Segway Clinic
Minitour
Segway Rijden
De segway
Segways

Segway workshop met minitour

De nieuwste rage uit Amerika, overgewaaid naar Nederland, is de Segway. Een bijzondere manier van verplaatsen, die door iedereen op een snelle manier is aan te leren. Altijd al met collega's iets bijzonders willen doen? Dit bedrijfsuitje in Twente is echt een belevenis!

Dit bijzondere bedrijfsuitje is inclusief:

 • Voorbereiding en organisatie
 • Deskundige begeleiding
 • Segways en benodigde materialen
 • Prijs: vanaf € 29,00 p.p. exclusief 21% BTW Met een minimaal bedrag van € 435,00 De prijs van deze Segway workshop is geldig tot en met 31 december 2024.

  Mogelijkheden

  De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405820.

  Restaurant
  Parkeren

  Segway Workshop met minitour

  De nieuwste rage uit Amerika, overgewaaid naar Nederland, is de Segway. Een bijzondere manier van verplaatsen, die door iedereen op een snelle manier is aan te leren. Altijd al met collega\'s iets bijzonders willen doen? Dit bedrijfsuitje is echt een belevenis!

  Ervaar het rijden op een Segway nu zelf

  Onder deskundige begeleiding krijgt u een instructie om vervolgens zelfstandig een parcours te rijden. Voor de echte liefhebbers is er ook een mogelijkheid om een tocht te maken met de Segway door de bossen of in het verkeer.

  Uw Segway Workshop met iets combineren?

  De Segway clinic is goed te combineren met bijvoorbeeld Klootschieten, teambuilding, handboogschieten, action painting, etc. In overleg kunnen we een programma op maat voor u samenstellen.

  H. van der Hoorn
  8
  28 juni 2011
  Het was goed georganiseerd en leuk. Voor ons wel wat ver weg voor een segway toer in de natuur. Wellicht een idee om een natuurlijke toer in de randstad te gaan organiseren.

  Twentearrangementen.nl

  Bijzondere belevenissen voor uw groepsuitje!

  Met ruim 15 jaar ervaring uw professionele partner voor bijzonder evenementenconcepten in binnen en buitenland.

  Faciliteiten

  - Bijzondere activiteiten van sportief tot recreatief van cultureel tot creatief en culinair
  - Verrassende locaties (restaurants en hotels) van 10 tot 20.000 personen

  Ligging

  Gelegen om op korte afstand van de A1 en slechts een uurtje rijden van Amsterdam (OV).

  Maatwerk en incentives

  Graag nemen wij uw wensen in ontvangst. Wij komen graag in contact voor een informatief gesprek. Wij werken graag samen om een fantastische dag te organiseren.

  Daarnaast organiseren wij groepsreisen en incentives. Dit varieert van bestemmingen in Nederland tot Letland, Malte, Ibiza en Duitsland.

  Omgeving

  Overijssel

  groepsuitjes, weekendje weg, dagje weg uitjes met beauty of een compleet verzorgd wellnessweekend, teamuitje actieve stadsspellen of een gezellig avondje uit, Overijssel heeft zoveel leuke uitjes. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod van dagjes uit en leuke uitjes in Overijssel.

  Rossum

  Rossum ligt in Twente, in de provincie Overijssel. Het dorp heeft een landelijke en rustige sfeer. Het dorp is omgeven door groene weilanden, boerderijen en natuurgebieden Twente staat bekend om zijn prachtige en gevarieerde landschap. Het gebied omvat bossen, heidevelden, rivieren en pittoreske dorpen. Twente is een paradijs voor fietsers. Het heeft een uitgebreid netwerk van fietspaden, knooppunten en routes die door het groene landschap slingeren. Twente herbergt tal van sfeervolle dorpen en steden met een rijke geschiedenis.

  Vriendinnen uitjes maakt gebruik van cookies
  Vriendinnen uitjes is powered by Recreatief.nl
   
  © 2024 Vriendinnen uitjes