4 Persoon gezichtsbehandeling
4 Persoon gezichtsbehandeling
love yourself
Relax zitstoelen
Sfeer in de beauty salon

Quick easy but so relaxed... Relaxdag in Brabant

Beautyarrangement Quick easy but so relaxed ... geweldige relaxdag in Hapert. Tijdens deze verwendag houden ze het evenwicht tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid in stand.

Bij deze Relaxaanbieding in Brabant is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en lekkers
  • Hot Stone massage; deze deelmassage (naar keuze rug schouder nek of benen) is een unieke ervaring en heeft een zeer ontspannende werking door de combinatie van warmte, druk van de stenen en de heilzame werking van essentiele oliën
  • De hydra-experience; korte hydraterende en ontspannende gezichtsbehandeling. Na de reiniging brengen we een zeer hydraterend masker aan. Ook hierbij gebruiken we de helende warme stenen om de werkstoffen van het masker optimaal in te masseren
  • Deel pakking naar keuze: cacao, modder of algen

Prijs: € 97,00 p.p.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405820.

Zonnebank
Parkeren
Beauty Center

Relax DAG aanbieding in Brabant

In Hapert hebben ze een uitgebreid Beauty Centrum in mediterrane sfeer gecreëerd, waarin ze u alles bieden op gebied van Beauty. Echter zonder massaal of onpersoonlijk te zijn.

Het beauty center in Hapert

Het centrum biedt per dag, aan hooguit 6 tot 8 arrangement gasten plaats waardoor ze in de gelegenheid zijn u een zeer uitgebreid arrangement te bieden voor een heel schappelijke prijs. Wanneer u graag extra behandelingen wenst kunt u dit bij voorkeur vooraf afspreken. Indien uw arrangement wordt afgesloten met een dag-make-up, gebeurt dit in het boutique-gedeelte van het centrum. Hierbij bent u in de gelegenheid om de snuisterijen te bewonderen. Introductie Cosmetica merk Osaine Geef de huid al het goede van de zee. Actieve ingrediënten van speciaal zeewier hebben karakteristieke overeenkomsten met de stoffen die aanwezig zijn in de huid en zorgen daarom voor een frisse en verzorgde uitstraling.

Uitbreidingsmogelijkheden:

Uitbreidingsmogelijkheden 

  • Van deelmassage naar volledige massage (naar keuze manueel of met Hot Stones) € 20,50 p.p. 
  • In plaats van hydra-experience een Remineralizante behandeling medium: reiniging, peeling, remineraliseren, massage en masker € 15,- p.p. 
  • Van deelpakking naar volledige pakking € 15,- p.p. 
  • Wassen en (droog)fohnen van de haren € 19,50 p.p.

Toeslagen

Indien u met een oneven aantal personen komt wordt er eenmalige toeslag (1x) berekend van: € 25,00.

In het weekend zaterdag en zondag rekenen wij een toeslag van € 15,00 p.p.

De benodigde handdoeken, badjassen en slippers (= comfortpakket) zijn bij ons aanwezig en liggen voor u klaar. Bijkomende kosten hiervoor zijn € 9,50 p.p. Uiteraard bent u vrij om uw eigen spulletjes mee te nemen.

De prijs van dit beauty arrangement in Hapert is geldig tot en met 31 december 2024.

Anoniem
8
13 december 2023
Het was een super fijne dag Lekker verwend Lekkere luch Heel vriendelijk personeel
Jacobijn Kneppers
7
15 november 2023
Fijne behandeling, goed en vriendelijk, sfeervol ontvangst. Personeel wat gesloten. Dezen het prima, maar ik voelde me niet helemaal op mijn gemak
Ingrid Franssen
10
05 december 2022
Prima verzorgd! Lekker relaxe, en vriendelijk personeel.
Bregje rombout
9
07 december 2018
Was echt heerlijk ik heb er van genoten.
Anoniem
7
30 januari 2017
fijne behandeling, wel een directe manier van advies geven zonder in te leven in te leven in de persoon. verder prima
Anoniem
9
21 april 2015
Het arrangement was super meegevallen. He was echt even relaxen en genieten.
Anoniem
8
11 oktober 2014
Lekker kleinschalig en prima verzorging. De tijd stond even stil, heerlijk.
J. Popping
9
08 augustus 2011
We waren zelf iets te laat, maar daar werd niet moeilijk over gedaan. Het personeel stelde zich netjes voor en legden ons goed uit wat de bedoeling was. Erg prettig. De massages waren heerlijk.We zijn tevreden en ontspannen weer weg gegaan.
Anoniem
8
24 december 2010
met twee vriendinnen een leuk middag in Hapert gehad. De behandelingen waren goed verzorgd en het personeel was behulpzaam. De "aankleding" wat betreft drankjes had wat beter gekund.
Anoniem
8
02 november 2010
vriendelijke mensen en alles goed verzorgt

Onze partner

Pure verwennerij in Brabant

Onze enthousiaste medewerkers van het beautycenter te Hapert vertroetelen u graag in gemoedelijke Brabantse sferen. Bewust hebben wij gekozen om u in een knusse omgeving toch een zeer compleet centrum te bieden. Voor verzorging én ontspanning van top tot teen.

Kleinschalige beauty locatie

Zodra u de deur binnen gaat bij het beautycenter, koestert u zich in een ontspannen sfeer, waar alles erop gericht is u een heerlijke tijd te bezorgen. Dit complete center zonder saunafaciliteiten heeft zich gespecialiseerd in de kunst van onthaasten. Zo ervaart u in de Silence Room de helende werking van de Hot Stones, voor zowel het lichaam als het gezicht.

Van top tot teen verzorging

Van enkel je haar laten knippen of een manicure tot één van onze geheel verzorgde beautyarrangementen. Natuurlijk zijn alle behandelingen ook los bij ons te boeken. Daarnaast zijn we al vele jaren onder andere gespecialiseerd in het behandelen van cellulite- en afslank-problemen via de endermologie-methode.

Persoonlijke aandacht

Voor verzorging én ontspanning van top tot teen.

Omgeving

Noord-Brabant

Weekendje weg en Proef de Brabantse gezelligheid met ons uitgebreide aanbod.

Hapert

Hapert is een dorp in de provincie Noord-Brabant. Het is omgeven door landelijke gebieden en dorpen. De geschiedenis van Hapert gaat terug tot de middeleeuwen. Het was oorspronkelijk een agrarisch dorp en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld. De omgeving van Hapert kenmerkt zich door landbouwgronden, bossen en natuurgebieden. Het biedt mogelijkheden voor wandelen, fietsen en andere buitenactiviteiten. De Sint-Severinuskerk, een neoromaanse kerk en de Hapertse Korenmolen zijn enkele bezienswaardigheden.

Vriendinnen uitjes maakt gebruik van cookies
Vriendinnen uitjes is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Vriendinnen uitjes