
Was geweldig weekend. De kookworkshop was zeer geslaagd. Bierproeven stelt weinig voor.
Freija
8
07 juni 2023
Het was super georganiseerd! De activiteit bij boer Gijs was zeer leuk. De lodge was mooi maar wel te klein voor 6 volwassenen en had wat kleine gebreken. Het eten was zeer lekker en de bediening vriendelijk.
R2WS
9
07 juni 2023
Uitstekend, goed verzorgd, buggy rijden was enorm leuk, zeker een aanrader!! (Als ik al iets moet noemen, spareribs zijn okƃĀ© maar kunnen beter).
jerry
10
01 mei 2023
wij hebben genoten was een hele leuke rit met de e-scooter en de high tea was ook goed verzorgt . zeker een aanrader
Mario Potjens
9
01 mei 2023
Superdag gehad.was allemaal top geregeld.het enige puntje is dat we hadden Verwacht dat er ook wat onverhard terrein in de route zat en niet alleen asfalt.maar desalniettemin zeker genoten.bedankt!!!!
Tim Visser
7
19 april 2023
Prima arrangement, en goed verzorgd. Huisje was ietwat klein voor 6 man, en de gedeelde veranda met het andere huisje gaf wat minder privacy dan je zou willen. Verder zou ik het wel aanraden.
Feestje
9
12 april 2023
Een feestelijke en gezellige middag gehad! Goed georganiseerd en de pizza's waren heerlijk. Bedankt!
Cor Snitselaar
9
12 april 2023
Alles was super geregeld en voor een mooi projsje
Sandra
8
05 april 2023
Leuk weekend gehad met leuke activiteiten. alles goed geregeld
Dennis Verlinden
9
15 maart 2023
Het was een goed georganiseerd weekend. De activiteiten sloten fijn op elkaar aan. De volgorde van activiteiten was perfect. We hoefde zelf niks te doen , alleen zorgen dat we op tijd waren op locatie. Alles zat erin , spanning - eten - ontspanning - na borrelen - overnachten - ontbijten. Super bedankt voor alles.
Anoniem
8
30 november 2022
Heel leuk, goed georganiseerd en zeer klantvriendelijk!
Maurice
8
23 november 2022
Het sim race was super leuk om te doen! Net zoals de xcube escaperoom. De lunch en ribs(lees rib)& wings waren matig voor volwassenen mannen die wel wat lusten. Voor de rest was alles goed geregeld!
Anoniem
8
12 oktober 2022
2de jaar bij jullie een weekend gereserveerd. Dit jaar nog beter als vorig jaar. Maar beide keren was het goed. Zowel locatie, activiteiten en eten ! Volgende jaar 3de keer. Dan wat extra korting graag ?
Anoniem
8
28 september 2022
Bij boer Gijs was het goed geregeld en alles op tijd en heel vriendelijk. Bij het restaurant was het wat rommelig en duurde het best lang voordat er werd geholpen en geserveerd, daar in tegen was het eten erg smakelijk.
p.a.m bosboom
9
27 september 2022
het was heel goed en fijn georganiseerd en hebben heel veel plezier gehad en eten was ook heel goed,is voor herhaling vatbaar.
Suzy Walraed
8
21 september 2022
Alles in 1 pakket en wordt voor jou opgesteld. Escaperoom bij boer Gijs was leuk en op verplaatsing maar toch in de buurt. Om 14u lunchen en om 18u steengrill is wel kort op elkaar. Gelukkig konden we steengrill met de activiteit omwisselen zodat er meer tijd tussen zat.
Anoniem
8
07 september 2022
Was een zeer geslaagd mannen-weekend. Het buggy-rijden was de hit van het weekend, maar ook het eten (tafelgrillen & de kookworkshop 'bier en burgers' was heel gezellig. Dorp op loopafstand met leuke kroegjes. Zeker een aanrader.
Susanna
10
30 juli 2022
Super leuk om te doen en mooie route
Carla Schriek
9
15 juni 2022
Het buggy rijden was geweldig. Het bowlen was leuk, maar niet bijzonder
Piek
10
15 juni 2022
Prachtige accommodatie, leuk park, variatie in de activiteiten, lekker gegeten en mooi weer! Alle ingrediƃĀ«nten voor een perfect vriendinnenuitje!
Geert Beijers
7
31 mei 2022
De ontvangst op de Boshoek was prima alleen in een hemelvaart weekend is parkeren nauwelijks te doen. Buggy rijden verdient gewoon een 9. Goede uitleg, prettige begeleiding, mooie route en veiligheid boven alles. Het eten was niet van het niveau wat we verwacht hadden bij Western Plaza. Mogelijk dat de omzetting van BBQ naar diner Bronze er een te lage prijs voor beschikbaar was. Liever meer betaald en dan een goed diner mogen verwachten.
marion
8
12 mei 2022
Super leuk weekend gehad! Alles goed verzorgd! Huisje was heel schoon en netjes! ( misschien een spiegeltje extra met 6 vrouwen) buggyrijden erg leuk!! Ontbijt in hotel echt heerlijk!! Dit arrangement is echt een aanrader!!
