ik hou van holland
rat
rat
medaille
rat

Onze partner

Het professionele evenementenbureau voor al uw uitstapjes in Brabant. Zin in een spannend themafeest, een ontspannen speurtocht of zoekt u nog steeds dat ene unieke bedrijfsfeest? Bij ons boekt u de meest originele tours, events, groepsuitjes, uitstapjes en nog veel meer.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405820.

Parkeren

Wie zijn wij

Met een dynamisch team van enthousiaste medewerkers, creatieve bedenkers, gedreven regelaars en gepassioneerde uitvoerders. Onze mensen gaan altijd op zoek naar nieuwe avonturen in de Nassau stad van Brabant. Avonturen die uw uitje in Breda zo speciaal maken, belevenissen waar u nog vaak aan terugdenkt en die door onze medewerkers van A tot Z worden verzorgd. Naast onze vaste medewerkers werken wij met geïnspireerde gidsen en begeleiders die van elk uitstapje een feest maken.

Waar staan wij voor?

Alles is mogelijk en persoonlijk. Een uitstapje voor onze gasten is nooit zomaar een dagje uit. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, het is namelijk de voorwaarde voor succes en tevreden gasten. Professioneel, flexibel, creatief en continu zorg dragen voor een perfecte samenloop van omstandigheden, dat is waar we sterk in zijn.

Onze motto\'s

• Alles is mogelijk
• Afspraak is afspraak
• Wij werken met plezier voor uw plezier

Vriendinnen uitjes maakt gebruik van cookies
Vriendinnen uitjes is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Vriendinnen uitjes