Segway Rijden met collegas
solex 3
segway
segway2
solex

Segway & Solex arrangement - Vervoer oud en nieuwerwets!

Stap met collega's op de nieuwste rage uit Amerika, de Segway en maak een toer op een nostalgische Solex. Dit bedrijfsuitje kan op iedere gewenste locatie in Nederland plaatsvinden dus nodig uw collega's of relaties uit en maak er een fantastisch dagje uit van!

Dit arrangement is inclusief

  • voorbereiding en organisatie
  • deskundige begeleiding
  • segway’s en benodigde materialen
  • solexen
  • volgauto bij calamiteiten
  • reis- en transportkosten in Twente
Prijs: vanaf € 49 p.p. exclusief BTW. Prijs op basis van 40 personen (kleinere groepen op aanvraag). Duur arrangement 2 uur.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405820.

Restaurant
Parkeren

Segway of Solex?

Een unieke combinatie van nieuwe en oude techniek. De nieuwste rage uit Amerika, overgewaaid naar Nederland, is de Segway. Een bijzondere manier van verplaatsen, die door iedereen op een snelle manier is aan te leren. De solex is een nostalgische manier van verplaatsen anno 1940. Er wordt een tocht gemaakt de Twentse landelijke omgeving. Tijdens de tocht gaat er een volgauto mee om eventuele calamiteiten onderweg op te lossen. Beide activiteiten staan onder deskundige begeleiding.

Programma

U wordt welkom geheten door een medewerker van Everloo Events. Aansluitend wordt de groep verdeeld groepen die halverwege wisselen van activiteit. Wij hebben verschillende locaties die geschikt zijn om te starten en te eindigen. In overleg kunt u ook een locatie naar keuze aandragen.

Iedere locatie in Nederland

Wij kunnen deze activiteit op elke locatie in Nederland voor u verzorgen. Afhankelijk van de locatie komen er alleen reis -en transportkosten bij. Vraag ons gerust naar de verschillende mogelijkheden. De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2024.

Twentearrangementen.nl

Bijzondere belevenissen voor uw groepsuitje!

Met ruim 15 jaar ervaring uw professionele partner voor bijzonder evenementenconcepten in binnen en buitenland.

Faciliteiten

- Bijzondere activiteiten van sportief tot recreatief van cultureel tot creatief en culinair
- Verrassende locaties (restaurants en hotels) van 10 tot 20.000 personen

Ligging

Gelegen om op korte afstand van de A1 en slechts een uurtje rijden van Amsterdam (OV).

Maatwerk en incentives

Graag nemen wij uw wensen in ontvangst. Wij komen graag in contact voor een informatief gesprek. Wij werken graag samen om een fantastische dag te organiseren.

Daarnaast organiseren wij groepsreisen en incentives. Dit varieert van bestemmingen in Nederland tot Letland, Malte, Ibiza en Duitsland.

Omgeving

Overijssel

groepsuitjes, weekendje weg, dagje weg uitjes met beauty of een compleet verzorgd wellnessweekend, teamuitje actieve stadsspellen of een gezellig avondje uit, Overijssel heeft zoveel leuke uitjes. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod van dagjes uit en leuke uitjes in Overijssel.

Rossum

Rossum ligt in Twente, in de provincie Overijssel. Het dorp heeft een landelijke en rustige sfeer. Het dorp is omgeven door groene weilanden, boerderijen en natuurgebieden Twente staat bekend om zijn prachtige en gevarieerde landschap. Het gebied omvat bossen, heidevelden, rivieren en pittoreske dorpen. Twente is een paradijs voor fietsers. Het heeft een uitgebreid netwerk van fietspaden, knooppunten en routes die door het groene landschap slingeren. Twente herbergt tal van sfeervolle dorpen en steden met een rijke geschiedenis.

Vriendinnen uitjes maakt gebruik van cookies
Vriendinnen uitjes is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Vriendinnen uitjes