Denise
8
11 mei 2022
Het was onwijs goed geregeld alles lekker op de planning!
Christa Zegers
9
27 april 2022
Wij hebben een super vriendinnenweekeinde gehad! Alles was goed geregeld, stond op tijd klaar. Van de ene activiteit naar de andere. Ook de huisjes op Camping de Boshoek waren goed en al het eten wat er bij zat voldeed aan de verwachtingen. Zeer zeker voor herhaling vatbaar!!
Diana
10
01 april 2022
Goed geadviseerd en meegedacht!
Anoniem
10
30 maart 2022
Een heel gezellig weekend gehad. De activiteiten waren perfect geregeld.
Ilse
8
16 maart 2022
Heerlijk dat alles geregeld is, goede verhouding tussen activiteiten en 'vrije tijd'. Wij hebben genoten.
Huishoudclub
7
27 oktober 2021
Bij minder mooi weer is een Familie lodge te klein voor een vriendinnen weekend
Corine ten Oever
9
07 oktober 2021
Het was een super gezellige en leuke middag met de E shopper. High Tea was prima.
Anoniem
8
06 oktober 2021
Alles was geregeld wat we hadden gereserveerd! Super geregeld ! E-chopper rijden was super leuk !
En het eten in de plaza ook prima !
Heidie
8
06 oktober 2021
Mooi programma voor een gezellig weekendje weg met vriendinnen. Mooie, luxe, schone chalet.
Heleen Wouda
8
22 september 2021
Alles was goed verzorgt. Wij hadden alleen gevraagd of we 16.30 konden tafelgrillen. Dat was goed. Toen moesten we toch nog een hele tijd wachten voordat er iets op tafel kwam. Was wel jammer, anders waren we wat langer buiten gebleven op het terras omdat het mooi weer was.(gelukkig) Moest wel op de rekening letten, ze berekenden de Bowling baan nog een keer. Ik zag het gelukkig.
Arjette
8
22 september 2021
Arrangement was goed. De wijzigingen in de planning en de afstemming een dag van te voren waren minder fijn. Het is netjes opgelost.
Anoniem
8
23 juli 2021
E-chopper rijden was top en super aardig personeel. High tea was iets minder.
Erica Deggens
9
20 juli 2021
De boeking zelf was een gedoe maar daarna was het fantastisch! Een aanrader.
Denise Jacobs
7
23 juni 2021
Het verblijf was heel goed. Alle info vooraf en uiteindelijk een lodge met een hoge terras niet ideaal met een kleine van 1 jaar. Verder top
Mariette Muller
7
16 juni 2021
Het was een leuk weekend, alles was goed verzorgd. Jammer dat er geen Nespresso apparaat aanwezig was maar er werden koffiepads geregeld. Ik vond de doucheruimte gedateerd, verder was het wel netjes.
Renee
8
22 april 2021
Was gewoon top geregeld allemaal!!
Anoniem
10
17 maart 2021
We hebben super genoten! Echt voor herhaling vatbaar.
Marloes de Moor
9
08 januari 2021
Mooi chalet, n camping waar normaal veel te doen is, aardig personeel en goede corona alternatieve
Ingrid
9
16 oktober 2020
Heerlijk ontzorgt! Voortreffelijk ontbijt, Lekker dagje uit en nog en dagje gebowld en daarna lekker gesnackt met het snackpakket!
Julia Tulling
10
07 oktober 2020
Was super geregeld , al onze wensen werden vol begrip aangehoord en uitgevoerd , zelfs lodge eerder beschikbaar en langer aan mogen houden na uitleg van een zieke in ons midden , echt helemaal top
Anoniem
8
06 oktober 2020
Leuk afwisselend uitje zeker in coronatijd. Vooral e chopper rijden erg leuk
Anita van der Voort
9
30 september 2020
Wat ook onwijs leuk en goed verzorgd arrangement. Alles wordt voor je gepland op tijd en je hebt activiteiten gecombineerd met eten en slapen, dus je hoeft niet te gaan bedenken wat je gaat doen. Wij hebben het ontzettend leuk gehad en werden overal goed ontvangen. Een absolute aanrader!!
Ben Twilhaar
8
23 september 2020
Alles was goed, leuk programma
Anoniem
9
05 september 2020
Heerlijk genoten, goed hotel
Anoniem
8
02 september 2020
Leuk weekend gehad, prima geregeld.
M.J.Leever
9
01 september 2020
Waarom geen 10 ..... er is altijd een mogelijkheid tot verbetering. Het was een geslaagde dag en daar gaat het uiteindelijk om.
Corinde Tromp
8
19 juli 2020
Alles top geregeld. Hele leuke dagen gehad met onze kinderen.
