Make up doen
Make up doen
Relax zitstoelen
Sfeer in de beauty salon
4 Persoon gezichtsbehandeling

7 Beauty Momenten - Heerlijke beautydag in Brabant

Het arrangement 7 Beauty Momenten laat u kennis maken met speciale producten van Osaine. Puur natuur, heerlijke geuren, echt genieten dus. Laat u verrassen met dit arrangement en boek nu een heerlijke verwendag.

Bij dit 7 Beauty momenten arrangement is inbegrepen:

 • Ontvangst met koffie, thee en lekkers
 • Tijdens het gehele arrangement gratis koffie/thee/water
 • Huidanalyse voor een dagelijks stralend uiterlijk
 • Bepalen van uw kleur vanuit het spectrum; met deze kleur gaan we uw olie maken die we zullen gebruiken om u te behandelen.
 • Rug schouder nek massage fase 1: Kleuren olie aanbrengen en chakra's behandelen.
 • Rug schouder nek massage fase 2: Manuele massage klassiek.
 • Rug schouder nek massage fase 3: Chakra's met Hot Stones behandelen.
 • Color Space
 • Volledig verzorgde lunch
 • Rugscrub en rug algenpakking
 • Omega Detox behandeling: door middel van een ioniserend voetenbad wordt het lichaam aangespoord om zich te zuiveren van binnenuit en zich te ontdoen van belastende zuren en gif- en afvalstoffen. U zult verstelt staan van het resultaat.
 • Gezichtsbehandeling fase 1:Bella Donna Osaine (reiniging, manuele massage en masker)
 • Gezichtsbehandeling fase 2: Cryssage behandeling; met warme en koude edelstenen behandelen we het gezicht. Dit heeft een krachtig en positief effect op lichamelijk en geestelijk niveau. Door de verschillende werkingen van de edelstenen, warmte, koude en aangepaste etherische olien is dit een geweldig ontspannende en balancerende behandeling. Een bijzondere ervaring die u zal verrassen!
 • Mini make up

Prijs: € 170,00 p.p.
Speciale prijs voor groep vanaf 6 personen: € 160,00 p.p.

Toeslagen: 

 • Indien u met een oneven aantal personen komt wordt er eenmalige toeslag (1x) berekend van: € 25.
 • Op zaterdag, zondag én feestdagen rekenen wij een toeslag van € 20,00 p.p. 

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405820.

Zonnebank
Parkeren
Beauty Center

7 Beauty momenten op 1 dag

Het arrangement "7 Beauty Momenten" laat u kennis maken met speciale producten van Osaine. Puur natuur, heerlijke geuren, echt genieten dus. Laat u verrassen met dit arrangement en boek nu een heerlijke verwendag. Kleuren zien, geuren ruiken, verzorging voelen, Beauty & Wellness in een nieuwe dimensie ..... edelstenen, chakra's en handen. Rust en kleur, de ingredienten voor een sprankelende dag! Vanaf de eerste aanraking bent u verkocht.

7 Beauty Momenten

Ruime behandelkamers en schoonheidssalons
Wij hebben 1-, 2- en 4-persoonsruimtes in de schoonheidssalon. Hierdoor blijft u lekker bij elkaar en heeft u privacy waar nodig.

Yoga en meditatie ruimte 
wilt u naast de behandelingen ook deelnemen aan een heerlijk ontspannen Yoga les of begeleiden meditatie, alles is mogelijk. vraag naar de mogelijkheden.

Relax
Knusse ruimte waar je je meteen thuis voelt, om heerlijk te ontspannen, rustig samen te eten en te praten of even lekker te relaxen. Tijdens de donkere kille dagen bied de haard heerlijke warmte.

Spirituele knipoog
Wij benaderen schoonheid graag bijzonder. Wij bieden u ook arrangementen met een spiritueel tintje. Alle behandelingen in deze arrangementen verwennen en behandelen de huid, lichaam, geest en ziel. Ze werken met kleurenenergie die emotionele stress tegengaan, maken blokkades los en doen het energiepeil, de levensvreugde en het zelfbewustzijn toenemen. Ze benaderen de mens "holistisch", dat wil zeggen in zijn totaliteit van lichaam en geest. De producten die gebruikt worden houden de innerlijke en uiterlijke schoonheid in balans, tussen dat wat men ervaart en voelt.

Tuin
In onze stadstuin kunt u volledig beschut ontspannen.

Vriendelijk en vakkundig personeel
Als laatste in de rij maar wel een essentieel onderdeel voor een geslaagde dag en zorgen voor evenwicht.

Ervaar de zorgeloze ambiance met all in formule

All-inclusive formule
Koffie, thee, water, vruchtensap, lunch, hapjes zijn inclusief bij alle arrangementen.

Beautyarrangementen zonder sauna 
Omdat steeds meer mensen behandelingen verkiezen boven het sauna bezoek hebben wij ons gespecialiseerd in het aanbieden van heerlijke volledige arrangementen zonder sauna!

