maan
stad
stad
groep

Diner - Spooktocht in Utrecht

Een geweldig groepsuitje in de Nederlandse Domstad. Geniet met uw groep van een heerlijk 3 gangen diner. Maak daarna een spooktocht door de Domstad en leer uw groep pas echt kennen.

Bij dit groepsuitje in het centrum van de stad Utrecht is inbegrepen:

  • 3 gangen diner
  • Spooktocht

Prijzen:

10 - 14 personen € 42,50 p.p. exclusief BTW
15 - > personen € 39,50 p.p. exclusief BTW

Tijdsduur: 4 uur
Minimum aantal personen: 10

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

De prijs van dit groepsuitje in het centrum van de stad Utrecht is geldig tot en met 31 december 2024.

Griezelig avondje uit in Utrecht?

Een geweldig groepsuitje in de Nederlandse Domstad. Geniet met uw groep van een heerlijk 3-gangen diner. Maak daarna een spooktocht door de Domstad en leer uw groep pas echt kennen.

18.30 - 21.00 Diner

Voordat we gaan griezelen nemen we u mee naar een goed restaurant waar we een heerlijk 3-gangen diner voor u organiseren.

21.00 - 22.30 Spooktocht

Na het diner begint onze spooktocht door het oude centrum van Utrecht. Kent u het verhaal van het wittebroodskind? Wanneer was er een beruchte seriemoordenaar in Utrecht actief? En waarom lopen corpsleden nooit onder de Domtoren door? Utrecht verbergt vele duistere verhalen, die tijdens deze wandeling worden onthuld. Onze gids leidt u door donkere steegjes naar obscure én alom bekende locaties. U hoort alles over de bloedige gebeurtenissen, onopgeloste mysteries en eeuwenoude legendes die zich hier hebben afgespeeld. Na deze tocht zult u de stad voor altijd met andere ogen bekijken.

Onze partner

Algemeen

Voor iedereen die in of om Utrecht op zoek is naar een uniek uitje of op maat gesneden event of activiteit.

Domstad Evenementen

Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren en begeleiden van uitjes, rondleidingen, excursies, bedrijfsuitjes, workshops, vrijgezellenfeesten, groepsuitjes of tours in Utrecht. Bekijk ons aanbod van trips en evenementen en laat u inspireren!

Maatwerk

Dit evenementenbureau biedt u maatwerk voor de meest gevarieerde en leukste Utrechtse ervaringen. Bent u op zoek naar een echt uniek arrangement? Wij organiseren onze uitjes op elk tijdstip van de dag. Vertelt u ons uw wensen en voorkeuren. Wij zorgen dat een op maat gesneden ervaring kan worden gerealiseerd.

TIP

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor€ 7,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Omgeving

Utrecht

In de provincie Utrecht kunt u heerlijk genieten van leuke dagjes uit en weekendjes weg! In ons uitgebreide aanbod voor groepen vindt u stadsspellen, workshops, themafeesten en actieve avondprogramma's maar ook met z'n tweetjes of voor het hele gezin hebben we een uitgebreid aanbod in Utrecht.

Utrecht

Utrecht is een bruisende stad in het hart van Nederland. Het heeft een historische binnenstad met schilderachtige grachten, middeleeuwse gebouwen en charmante pleinen. De Domtoren domineert de skyline. Utrecht staat bekend om zijn levendige café- en restaurantcultuur. Langs de grachten vind je talloze gezellige eet- en drinkgelegenheden. De stad biedt een divers winkelaanbod, van grote winkelstraten tot unieke boetiekjes. De Oudegracht en de Voorstraat zijn bekende winkelgebieden. Utrecht herbergt diverse musea, zoals het Centraal Museum, het Spoorwegmuseum en het Dick Bruna Huis.

Vriendinnen uitjes maakt gebruik van cookies
Vriendinnen uitjes is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Vriendinnen uitjes