Met uw groepje varen
Varen door den haag
Rondvaren door Den Haag en Scheveningen
Met uw groepje varen
Varen door Den Haag en Scheveningen

Vrijgezellenfeest op het water - Boottocht door de kanalen van Den Haag

Vrijgezellig op een privé sloep! De stad, water, vrienden, familie, koelbox of goed gevuld mandje en een boot. Of met andere woorden: “Hapje, Drankje, Gezelligheid”.

Dit arrangement is inclusief:

 • Vaart en begeleiding door een ervaren schipper
 • Privé sloep
 • Mogelijkheid om zelf eten en drinken mee te brengen
 • Diverse opstapmogelijkheden
 • Zowel voor grote als voor kleine groepen

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405820.

Restaurant
Parkeren

Vrijgezellenfeest op het water

Deze aanbieder heeft een sloep voor kleine groepen (t/m 12 passagiers), maar ook grote schepen voor grotere groepen. Jullie kunnen opgehaald worden bij de treinstations Centraal Station en Hollands Spoor of bij één van de vele andere aanlegplaatsen. Jullie mogen zelf hapjes en drankjes meebrengen, maar de schippers kunnen het ook voor jullie verzorgen.

Eten & drinken

Jullie kunnen zoals gezegd zelf voor hapjes en drankjes zorgen, maar daarnaast zijn er ook veel mogelijkheden om drankjes en hapjes bij te reserveren. 

Enkele voorbeelden:
- De Bitterballen & Borrelboot
- Een Wijnproeverij
- Een Bierproeverij
- Een Kaasproeverij

Er is heel veel mogelijk, dus vraag gerust naar de mogelijkheden!

Gids

De ervaring is dat niet alle groepen behoefte hebben aan een gids. Dat geldt zeker voor vrijgezellenvaarten. Bij een groepsvaart met gids komt er € 5,00 per uur (per boot) bij. Deze gids zal jullie van alles vertellen over de stad en de beste tips kunnen geven over waar jullie het beste na de rondvaart nog een drankje of een hapje kunnen doen!

Sloepen & prijzen

Schip voor 12 passagiers:
- 1 uur voor € 165,00
Vervolgens € 50,00 voor ieder extra half uur.

Schip voor 20 passagiers:
- 1 uur voor € 300,00
Vervolgens € 65,00 voor ieder extra half uur.

Bent u met meer of minder personen? Vraag naar de mogelijkheden!

De prijzen van dit arrangement zijn geldig tot en met 31 december 2024.

Joep van Alphen
9
28 augustus 2017
een leerzame toer met een enthousiaste verteller Chris Schram

Onze partner

Algemeen

Dit rondvaartbedrijf is een kleine, gezellige rederij die sinds 2009 vanuit Den Haag naar Scheveningen vaart. Ook in Den Haag zijn boottochten mogelijk. Vanzelfsprekend spelen kwaliteit en persoonlijke aandacht voor onze gasten een belangrijke rol. Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van vaartochten in Den Haag/Scheveningen. Met circa 35 aanlegplaatsen is er altijd wel een locatie om te starten/eindigen die u goed uitkomt.

Faciliteiten

Er zijn diverse sloepen voor elk gezelschap van een 12-persoonssloep tot een sloep voor 46 personen. Als u met meer personen bent kunnen er ook meerdere sloepen ingezet worden. Aan boord kunt u ook culinair genieten, hiervoor kunt u mee gaan met de Borrelboot of de Pannenkoekenboot. Wilt u met zijn tweeën een rondvaart maken? Dan kunt u ook mee met de reguliere vaart die van Den Haag naar Scheveningen vaart.

Handige weetjes

 • Niet toegankelijk met rolstoel of rolator
 • Parkeren kan bij parkeergarages in de omgeving
 • Het is mogelijk om zelf eten en drinken mee te brengen
 • U vaart in een openboot
 • Bij regen is het in overleg mogelijk om de datum te verplaatsen
 • Opstap plaatsen: Centraal Station, Malieveld, Toussaintkade, andere opstap plaaten op aanvraag

Horeca

Aanboord zijn er diverse mogelijkheden voor hapjes en drankjes. Dit kan uiteraard tijdens de borrelboot of pannenkoekenboot, mocht u liever iets anders wensen is dit vaak ook mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld een broodjes lunch aanboord of geniet van een high tea met vriendinnen.

Omgeving

Zuid-Holland

Leuke uitjes en groepsuiitjes in Zuid holland. Zoek je leuke uitjes en groepsuitjes in zuid holland ? groepsuitjes en leuke uitjes in zuid holland boek je hier. Naast de prachtige stranden van Scheveningen, Noordwijk en Katwijk zijn ook steden als Rotterdam, Den Haag, Delft en Leiden het bezoeken absoluut waard. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod van dagjes uit en weekendjes weg in Zuid-Holland.

Den Haag

Den Haag is de hoofdstad van Zuid-Holland. Als de politieke hoofdstad van Nederland is Den Haag de thuisbasis van de regering, het parlement en vele ambassades. Het Binnenhof is een belangrijke bezienswaardigheid. Het Mauritshuis herbergt een indrukwekkende collectie schilderijen uit de Gouden Eeuw. Madurodam is een miniatuurpark dat de Nederlandse samenleving en cultuur op schaal weergeeft. Den Haag biedt diverse winkelstraten, boetieks en winkelcentra, zoals de winkelstraat de Grote Marktstraat. Ook heeft de stad een levendige horecascène met restaurants, cafés en bars.

Vriendinnen uitjes maakt gebruik van cookies
Vriendinnen uitjes is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Vriendinnen uitjes