Rotterdam by Night
Rotterdam
Rotterdam by night vaart
Rotterdam
Exterieur rondvaartboot

Rotterdam by Night - Ervaar de Havenstad vanaf het Water

Ervaar de stad Rotterdam vanaf het water. Deze stad is bij uitstek in het donker bijzonder. Terwijl het zonnetje onder gaat varen we via de Dortse Kil, Merwede en De Noord Rotterdam binnen om lekker te eten aan boord en te genieten van het moois om u heen.

Dit Rotterdam By Night arrangement is inclusief:

 • Ontvangst met koffie met gebak
 • Tafelgarnituur
 • Uitgebreid koud & warm buffet
 • Dessertbuffet
 • 6 Uur durende vaart

Prijs: € 75,00 p.p.
Kinderen van 3 t/m 11 jaar: € 37,50 p.p.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405820.

Wifi
Restaurant
Parkeren

Rotterdam By Night

Ervaar de stad Rotterdam vanaf het water. Deze stad is bij uitstek in het donker bijzonder.

Het programma:

U stapt in Lage Zwaluwe aan boord voor een vaartocht naar Rotterdam. De gastvrije bediening serveert koffie met gebak. Vervolgens serveren we een tafelgarnituur, de bar is open voor een drankje naar keuze (niet inbegrepen). 

Terwijl het zonnetje onder gaat, varen we via de Dortse Kil, Merwede en De Noord Rotterdam binnen. De koks trakteren u op een heerlijk koud-warm buffet met aansluitend een dessertbuffet. We varen dwars door het centrum en de havens van Rotterdam! 6 Uur na vertrek en een afwisselende tocht varen we onder de Moerdijkbruggen door naar Lage Zwaluwe waar we weer aanmeren.

Afvaarten staan gepland voor:

Onderstaande data wordt er gevaren: 

 • zaterdag 2 november 2024
 • zaterdag 9 november 2024
 • zaterdag 16 november 2024
 • zaterdag 23 november 2024
 • zaterdag 30 november 2024
 • zaterdag 7 december 2024
 • zaterdag 21 december 2024 
 • zaterdag 28 december 2024 

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 28 december 2024.

Johannes G
10
19 december 2023
Heel mooie rondvaart ondanks het regenachtige weer. Een geweldig mooie rondvaartboot de Z9. Heel vriendelijk personeel met een uistekende verzorging en buffet.
Anoniem
8
21 februari 2023
De tocht was geweldig, genoten van Rotterdam bij avond. Van mij had er een groter gedeelte van de havens in gemogen, maar gezien de lengte/tijd van de tocht snap ik dat dit het maximale was. Personeel aan boord vriendelijk en gastvrij. Enige minpuntje: 1x een haar in het eten en 1x een haar op het mes bij het dessert. Verder alleen maar complimenten!
Anita van Wijnbergen
8
05 november 2019
Rondvaart was heel leuk, het eten was iets minder...per tafel mocht je naar het buffet en aangezien wij als een van de laatste waren lagen er nog 3 stukjes zalm en 2 garnalen op de schaal en werd dit niet aangevuld, niet echt goed geregeld! Verder leuke gastvrouwen die van een lolletje houden dus er gezellig gehad.
Walter Vos
10
14 maart 2017
Alles was perfekt! Een prachtige comfortabele boot, vriendelijk personeel, goede verzorgingen, buitengewoon goed en lekker eten en een mooie tocht. Al bij al een geweldige dag waarvan we heel erg hebben genoten!
Frans Dekker
8
23 december 2016
Het was naar volle tevredenheid georganiseerd en de kwaliteit van de reis cq de verzorging was top.

Onze partner

Rondvaartbedrijf

Ons rondvaartbedrijf verzorgt al meer dan een halve eeuw rondvaarten. Naast onze bekende twee uur durende Biesboschtocht is het ook mogelijk een dagtocht te maken met bezoek aan diverse locaties.

Ook voor presentaties op een unieke locatie, een oergezellige borrel of een verrassend feest zijn wij "the Boat to Be".

Onze Vloot

Onze vloot bestaat uit 6 verschillende partyschepen. Voor iedere groepsgroottte is er een passend schip.

Thuishaven Drimmelen

Onze thuishaven is Drimmelen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om vanaf een andere plaats te vertrekken. Hiervoor maken we graag een passende offerte.

Nationaal Park de Biesbosch

Drimmelen ligt aan rivier de Amer, middels een kleine oversteek varen we direct het Nationaal Park de Biesbosch in. Het is een uitzonderlijk natuurgebied dat grote bekendheid en waardering heeft gekregen o.a. door zijn uniek landschap, brede en smalle kreken, spaarbekkens voor de drinkwatervoorziening en natuurlijk de bevers.

Omgeving

Noord-Brabant

Weekendje weg en Proef de Brabantse gezelligheid met ons uitgebreide aanbod.

Drimmelen

Drimmelen is een dorp in Noord-Brabant. Het bevindt zich aan de rand van de Biesbosch, een uniek zoetwatergetijdengebied met kreken, moerassen en rijke flora en fauna. Het is een geweldige plek voor natuurliefhebbers, wandelaars en vogelspotters. Door de ligging aan het water heeft Drimmelen verschillende jachthavens en mogelijkheden voor watersportactiviteiten zoals varen, kanoën en vissen. Het dorp heeft enkele historische gebouwen en boerderijen die de landelijke sfeer benadrukken. Drimmelen biedt enkele gezellige restaurants en cafés met lokale gerechten en een ontspannen sfeer.

Vriendinnen uitjes maakt gebruik van cookies
Vriendinnen uitjes is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Vriendinnen uitjes