Sander van Reenen
9
17 juni 2020
Na een wisselende start vanwege corona is het uiteindelijk allemaal goed gekomen en hebben een top weekend gehad. Nogmaals bedankt!
Marjolein Goethals-Pauw
7
19 maart 2020
slechte aanduiding van lokatie op het terrein. geen drankje bij de lunch incl. oud hollandsespelletjes, ontzettend leuk. lunch was erg lekker, bowlen ook erg leuk, alleen jammer dat we met 9 man op 1 baan moesten.
Anoniem
10
25 februari 2020
Weekendje met de boys was geweldig, aanrader en goed geregeld alles daarzo
rob Wolders
9
25 februari 2020
Super weekendje, buggy rijden was erg leuk. Verder veel plezier gehad en lekker gegeten en gedronken, uiteraard
Mathijs van de Weerd
8
28 januari 2020
Het buggyrijden was erg goed. Ik dacht echter wel dat ik voor het aantal personen (26) 4 bowlingbanen zou krijgen ipv 3.
Meeuwsen. Groep Hendriks
8
16 januari 2020
Wij hebben een super leuk weekend gehad het was allemaal goed verzorgd. Wij hebben het al bij verschillende personen aangeraden. Wel hopen we dat we de fotoĆ¢ā‚¬ā„¢s van het buggy rijden nog gemaild krijgen.
Anoniem
8
01 januari 2020
Prachtige lodge. Heerlijk kleinschalig. Ideaal Voor met jonge kinderen.
Anoniem
9
01 januari 2020
Was heel leuk gezellig een dagje weg was leuk voor de kids
Anoniem
8
08 december 2019
We hebben een heel gezellig weekend gehad. Het buggy rijden was echt heel erg leuk.
Anoniem
8
03 december 2019
het was allemaal naar wens. vooral de escape room was erg leuk
H.Smets
7
16 oktober 2019
Is een mooie dag geweest, het buggyrijden was bij iedereen positief ervaren , enkel was de reservatie voor 3 uur vertrokken om 13.15en waren terug binnen om 15.20u . :-( het tafel grillen ipv. bier en burgers was goed maar service liep wat achter hadden fritten bijbesteld deze werden geleverd toen iedereen reeds gedaan had. de accommodatie was top ,niks op aan te merken eveneens het ontbijt . top :-)
Kimberly
7
14 oktober 2019
De activiteiten en locatie waren leuk, de bowlingbaan zag er gezellig uit. Het enige wat tegenviel was het eten, de bbq. Het eten viel niet erg in de smaak.
Lotte
7
14 oktober 2019
Leuk dat het in de vorm van een arrangement wordt aangeboden. Jammer dat er niet op de website staat vermeld vanaf hoeveel personen de tapasworkshop is. E chopper rijden was heel leuk, was wel handig geweest om te weten dat er borg moet worden betaald, misschien handig om te vermelden op de website!?
George Bloemhard
8
02 oktober 2019
Vriendelijk en prima service
Joke Memelink
8
02 oktober 2019
Buggy rijden prima in orde, BBQen: de BBQ hadden wel buiten mogen staan onder overkapping, omdat de ruimte waar we zaten gevuldt werd met onaangename rook van 3 BBQ`s. Het bowlen ook erg leuk.
Arno
8
25 september 2019
Leuk weekend gehad. Buggy rijden was super. Het tafelgrillen, ontbijt en lunch waren goed verzorgd. Gewoon leuk event.
Sharon Joanna Petterson
10
25 september 2019
Alles was super goed geregeld. En mooie en goede alternatieven aangeboden. Super service. Super weekend en super activiteiten
groenendaal
8
25 september 2019
super weekend gehad goed geregeld! helaas deed de bowling baan raar (alle kegels om maar kwamen er steeds 2 of 3 kegels terug) super mooi en net huisje van alle gemakken voorzien. ontbijt was heerlijk vers en goes geregeld!
Anoniem
9
19 september 2019
Echt een aanrader! Wij hebben een super gezellig weekend gehad.
Veronique Beeren
9
11 september 2019
Super verzorgd, prachtig chalet en behulpzame medewerkers. Al met al een geweldig weekend
Nicole michielsen
9
10 september 2019
Alles perfect geregeld. Bijzonder scherp geprijsd. Leuke activiteiten. Ontzettend veel plezier gehad.
Rein Hettinga
10
04 september 2019
super leuk weekend gehad met 7 mannen, allemaal zeer enthousiast
Karin Bakker
8
20 augustus 2019
Het meisje dat ons alles was erg enthousiast . Jammer dat we pas om 4 uur naar beneden mochten dus we gingen pas om 10 minuten later beginnen . En de parkeerplaatsen waren er niet dus misschien een tip. Voor de rest een super dag geweest
Fleur
8
12 augustus 2019
Goed geregeld en leuke activiteiten.
Anoniem
8
03 juli 2019
Goed geregeld en een top weekend gehad met zijn allen...
