Fluistervaren door Giethoorn
Fluisterboot in Giethoorn
Terras aan het water bij het sfeervolle restaurant
Bowlen in Zwartsluis
Restaurant in Giethoorn

Familie arrangement in Giethoorn - Fluistervaart met picknick

Een ontspannen en onbezorgd dagje uit met familie en vrienden. Alles is geregeld met een goed gevuld dagprogramma. Maak een fluistervaart, geniet van het dorp Giethoorn, uurtje bowlen en lekker eten.

Dit dagje uit in Giethoorn is mogelijk vanaf 6 personen en is inclusief:

  • Om 10 uur ontvangst met 2 kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom in Giethoorn
  • Huur Fluisterboot in Giethoorn
  • Picknick tijdens fluistervaren
  • Op eigen vervoer van Giethoorn naar Zwartsluis
  • 1 uur huur bowlingbaan met 1 consumptie in Zwartsluis
  • Live-cooking diner in Zwartsluis
  • Einde programma rond 19.30 uur

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405820.

Restaurant
Receptie
Parkeren
Elektrische fietsen
Huisdieren toegestaan
Fietsverhuur

Familie arrangement in Giethoorn - Compleet dagje genieten

Een ontspannen en onbezorgd dagje uit met familie en vrienden. Alles is geregeld met een goed gevuld dagprogramma. Maak een fluistervaart, geniet van het dorp Giethoorn, u gaat een uurtje bowlen en sluit af met een heerlijk live cooking diner!

Het programma:

10.00 uur
Aankomst bij in Giethoorn het Venetië van ’t Noorden, waar u start met 2 kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom.

11.00 uur
Een fluistertocht van 3 uur (electrische boot) door Giethoorn en natuurgebied de Wieden met een picknick mee die u kunt nuttigen op één van de eilandjes en picknickplekken.

14.00 uur
Een uurtje vrij te besteden, om de benen te strekken en eventueel één van de vele musea of de galerieën te bezichtigen.

15.15 uur
Vertrek uit Giethoorn naar Zwartsluis (± 12 km.) voor het vervolgprogramma.

16.00 uur
Aangekomen in Zwartsluis bij Hotel Zwartewater, gaat u daar op de locatie een uurtje ontspannen bowlen onder het genot van een consumptie.

17.30 uur
Ter afsluiting van een enerverende dag krijgt u in het Kombuijs een live-cooking diner (all you can eat) 

19.30 uur
Afsluiting

Prijzen:

€ 72,50 p.p. bij 6-10 personen
€ 69,50 p.p. bij 11-20 personen
€ 67,50 p.p. bij meer dan 20 personen

Voor kinderen van 3 t/m 11 jaar is de prijs € 52,50 p.p.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2024.

Ariena
9
12 juli 2022
Heel goed verzorgd zowel de koffie, lunch en het pannetjes diner. De fluisterboot was ook heel leuk. Het was een geweldige dag.
Inger van Dijk
8
09 september 2020
We hebben genoten! Alles was goed verzorgd, iedereen was op de hoogte van onze komst en we werden gastvrij ontvangen.
Altink
9
15 augustus 2020
Wat een super leuk uitje, alles goed verzorgd en het eten meer dan voldoende,
Anoniem
8
19 juli 2017
We hebben genoten van een goed verzorgde leuke dag. De servicegerichtheid van met name hotel zwartewater in Zwartsluis is het vermelden waard. Goed gevulde lunch boerenzakdoekpakket en heerlijk diner in Zwartsluis
Anoniem
8
22 september 2016
Was een heel geslaagd familie uitje met kinderen en kleinkinderen het was alleen jammer dat we geen picknick kleed bij ons hadden want het eilandje lag vol met eenden poep en het toilet daar was smerig
Fien Onderberg
8
07 november 2015
Prima geregeld
Jacob van Nijhuis
9
21 juli 2015
Zeer tevreden: het was een heel prettige afwisseling van zien, doen en genieten. Eerst een prima kop koffie, daarna ontmoeting met vriendelijke meneer van de fluisterboten met duidelijke uitleg en uitgebreide picknick, daarna een uur bowlen en lekker eten in mooi restaurant met prima bediening. Top!
Diana Swarte
10
01 juni 2015
Super was grandioos. Organisatie top! prachtige dag gehad. Hapjes drankjes & ontvangst op de diverse lokaties echt klasse.
Anoniem
8
07 juni 2013
Goed georganiseerd.
Bij het restaurant in Giethoorn werden wij vriendelijk en met een grote glimlach ontvangen. De bediening in het hotel in Zwartsluis was daar in tegen niet zo spontaan. Bij het bowlen moesten wij zelf de bestelling opnemen en werd er een dienblad met glazen op de tafel neer gezet.
De eten bij het pannetjes diner was erg uitgebreid en lekker.
Anoniem
8
10 mei 2013
Alles was goed voor elkaar en het eten smaakte heerlijk, vriendelijke mensen waar we ook kwamen

Onze partner

Genieten in Giethoorn

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u onze Giethoornse partner. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. U kunt hier terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s Onze partner straalt het pure Giethoorn uit en al meer dan 20 jaar genieten mensen hier van een heerlijk en uitstekend dagje Giethoorn.

Faciliteiten

Het restaurant beschikt over diverse mogelijkheden om individuele en groepsarrangementen aan te bieden. Zo kunt u bij ons dag-, middag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen is dat geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Het restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn en achter het restaurant ligt een grote parkeerplaats waar u uw auto gratis kunt parkeren. Direct voor het restaurant kunt u aan boord gaan van de eigen rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden, een museum bezoeken of heerlijk op ons terras genieten van een hapje en een drankje. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Omgeving

Overijssel

groepsuitjes, weekendje weg, dagje weg uitjes met beauty of een compleet verzorgd wellnessweekend, teamuitje actieve stadsspellen of een gezellig avondje uit, Overijssel heeft zoveel leuke uitjes. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod van dagjes uit en leuke uitjes in Overijssel.

Giethoorn

Giethoorn, ook wel bekend als het "Venetië van het Noorden", is een dorp in Overijssel. Het is beroemd om zijn vele grachten en waterwegen. Langs de grachten zijn er tal van gezellige cafés en restaurants. De traditionele boerderijen met rieten daken dragen bij aan de idyllische uitstraling van Giethoorn. Een uniek kenmerk van Giethoorn is dat het autovrij is. Een populaire activiteit is het varen in een punter, een platbodemboot. Giethoorn ligt in de buurt van het natuurgebied De Wieden. Het biedt prachtige landschappen, moerassen en mogelijkheden voor wandelingen en fietstochten.

Vriendinnen uitjes maakt gebruik van cookies
Vriendinnen uitjes is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Vriendinnen uitjes