Groepsuitje Skutsje Silen
Nationaal park
Groepsuitje Friesland
Skutsje Silen
Groepsuitje Friesland

Dagje Skutsjesilen in Friesland - Gezellig groepsuitje in Nationaal Park De Alde Feanen

Een dagje samen zeilen. Skutsjesilen is het ideale groepsuitje. Vind je het leuk om wat te doen? Dan kun je de schipper en maat helpen met het hijsen van de zeilen, het bedienen van de schoten en de zwaarden of het roer in handen nemen. Houd je meer meer van genieten? Dan ga je onder het genot van een hapje en een drankje heerlijk op het dek liggen.

Bij dit dagje Skutsjesilen in Friesland is inbegrepen:

10:00 ontvangst met koffie en thee
10:30 uitleg door de schipper en afvaart skûtsjetocht door Nationaal Park De Alde Feanen, drankjes aan boord
13:00 genieten van een picknick lunch op een onbewoond eiland
14:00 vervolg zeiltocht naar het Pikmeer en Wijde Ee bij Grou
15:30 korte tussenstop in het watersportdorp Grou
16:00 terug zeilen richting Earnewâld
17:00 terugkomst waar hapjes en drankjes klaar staan in de tuin aan het water
18:00 afsluiting van de mooie zeildag

Prijs: vanaf € 83,75 p.p.
Vanaf minimaal 10 personen.

Wilt u een korter programma?

We kunnen uiteraard voor u ook een korter programma maken.

Middagtocht: vanaf € 63,75 p.p.
Ochtendtocht: vanaf € 53,75 p.p.
Avondtocht: vanaf € 48,75 p.p.

De prijzen van dit groepsuitje Skutsjesilen in Friesland zijn geldig tot 31 december 2024. 

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405820.

Wifi
Restaurant
Parkeren

Skutsjesilen in Friesland

Een dagje samen zeilen. Skûtsjesilen is het ideale groepsuitje. Vind je het leuk om wat te doen? Dan kun je de schipper en maat helpen met het hijsen van de zeilen, het bedienen van de schoten en de zwaarden of het roer in handen nemen. Houd je meer meer van genieten? Dan ga je onder het genot van een hapje en een drankje heerlijk op het dek liggen. Voor iedereen wat wils, in het prachtige decor van Nationaal Park De Alde Feanen.

Skutsjesilen als groepsuitje

Groepsuitjes moeten origineel zijn en er moet voor iedereen wat de doen zijn. 

Actie, ontspanning en culinair: Wij zijn is dé specialist in het organiseren van een groepsuitje op en rond het water in Friesland.  Wij beschikken over een unieke locatie aan het Friese water met een ongedwongen en persoonlijke sfeer.

Hier ligt een vloot van meer dan 6 zeilschepen waarmee een actieve zeiltocht gemaakt kan worden door het Nationaal Park De Alde Feanen in het hart van Friesland.

Onze prachtige locatie is óók de uitvalbasis voor talrijke outdoor activiteiten voor uw groepsuitje in de Friese buitenlucht. Deze buitenlucht maakt hongerig! Wij kunnen de catering geheel of gedeeltelijk voor u verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan een verse biologische lunch, hapjes bij de borrel of een barbecue aan het water van de Friese meren

Skutsjes

Onze vloot bestaat uit 7 authentieke skûtsjes en meerdere snelle zeilpramen. Voor grote groepen is het mogelijk meer dan 15 schepen samen te brengen. Alle schepen voldoen aan de laatste veiligheidseisen en de skûtsjes zijn SI-gecertificeerd. De bemanning bestaat uit een ervaren, gediplomeerde schipper met een of twee enthousiaste bemanningsleden.

De skûtsjes zijn SI gekeurd en voldoen aan de laatste veiligheidseisen. Het is daardoor ook wettelijk toegestaan om met meer dan 12 gasten per skûtsje te varen. Wij beschikken ook over schepen waar 20 en zelfs 25 gasten mee aan boord mogen. Wij zijn hiermee een voorloper op het gebied van veiligheid in de skûtsjewereld.

Anoniem
8
12 september 2023
Goede en makkelijke communicatie vooraf en op de dag een hartelijk welkom. De zeiltocht was meer dan prima verzorgd met lekkere koude drankjes en heerlijke luxe broodjes. Al met al een aanrader!
Alfons van der Linde
9
28 juni 2022
Top dag gehad met Age. Wat een leuke man met zijn schippersverhalen en zijn accordeon. Jammer alleen dat de wind stilviel. En dat we moesten BBQ naast een bruiloftsfeest ( je voelt je dan teveel.)
Gerard Sanderman
8
18 september 2019
mooie dag gehad, gelukkig mooi weer, helaas geen of nauwelijks wind.

Onze partner

Zeilen op de Friese meren

Beleef een heerlijke zeildag op de Friese meren met een dagje skutsjesilen op een authentiek zeilschip. Met vrienden, familie of als vrijgezellenuitje een dag beleven op het water.

Natuurlijk Skutsje silen

Wij verzorgen al bijna 30 jaar dagtochten op orginele skutsjes. Jaarlijks zeilen meer dan 10.000 enthousiaste gasten mee aan boord van de ruim honderd jaar oude skutsjes.

Vaargebied

Zeilen in het vaargebied, nationaal park de Alde Feanen betekend skutsjes zeilen op wijde, langgerekte meren en smalle, intieme vaarten.

Voor wie

Bij ons kunt u terecht voor Skutsjesilen als bedrijfsuitje, vergaderen en zeilen voor een familiedag in Friesland of Skutsje verhuur voor een vrijgezellendag of vriendengroep.

Omgeving

Friesland

Friesland kent vele gezichten, dus Friesland verrast u steeds weer. De schitterende meren, dorpjes en kanalen laten dat unieke stukje Nederland zien. Ontdek Friesland met een weekendje weg, een sportieve dag zeilen of heerlijk ontspannen met een sloepje varen. Waterliefhebbers moeten zeker Friesland ontdekken.

Earnewald

Earnewâld is een dorp in Friesland. Earnewâld ligt midden in Nationaal Park De Alde Feanen, dat bekend staat om zijn uitgestrekte moerasgebieden, meren en waterwegen. Het park biedt uitstekende mogelijkheden voor varen, kanoën, wandelen en vogels kijken. De Alde Feanen staat bekend om zijn diverse vogelbevolking. Vogelliefhebbers kunnen genieten van het observeren van verschillende soorten vogels, waaronder zeldzame en trekvogels. Met zijn ligging aan de rand van de meren biedt Earnewâld tal van watersportmogelijkheden, zoals zeilen, kanoën en varen.

Vriendinnen uitjes maakt gebruik van cookies
Vriendinnen uitjes is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Vriendinnen uitjes