Cynthia
8
26 juni 2019
Het was erg geslaagd. Goede activiteiten. De borg van de e-chopper was alleen niet bekend.
Anoniem
7
19 juni 2019
Was leuk, met bowlen wat problemen gehad met de baan waardoor tijd korter was. Gevraagd om dit te compenseren. Dat was geen probleem
Bas
8
19 juni 2019
Mooie weekend gehad, leuke activiteiten.
Lisa De Wispelaere
8
02 juni 2019
Zeer mooi op elkaar volgend, duidelijk aangegeven. Wij hadden van de bbq iets meer verwacht van het assortiment vlees, maar dat is persoonlijk. Wij zouden het zeker aanraden.
Ramon Laponder
9
02 juni 2019
Topdag gehad. Keurig ontvangen bij alle 3 de evenementen. Het eten was ruim voldoende voor 4 mannen!
Anoniem
9
29 mei 2019
Het was een goed gepland weekend Alles was goed georganiseerd en liep mooi in elkaar over.
Anoniem
8
28 mei 2019
Buggy rijden was prachtig , bbq was voor 6 personen veel te veel , we hadden ca. 100 stuks vlees
fonteyne
10
15 mei 2019
Het was tof ! Een topper om dit te beleven en voor herhaling vatbaar. Wel een vraagje ivb met de waarborg, ik heb dat nog niet terug ontvangen die 250 Ć¢ā€šĀ¬ ??
Wilco Verschuren
9
01 mei 2019
Fijne samenwerking, snel contact, snelle verwerking, goede partner
Sjoerd
7
17 april 2019
Bier en burgers, toppie Quadrijden; 2 quads voor 7 man wel erg magertjes, dit mag in de communicatie vooraf beter vermeld worden 3 gangen diner; wel heel basic.... Klimparcours; super! Huisjes, netjes.
Sandra smits
9
17 april 2019
Super goed georganiseerd. Alleen beetje koud in de tent door wel heel klein kacheltje.
petra captein
8
10 april 2019
heerlijk weekend gehad met mooi weer en genoten van het arrangement eten was super evenals het buggy rijden dank jullie wel voor het leuke weekend
Anoniem
9
03 april 2019
Top weekend gehad . Hebben ons erg vermaakt buggy rijden was erg leuk maar je moet er wel 2 uren van maken 1 uurtje zou echt te kort zijn .
Priskilla
9
27 februari 2019
Geboekt voor een vrijgezel feest en was heel geslaagd.
Van de Zweerde Kuiper
8
13 februari 2019
Prima verzorgt lekker eten
Anoniem
8
22 januari 2019
Wij hebben een super gezellige dag gehad waar de service prima was. We zijn super geholpen en het is ons nergens aan ontbroken.
Anoniem
9
23 december 2018
Heerlijk! We hebben genoten
Hans Kranenburg
10
02 december 2018
Topweekend gehad! Alles prima geregeld en goed op elkaar afgestemd qua tijd!
Henriette Stoel
8
14 mei 2018
Het was top en heel goed verzorgd. Fijn om nergens over na te denken.
Yvonne Rijke-Bakkum
8
29 april 2018
We vonden het een top weekend. Tapas maken was super leuk. Ook Marco die altijd voor ons klaar stond, zorgde voor onze natjes en droogjes en vragen. Het waren lekkere gerechten en ook thuis te maken. gelukkig kregen we een boekje mee.
De volgende dag gingen we met de harley's . Dit was wel leuk hoor, maar iets minder omdat er een aantal harley's het niet goed deden. Al met al hebben we veel lol gehad.
Anoniem
9
22 april 2018
Geweldig weekendje gehad. Alles keurig en netjes.
Anoniem
8
19 april 2018
Alles was prima geregeld en ook nog eens op loopafstand van de bungalow. Vriendelijke personeel, allemaal heel gemoedelijk. We hebben allemaal van ons weekend genoten.
Ruben van Thal
8
18 april 2018
mooie nette huisjes. mooi park. lekker eten. alles is hier goed. zeker een aanrader voor de mensen die in nederland de zomer doorbrengen.
Anoniem
9
11 april 2018
Wij deden 2 daagse all-in weekeinde (midgetgolf /bowlen en E-harley /chopper)
Heerlijk genoten /gelachen /gegeten met zijn 4 ren , programma kunnen aanpassen naar onze wens en de Fam-lodge was prima
Anoniem
9
27 februari 2018
Wij waren blij verrast en hebben het enorm naar ons zin gehad!! Echt een aanbeveling waard, alles was prima verzorgt . Wij hadden een buffet silver en was helemaal top. Ook hadden wij 1 persoon die glutenvrij moet eten en daar werd veel aandacht aan besteed!! Helemaal Top!!
Samantha Van der Westen
9
08 november 2017
Een leuk arrangement, leuke aktiviteiten en een goede prijs/kwaliteits-verhouding!
elle van bergen
8
05 november 2017
Prima vakantieverblijf. Netjes verzorgd. Mooie schone lodge!
