Verse thee
high tea
Hightea
high tea tafel
Zoet

Theeleuten met een High Tea in hartje 's-Heerenberg

In de sfeervolle omgeving van het restaurant of in de zaal Trendy is het perfect genieten van een zeer smaakvolle complete High Tea. Samen met vriendinnen of familie geniet u van alles wat er aan tafel gebracht wordt. Onbeperkt thee drinken terwijl u gezellig bij kletst over van alles en nog wat. De rijkelijk gevulde etagères nodigen uit om overal van te genieten.

Bij dit Theeleuten met High Tea arrangement is inbegrepen:

  • Perfecte mix van zoete en hartige hapjes
  • Onbeperkt thee en koffie

Prijs: € 24,50 p.p.

De prijs van dit Theeleuten met High Tea arrangement is geldig tot en met 31 december 2024.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405820.

Wifi
Restaurant
Parkeren
Huisdieren toegestaan

Genieten van diverse huisgemaakte hapjes

Een zeer smaakvolle complete High Tea wordt geserveerd in de sfeervolle omgeving van het restaurant. Samen met vriendinnen of familie geniet u van alles wat er aan tafel gebracht wordt. Klets gezellig bij en drink onbeperkt thee en koffie. De rijkelijk gevulde plateau's nodigen uit om overal van te genieten. Sandwiches, broodjes, drinksoepjes en zoetigheid van onze pattisier Tom. Eet smakelijk!

3 smaakvolle rondes

Geniet na een maken van een heerlijke wandeling door de Montferlandse bossen of ontdekken van de kasteelstad van een smaakvolle High Tea.

De High Tea is opgebouwd uit 4 rondes die bestaan uit diverse hapjes

De zoete en hartige hapjes die worden geserveerd tijdens de High Tea staan hieronder beschreven:

1e ronde

Diverse belegde broodjes met vis, vlees en vegetarisch

2e ronde

Twee drinksoepjes

3e ronde

Proeverij van diverse hartige hapjes

4e rond

Plateau met huisgemaakte zoetenijen.

Gedurende de High Tea kunt u genieten van onbeperkt thee en koffie. 

Loungen op het gezellige terras of in ons mooie restaurant

Neem na een bezoek aan het kasteel plaats op ons riante terras. Op het terras heeft u zicht op de markt, de stad en de voorbijgangers. Onder de grote mooie plataan liggen het 'boven terras' en het 'onder terras'.

Het terras biedt aan 150 gasten plaats. Neem plaats in een loungebank of een tafel met stoelen en geniet van een lekker kopje koffie of heerlijk diner. 

GASTVRIJHEID met hoofdletters het belangrijkste product dat we onze gasten bieden. Serveren met een LACH omdat het leuk is voor onze gasten te werken! Na wandelen in de bossen van Montferland omgeven door de dorpen Zeddam, Beek en Stokkum is dit een mooie plek om te lunchen of dineren

Onze partner

Gastvrijheid, het belangrijkste product

Gastvrijheid staat hoog in het vaandel en u wordt bediend met een lach. Dit zijn de twee hoofdingrediënten van het restaurant waardoor het restaurant een hoge reputatie heeft opgebouwd. Geniet op een mooie plek van een heerlijke lunch of diner na een wandeling door de Montferlandse bossen. 

U kunt rekenen op een kwalitatieve maaltijd die met liefde is bereid door de chef-kok. Voel u thuis in dit sfeervolle monumentale pand van meer dan 100 jaar. 

Geniet van een smaakvolle lunch of diner

In het restaurant kunt u genieten van een heerlijk lunchgerecht. Zij beschikken over een diverse menukaart met veel keus, denk hierbij aan een smakelijke sandwich, gezonde salade of perfecte uitsmijter. Ook kunt u kiezen voor koude of warme gerechten van de kaart. Naast lunchen kunt u in dit sfeervolle restaurant komen dineren. Het restaurant bevindt zich in het historisch centrum van 's-Heerenberg, aan de markt. Alle gerechten zijn bereid met lokale en verantwoorde producten. 

De chef-koks werken met producten uit de regio. Gerechten worden bereid met eigen receptuur. In de keuken wordt waar mogelijk gewerkt met verantwoorde en biologische producten.

Riante terras

Neem na een bezoek aan het kasteel plaats op het riante terras. Op het terras heeft u zicht op de markt, de stad en de voorbijgangers. Onder een grote mooie plataan liggen het 'boven terras' en het 'onder terras'. Het terras biedt aan 150 gasten plaats. Neem plaats in een loungebank of een tafel met stoelen en geniet van een lekker kopje koffie of heerlijk diner. 

Maak uw feest compleet met een heerlijke catering

Geeft u binnenkort thuis een feest? Of bent u op zoek naar een partycateraar die de catering en aankleding verzorgd? Dan bent u hier aan het juiste adres. Het restaurant verzorgd catering op maat. Er wordt goed geluisterd naar uw wensen. Uw wensen worden vertaald in een origineel en culinair totaalconcept. 

De catering is in goede handen door de ervaring van  het personeel. De aankleding wordt van A tot Z verzorgd op uw locatie. Voor zowel particulieren als voor bedrijven in en om 's-Heerenberg wordt de catering met liefde en passie verzorgd.

Omgeving

Gelderland

uitjes, groepsuitjes Gelderland, familie uitjes en bedrijfsuitjes in de Veluwe en Montferland. Ontdek de Hanzesteden. Gelderland voor uw leuke dagje uit of weekendje weg.

s-Heerenberg

's-Heerenberg ligt in de Gelderse Achterhoek. Het is bekend om Kasteel Huis Bergh, een imposant middeleeuws kasteel, dat een indrukwekkende kunstcollectie en historische kamers herbergt. Het centrum van 's-Heerenberg heeft een historische sfeer met oude straatjes, karakteristieke gebouwen en gezellige pleinen. In de nabije omgeving van 's-Heerenberg ligt het Montferlandse Bos, een bosrijk gebied waar wandelaars en natuurliefhebbers kunnen genieten van de natuur. De stad ligt aan de rivier de Oude IJssel, waar heerlijke wandelingen langs de oevers gemaakt kunnen worden.

Vriendinnen uitjes maakt gebruik van cookies
Vriendinnen uitjes is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Vriendinnen uitjes