Welkom bij de beauty in Hapert
Woonkamer
Eettafel woonkamer
Zithoek aparte kamer
Ligstoel

Ontspannende Beautydag in Brabant met Hammam ritueel

Het dagje voor jou alleen, samen met je partner of een vriendin of een dagje om cadeau te geven. Het is in ieder geval een heerlijke dag om lekker tot rust te komen tijdens een Hammam ritueel. Geniet van diverse behandelingen zoals een voetenbad, volledige massage met warme olie, een zeepritueel en nog veel meer!

Bij deze Hammam Beautydag in Brabant is inbegrepen:

 • Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
 • Voetenbad met etherische olie
 • Lichaamsscrub met dode zeezout
 • Warme kompressen met etherische olie
 • Zeepritueel van het gehele lichaam
 • Massage volledig lichaam met warme olie
 • Colour space - snoezelruimte

Prijs: € 135,00 p.p. 

Toeslagen

 • 1-persoonstoeslag € 25,00
 • Weekend toeslag zaterdag, Zon- en feestdagen € 20,00 p.p.
 • De hierbij benodigde handdoeken, badjassen en slippers (= comfortpakket) zijn bij ons aanwezig en liggen voor u klaar. Bijkomende kosten hiervoor zijn € 9,50 p.p.
 • Uiteraard bent u vrij om uw eigen spulletjes mee te nemen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405820.

Zonnebank
Parkeren
Beauty Center

Ontspannende Beautydag

Het dagje voor jou alleen, samen met je partner of een vriendin of een dagje om cadeau te geven. Het is in ieder geval een heerlijke dag om lekker tot rust te komen tijdens een Hammam ritueel. Geniet van diverse behandelingen zoals een voetenbad, volledige massage met warme olie, een zeepritueel en nog veel meer!

Een heerlijke knusse plek waar je jezelf mag zijn en gezien wordt

Ons beauty center is wellicht de meest knusse plek in nederland waar je zowel beauty behandelingen kan ondergaan als Yoga kan beoefenen. Klein schalig professioneel en persoonlijk een krachtige combinatie om tot rust te komen. Dit arrangement neemt je mee op het pad van onthaasten en weer gaan stralen. 

Het programma

Je wordt ontvangen met verse thee en iets lekkers. Daarna kan jou magisch moment beginnen.

De hammam vindt zijn oorsprong in centraal Azië waar het naast een reinigende ook een sociale functie heeft gehad. Een hammam-ritueel neem je waar met al je zintuigen en is opgebouwd uit verschillende rituelen welke in het teken staan van warmte, water, reiniging en ontspanning.

Het is een uitgebreid zeezout scrubritueel op verwarmde tafels bij een temperatuur van 40 graden. Na het scrubben krijgt u heerlijke warme compressen op de huid geplaatst. De huid neemt daardoor het zezout op en is klaar voor de zeepritueel. We zepen je in met de warme schuim van de rijke olijfzeep. Dode huidcellen worden verwijderd, de bloeddoorstroming wordt gestimuleerd en de spieren raken ontspannen. Na de zeepsessie volgt weer een warme compres ronde. Je lichaam raakt in opperste staat van ontspanning.

We ronden het ritueel af met een massage met warme olie. Een lekker gevoel van de warmte op uw lichaam gecombineerd met vloeiende, afwisselend krachtige en dan weer rustige bewegingen. Dat alles maakt deze massage zo bijzonder. De olie verzorgt en beschermt de huid en heeft ook nog eens een lekkere geur. Heerlijk wegdromen terwijl je lichaam zich ontspant en je gedachten tot rust komen. Je rug, benen, armen, handen en voeten krijgen de volle aandacht.

Na afloop ben je als herboren: met een frisse geest en zuiver lichaam kun je de hele wereld weer aan.

Uitbreidingsmogelijkheden (a.u.b. aangeven bij boeken):

 • Uitgebreide lunch (+ € 20,00 p.p.)
 • Gezichtsbehandeling Bella Donna, huidanalyse, reinigen, massage gezicht en decollete en masker. (+ € 29,00 p.p.)
 • Epileren en harsen of Epileren en wenkbrauwen verven.(+ € 18,00 p.p.)
 • Extra Yoga nidra les   (+ € 15,00 p.p.) 

De prijs van deze Hammam Beautydag in Brabant is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Onze partner

Pure verwennerij in Brabant

Onze enthousiaste medewerkers van het beautycenter te Hapert vertroetelen u graag in gemoedelijke Brabantse sferen. Bewust hebben wij gekozen om u in een knusse omgeving toch een zeer compleet centrum te bieden. Voor verzorging én ontspanning van top tot teen.

Kleinschalige beauty locatie

Zodra u de deur binnen gaat bij het beautycenter, koestert u zich in een ontspannen sfeer, waar alles erop gericht is u een heerlijke tijd te bezorgen. Dit complete center zonder saunafaciliteiten heeft zich gespecialiseerd in de kunst van onthaasten. Zo ervaart u in de Silence Room de helende werking van de Hot Stones, voor zowel het lichaam als het gezicht.

Van top tot teen verzorging

Van enkel je haar laten knippen of een manicure tot één van onze geheel verzorgde beautyarrangementen. Natuurlijk zijn alle behandelingen ook los bij ons te boeken. Daarnaast zijn we al vele jaren onder andere gespecialiseerd in het behandelen van cellulite- en afslank-problemen via de endermologie-methode.

Persoonlijke aandacht

Voor verzorging én ontspanning van top tot teen.

Omgeving

Noord-Brabant

Weekendje weg en Proef de Brabantse gezelligheid met ons uitgebreide aanbod.

Hapert

Hapert is een dorp in de provincie Noord-Brabant. Het is omgeven door landelijke gebieden en dorpen. De geschiedenis van Hapert gaat terug tot de middeleeuwen. Het was oorspronkelijk een agrarisch dorp en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld. De omgeving van Hapert kenmerkt zich door landbouwgronden, bossen en natuurgebieden. Het biedt mogelijkheden voor wandelen, fietsen en andere buitenactiviteiten. De Sint-Severinuskerk, een neoromaanse kerk en de Hapertse Korenmolen zijn enkele bezienswaardigheden.

Vriendinnen uitjes maakt gebruik van cookies
Vriendinnen uitjes is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Vriendinnen uitjes