Anoniem
9
28 september 2017
We hebben super genten. Alles was tot in de puntjes verzorgd, complimenten. We zullen zeker nog eens gebruik gaan maken van vriendinnenuitjes in de toekomst!
J Eshuis
9
24 september 2017
Het was een TOP weekend , keurig verzorgd en lekker gegeten !
T Oldenburg
8
13 september 2017
Geweldig mannen weekend gehad. Eten en drinken was perfect. De bediening was super Klein minpuntjes de 2 persoonsbedden en erg vroeg de accommodatie uit op zondag.
Rein Hettinga
9
13 september 2017
Weer enorm genoten met z'n achten van een zeer gezellig weekend op de Boshoek, alles goed verzorgd en prima kwaliteit
Anoniem
8
06 september 2017
Leuk weekend gehad! De camping was goed op de hoogte van de activiteiten die wij gingen doen. Ben je ergens iets later, dan is dat geen probleem. Het chalet is knus (klein) en schoon. Het buggyrijden was op de weg (af en toe tussen auto's), persoonlijk hadden wij het leuker gevonden als dit off-road was. Voor de rest geen op- of aanmerkingen. Erg naar ons zin gehad en vooral ook heerlijk gegeten!
Reint van de Poppe
8
02 september 2017
Leuk voor de kinderen, zowel klein als groot en het eten was goed verzorgd.
Anoniem
9
30 augustus 2017
Prima hotel kamer . goede service . voor herhaling vatbaar .
Anoniem
9
28 augustus 2017
Het was allemaal goed geregeld en de prijs/kwaliteitverhouding is helemaal goed!
Vriendinnen van Mierlo
10
15 augustus 2017
Het was een echt verwen-uitje. Gewoon in Ć©Ć©n woord: GEWELDIG. We waren alle vier verrast prijs/kwaliteit verhouding, vriendelijkheid, netheid van het park en de huisjes. Eten was echt lekker, luxe en uitgebreid. Dank jullie wel, voor dit fantastisch vriendinnen-weekend.
Veerle Jonker
8
17 juli 2017
Het all in vriendinnenweekend is ontzettend leuk! Wel een vol programma, maar veel tijd voor gezelligheid, lekker eten en genieten van een stukje omgeving. Je krijgt veel waar voor je geld!
Anoniem
9
14 juli 2017
Zeer goede organisatie, alle activiteiten waren goed geĆÆnformeerd over onze komst. eerst GPS mountain bikes, daarna lunch, waterskiĆ«n, BBQ en in de avond bowling. Prima accomodate.
Lily Boot
9
12 juli 2017
Het stoere vriendinnenweekend met ons gezin gedaan en was erg leuk! Dus maak ee ook stoer familieweekend van!
Martien Van Beek
7
17 juni 2017
Het was helemaal geweldig, maar het was jammer dat je zelf de tijd in de gaten moet houden voor het bowlen na de oud Hollandse spelen. Ook zijn jullie vergeten om een prijs uit te reiken aan de winnaar van de oud Hollandse spelen, maar iedereen vond het erg leuk, we komen zeker een keer terug!
Ruurd Brinksma
10
15 juni 2017
Mede ook dankzij het heerlijke weer hebben we een super (mannen)weekend gehad! We verbleven in een 8-persoons bungalow. De activiteiten op zaterdag: mountainbiken, bbqen en bowlen waren super. De volgende dag gaan waterskiƫn, echt een waanzinnige ervaring. En wat was het allemaal goed geregeld door Suzan en Elise, dames bedankt!
Anoniem
8
28 mei 2017
Het was een heerlijk weekend! Zeker aan te raden doordat je niks meer hoeft te regelen. Lunch liet lang op zich wachten en de soep vooraf was niet lekker, maar over het algemeen een zeer geslaagd weekend! Vooral het e-steppen was een hilarisch groot succes! Erg aan te raden! Mooie tocht door bos, heide en dorpjes. Kortom...bij twijfel zeker doen!
Rene van der Heijden
7
26 mei 2017
Buggyrijden was geweldig, fantastische ervaring om met een stel te doen. De BBQ wa ook goed verzorgd en in voldoende mate alles anwezig. De ontvangst en de mansen op dit park zijn bijzonder vriendelijk en behulpzaam.
Anoniem
8
22 mei 2017
geslaagd
Anoniem
8
01 mei 2017
Prima vrijgezellenfeest gehad! Prachtige omgeving om in rond te buggyen, vriendelijk personeel. Veel voor je geld. Eten was gewoon ook goed gerelgeld.
Anoniem
7
09 april 2017
was goed verzorgd.
Anoniem
7
13 maart 2017
Het is een prachtig park en een heel goed restaurant. Ook het bowlen was erg leuk. Het enige nadeel was dat de slaapkamers voor de volwassenen erg klein waren.