De gemoedelijkste beautyarrangementen 
Onze enthousiaste medewerkers vertroetelen u graag in gemoedelijke Brabantse sferen. Bewust hebben wij gekozen om u in een knusse omgeving toch een zeer compleet centrum te bieden. Voor verzorging én ontspanning van top tot teen. Bij ons draait het nog om persoonlijke aandacht. Uw wensen zijn onze zorg. Om dit te realiseren ontvangen wij maximaal 6 tot 8 arrangementengasten per dag. Privé tijd met een groep? Dat kan vanaf 15 tot 25 personen reserveren wij ons bedrijf voor u alleen.

Uitbreidingsmogelijkheden:

Uitbreidingsmogelijkheden € 20,50 per onderdeel (a.u.b. bij uw reservering aangeven)

 • Van een deelmassage naar een 3 fase volledige lichaamsmassage.
 • Van een deelpakking naar de volledige lichaamspakking.

Uitbreidingsmogelijkheden € 15,00 per onderdeel (a.u.b. bij boeken aangeven)

 • Uitbreiden van de Bella donna gezichtsbehandeling naar Nuova Vitalita XL-gezichtsbehandeling met ampul.

De prijs van dit 7 Beauty momenten arrangement in Brabant is geldig tot en met 31 december 2024.

Anoniem
9
24 juli 2022
Het was een superdag. Goed verzorgd, en erg genoten
Irene
10
27 november 2021
Samen met mijn dochter een heerlijke dag gehad.
Wij hebben genoten!
Heerlijk verwend door Lisa, super gedaan
Jolanda
9
11 juli 2021
Onlangs ben ik met mijn vriendin naar deze beautysalon gegaan voor een 7 momenten beauty arrangements
We werden vriendelijk verwelkomd in een huiselijke sfeer
Daarna zijn we echt super verwend met alle behandelingen en tussendoor een heerlijk verzorgde lunch
Tessa heeft echt haar ziel en zaligheid in de behandelingen gestoken nam rustig de tijd en liet ons heel bijzonder voelen
We hebben echt genoten van deze mooie dag
Marlene schraauwen
9
19 mei 2021
Echt n geweldige dag gehad. Lekker kunnen ontspannen en een heerlijke lunch gegeten.
Anoniem
8
05 oktober 2020
De behandelingen waren top, de meiden waren top. Het gebouw zelf heeft aardig wat werk nodig, voor de echte spafeeling zullen ze toch echt moeten opknappen, maar de behandelingen hebben het ruimschoots goedgemaakt. Ook de lunch was heerlijk.
Nora Ennahachi
9
25 april 2016
Zeer tevreden een ontzettend fijne huiselijke sfeer. Geen clinic gevoel ervaren.
Gerrie Peters
10
18 oktober 2010
het was een geweldige dag. zijn zeer goed geholpen de mensen zijn zeer vriendelijke en behulpzaam.goede tips en wat kan ik nog meer zeggen dan alleen voor herhaling vatbaar bedankt
Yolanda Heusschen
10
17 augustus 2010
het was een geweldige dag lekker relax't echt een aanrader, en daar na door naar de bengel, en die was ook helemaal super echt HEERLIJK ETEN lang geleden zo lekker gegeten, en super gezellig in het hotel, het dopje en het terras echt in een woord super.

Onze partner

Pure verwennerij in Brabant

Onze enthousiaste medewerkers van het beautycenter te Hapert vertroetelen u graag in gemoedelijke Brabantse sferen. Bewust hebben wij gekozen om u in een knusse omgeving toch een zeer compleet centrum te bieden. Voor verzorging én ontspanning van top tot teen.

Kleinschalige beauty locatie

Zodra u de deur binnen gaat bij het beautycenter, koestert u zich in een ontspannen sfeer, waar alles erop gericht is u een heerlijke tijd te bezorgen. Dit complete center zonder saunafaciliteiten heeft zich gespecialiseerd in de kunst van onthaasten. Zo ervaart u in de Silence Room de helende werking van de Hot Stones, voor zowel het lichaam als het gezicht.

Van top tot teen verzorging

Van enkel je haar laten knippen of een manicure tot één van onze geheel verzorgde beautyarrangementen. Natuurlijk zijn alle behandelingen ook los bij ons te boeken. Daarnaast zijn we al vele jaren onder andere gespecialiseerd in het behandelen van cellulite- en afslank-problemen via de endermologie-methode.

Persoonlijke aandacht

Voor verzorging én ontspanning van top tot teen.

Omgeving

Noord-Brabant

Weekendje weg en Proef de Brabantse gezelligheid met ons uitgebreide aanbod.

Hapert

Hapert is een dorp in de provincie Noord-Brabant. Het is omgeven door landelijke gebieden en dorpen. De geschiedenis van Hapert gaat terug tot de middeleeuwen. Het was oorspronkelijk een agrarisch dorp en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld. De omgeving van Hapert kenmerkt zich door landbouwgronden, bossen en natuurgebieden. Het biedt mogelijkheden voor wandelen, fietsen en andere buitenactiviteiten. De Sint-Severinuskerk, een neoromaanse kerk en de Hapertse Korenmolen zijn enkele bezienswaardigheden.

Vriendinnen uitjes maakt gebruik van cookies
Vriendinnen uitjes is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Vriendinnen uitjes