Anoniem
8
24 januari 2017
Buggy rijden en bowlen top! BBQ, voldoende vlees, presentatie van de producten is helaas te sober, bijna ongezellig met grote schaal patat. Kleinere schalen staat gezelliger, idem met potjes sauzen en salade. Te grote lepel in potjes. Hoop dat jullie dit zien als opbouwende kritiek. Bediening zeer vriendelijk!
Anoniem
8
09 januari 2017
Heerlijk om een nachtje weg te gaan. Alles is aanwezig, maar wat kleinschalig. Heel klantvriendelijk. Zeker een aanrader.
Sanny Nieuwdorp
9
31 oktober 2016
Midweek in hotelkamer is gewoo. OkƩ! De kitchenette erbij is n uitstekend iets!
Chantal Hoogeveen
8
16 oktober 2016
Super weekend gehad!! Echt een aanrader !! Kleine tip bij het Buggyrijden vroegen zij om een borg van ā‚¬250.00 wij waren hiervan ook niet op de hoogte gebracht en bijna - geen spullen mee uiteindelijk tot een oplossing gekomen heel fijn! Zeker voor herhaling vatbaar!
Anoniem
8
12 oktober 2016
fantastisch weekend gehad voor een super prijs ,alles goed geregeld en het eten was goed en het buggy rijden was geweldig.
erika Sikking
10
09 oktober 2016
Een super vriendinnen weekend! Alles klopte. Prachtig arrangement. Zeer vriendelijk personeel. Meedenken! Zondag door regen niet gaan klootschieten. Personeel zocht naar alternatieven. Prachtig gebaar. Zeer aan te bevelen!!!
Anoniem
8
05 oktober 2016
Super georganiseerd. Leuke activiteiten, mooi en schone accommodatie. Lekker eten.
Anoniem
7
28 september 2016
Voor 6 personen net iets te krap. Verder netjes en een mooi park.
Danielle Hoeppe
9
21 september 2016
Het was een erg gezellig weekend. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Diner en ontbijt was heerlijk en uitgebreid. Op t park veel te doen, voor elk wat wils. Zouden hier zeker volgend jaar weer Hern willen!
Rein Hettinga
9
14 september 2016
Heel leuk weekend gehad met uitstekende verzorging.
Koen Van Gils
8
11 september 2016
Het was allemaal super. Alles netjes en verzorgd. Voldoende eten en drinken. Het buggyrijden vonden we iets teveel op de weg. De bowling was wel wa minder.
Ivonne Kreike
9
02 september 2016
Perfect geregeld !
Klaasjan Bruins
9
30 augustus 2016
Mannenweekend. Ongelooflijk genoten. Alles was top geregeld. Mooie lodge, goeie fietsen en mooi parcour. Heerlijke BBQ en vervolgens bowlen waar niet op de klok werd gekeken en we konden het potje afmaken. ( goede en attente bediening bij alles. Heerlijke nacht gehad in de lodge met poker/bier. Goed ontbijt en vervolgens nog even waterskieen. Heerlijk gezwommen en schitterend weer Alles een top weekend !!!! ( ook door het weer en het gezelschap )
A Wijnstra
7
20 juli 2016
Het was een gezellige dag, bij de bbq kon iets meer stokbrood. Voor de rest was alles okay.
Anoniem
8
10 juli 2016
Prima geregeld
Anoniem
8
28 juni 2016
Het buggy rijden werd erg leuk gevonden. Door de enorme regenval waren de paden goed nat en modderig en dat was voor sommigen een feest. Het bowlen in de grot was ook gezellig. De BBQ moest helaas binnen plaatsvinden omdat het wederom regende. Er was meer dan genoeg vlees en patat. Al met al een prima uitje. Niet te gehaast en alle bedrijven liggen in de buurt bij elkaar.
Ria Hoogendoorn
9
07 juni 2016
Tip: maak het arrangement E. 0,50 p.p. duurder zodat het meisje in het restaurant niet hoeft uit te leggen dat er bij de koffie en gebak geen cappuccino of latte machiato gekozen mag worden maar standaard koffie. Zo gĆŖnant voor het overigens prachtige restaurant. Tweede puntje de op- afstap in de stacaravan was wel wat hoog. Zou er een opstapje bijzetten.
W. Kruk
9
02 juni 2016
heel goed weekend gehad, wel vervelend dat er een volle vuilniszak in het huisje was en een vuile pan in het kastje waar nog nasi in zat. Na het gemeld te hebben was het zel geregeld
Wendy Verschore
8
11 mei 2016
We hebben een hettverblijf van 2 nachten echt als een minivakantie ervaren. Het was prachtig weer dus beter kon niet. Het buitenleven is echt heerlijk. Ik blijf het een dure aangelegengeid vinden als moeder alleen met 3 kids. Nu was een goede vriend mee en konden we de kosten delen. Voor mij alleen zou het dan niet op te brengen zijn en dat is jammer.
patty keller-de wit
8
04 mei 2016
Zeer mooi park, erg vriendelijk personeel bij Proef, mooie accommodatie, enige minpuntje van dit arrangement was de high tea, dit kan je echt geen high tea noemen, laat dit er uit of verbeter dit. Verder enorm genoten en voor herhaling vatbaar!
Anoniem
8
02 mei 2016
Heerlijk weekendje gehad. Het E-steppen was een leuke ervaring. Het steengrillen en de 2 gangen keuze lunch was goed verzorgd. We vonden alleen de high tea tegen vallen. We hadden meer hartige hapjes verwacht.
John van Hooft
8
02 mei 2016
We hadden een geweldige ervaring met het schieten. Goed verzorgd!!!
Reintje Hemeltjen
10
24 april 2016
was geweldig voor jong en oudere zou het zo weer doen .
Marty Dƶrr
10
20 april 2016
Bij recreatiepark de Boshoek een super vriendinnenweekend gehad. Personeel echt super vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Alles was heel goed geregeld, de activiteiten heel leuk. Het eten was prima! Wij zijn echt in de watten gelegd, heerlijk!! We komen graag terug!
Anoniem
8
19 april 2016
We hebben veel plezier gehad en de bbq was zeer goed
Ilse Te Brinkhof
9
13 april 2016
Super leuk weekend! Echt waar voor het geld! Echte aanrader dus!
Hans Bronkhorst
9
11 april 2016
Goed voor een midweekje lekker genieten.
Wiepie Fruijtier
8
07 maart 2016
Mooie logde was nieuw, lekker eten en een heerlijk ontbijt! Ik zeg toppie 👍🏻
Anoniem
10
02 maart 2016
Leuk weekend met vrienden gehad! Service was top, spareribs wat minder!
Anoniem
8
04 januari 2016
Kids for free, zondagsarragent met bowlen en spelletjes was top! Leuk voor alle leeftijden! In ons geval 4-67 jaar Erg leuke activiteiten!
Anoniem
8
01 januari 2015
Leuke buggy rit gemaakt daarna gezellig gebowld en tafelgrillen. Dit als met on 4-tjes. Hele aardige en behulpzame mensen. Top
Anoniem
8
14 december 2015
Gezellig uitje voor vriendengroepen. Een kleine tip, vraag van te voren waar je moet zijn. Als je er in de avond aankomt lijkt het of alles gesloten is.
Anneloes te Kulve
9
11 november 2015
Wij hebben met 5 meiden (leeftijd 25/26 jaar) gebruik gemaakt van dit weekend. We hebben het erg naar onze zin gehad! De service en compleetheid van het weekend was dik in orde. Prijs-kwaliteitverhouding was goed. EĆ©n klein nadeel: het park (de Boshoek) ligt redelijk afgelegen, waardoor stappen er voor ons niet echt in zat. Positief punt: we hadden buiten een vuurtafel, dus we konden heerlijk bij een vuurtje zitten. Het stappen hebben we dus niet gemist.
Monique Kools
9
28 oktober 2015
Leuke aanbieding. Perfecte locatie en van alles in de omgeving te doen. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Hoeveelheid eten (tafelgril en ontbijt) was er in overvloed (4 volwassenen). Kortom een geweldig verzorgd weekendje voor een lage prijs.
Anoniem
9
14 oktober 2015
het is een geslaagd weekend geweest. iedereen heeft genoten.
Anoniem
7
08 oktober 2015
We hebben een leuke familiedag gehad, het was alleen jammer dat we geen uitleg kregen over het klootschieten, de groepjes hebben daardoor maar wat rondgelopen, dit vond ik erg zonde van de 8,50 euro p.p. Verder hebben we genoten en het eten en de bediening was prima!
Claudia Willemsen
8
27 september 2015
Genoten van dot arrangement! Alleen jammer dat al het eten voor 3 personen was ipv voor 4 personen.
Anoniem
9
13 september 2015
HĆ©Ć©l leuk w-end gehad. Voor herhaling vatbaar !
Anoniem
8
30 augustus 2015
Park en chalet zagen er netjes uit, bejegening was goed en alle activiteiten waren prima georganiseerd.
Anoniem
8
22 augustus 2015
Het was gezellig en prima in orde
W Hondius
10
17 juni 2015
Het was Ć©cht super geregeld. Prijs kwaliteit > top!
Wil Veldkamp
9
17 juni 2015
Het arrangement was goed georganiseerd. Voldoende tijd tussen de activiteiten. Leuke combinatie van activiteiten. Het is een mooie omgeving, vooral voor een scootertocht. Het personeel was bijzonder vriendelijk en deed gezellig mee. Zeker voor deze prijs is het een aanrader! Het eten is kwalitatief niet zo hoog, maar wel voldoende. Wij waren met 4 meiden, leeftijd tussen 40 en 60 en we hebben allemaal genoten en waren erg tevreden.
Anneke Bastiaan
8
16 juni 2015
I.v.m. het slechte weer, werd ons een alternatief aangeboden om i.p.v. klootschieten te gaan bowlen. Hier waren we zeer blij mee. De high tea was prima en ruim voldoende.
h v l
8
13 juni 2015
Goede ontvangst ,gezellige bediening,spelen erg leuk om te doen ,ook voor de oudere generatie.
Arjan W
9
10 juni 2015
Goede service bij zowel reserveren als in de uitvoering van de activiteiten en de BBQ. Wellicht een idee om [waar mogelijk] te starten met bowlen. Na het buggyrijden valt dit wat in het niet.
P. Zwagerman
9
02 juni 2015
Het was een zeer verzorgd arrangement. Ontspannen en vriendelijk personeel op het park de Boshoek, deden niet moeilijk over een half uurtje eerder of later met iets beginnen. De chaletjes waren als nieuw, netjes en schoon. Tafelgril was goed verzorgd, evenals de high tea. Kortom zeer tevreden.
Marian Berlang
9
22 april 2015
We hebben het erg naar ons zin gehad. Alles was goed geregeld. Een aandachtspuntje: een goede kaart/routebeschrijving van de omgeving voor het scooterrijden. Ik ga dit arregement zeker aanbevelen bij anderen.
Jiske Vis
9
07 april 2015
Wij hebben enorm genoten, dat voorop gesteld. De High Tea was heerlijk en het Klootschieten hilarisch. Zelfs de jongste kinderen (4 jaar) deden volop mee. jammer dat onze GPS ermee ophield en daarmee waren we wat verdwaald...we hebben daarom over de tocht 3 uur ruim gedaan, gelukkig was het mooi weer en hebben de kinderen het prima volgehouden. De organisatie was prima! Misschien hadden we een soort noodnummer moeten mee krijgen voor als we er echt niet meer uit zouden komen. Dat is misschien nog een idee ter 'verbetering' of een kaart waar de route op staat als de gps er dus mee stopt. Maar al met al was het een ontzettend leuk uitje voor ons! Bedankt!!
Erik Fiks
8
14 september 2014
Zeer prettig verblijf. Vriendelijk personeel, leuke begeleiding bij de spellen. Het eten was zeer royaal en lekker. WIj komen zeker vaker terug.
tuur brouwer
9
26 juli 2014
het was geweldig. een echte aanrader, wij waren met een groep van 18 man. het was een vriendenuitje.(mannen en vrouwen) ook zeer goed georganiseerd. we gaan zeker weer.
Anoniem
8
07 juli 2014
Geweldige ervaring. Prijs/kwaliteit een 8 Blijft voor een ieder een aanrader.
Anoniem
8
05 juli 2014
Een hele leuke en enerverende dag gehad. Eerst lekker crossen met de buggy's door o.a. de Gelderse bossen met af en toe veel stof haha. Onze instructeur Gyson (hele aardige vent) wisselde openbare weg af met hele stoffige hobbelige paden in de bossen. Al met al een hele aparte ervaring. Daarna bowlen in de Boshoek en met als afsluiter een heerlijke BBQ. Gyson heeft onderweg ook nog foto's en filmpjes gemaakt die hij de volgende dag via WhatsApp toegestuurd heeft. Leuke herinnering. Dit is echt een aanrader als je eens iets anders wil.
Anoniem
8
22 juni 2014
Fijn dat de tijden die moesten wisselen vanwege dubbele afspraak goed opgelost werden met gratis extra mogelijkheden om tussenliggende tijd te vullen. De dag was erg leuk. Aanrader!! Hartelijk dank.
Anoniem
9
17 juni 2014
Buggy rijden was ontzettend gaaf, een belevenis om zo door de bossen, zandpaden en wegen te rijden. Zeker een activiteit om nog een keer te doen. Het bowlen was prima.
Bea van het Hof
9
28 mei 2014
Wij hebben een hele leuke dag gehad, veel gelachen!! We gaan zeker nog eens vaker buggy rijden. Het weer was ook prachtig, dat scheelt ook. Super!!
Anoniem
8
27 mei 2014
Was erg leuk, mooie route, vriendelijk personeel. Top geregeld. Groep; 20 tot 40 jaar
Joop Kleijwegt
9
27 mei 2014
We hebben met familie een geweldige en gedenkwaardige dag gehad. De verzorging was uitstekend.Op alle onderdelen. Complimenten!
Jeroen Haerkens
8
22 april 2014
Alles prima verlopen, we waren alleen niet op de hoogte dat er een borg betaald moest worden voor het buggyrijden. Is misschien iets om mee te nemen voor een andere groep.
Anoniem
10
20 januari 2014
Het buggyrijden was fantastisch. Zeker kiezen voor het off-road arrangement!
Vriendinnen uitjes maakt gebruik van cookies
Vriendinnen uitjes is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Vriendinnen uitjes