burlesque faye
Kaapse Meisjes
kaapse meisjes
Wilma
kaapse meisjes

Dinnershow Kaapse Meisjes in Rotterdam - Avondje uit op het Water

Beleef de meest pikante avond van Rotterdam! Een programma over Nachtclubs van weleer: Rotterdam Burlesque! Kaapse Meisjes is een programma met een stoute knipoog naar de beroemdste meisjes van Katendrecht. Duik onder in Rotterdam’s drijvende nachtclub en zorg voor ondeugende deining in de gladste, natste en gevatste Nacht Club Cruise van de Rotterdamse wateren.

Bij dit dinnershow in Rotterdam arrangement is inbegrepen:

  • Ontvangst
  • Uitgebreid 3-gangen dinerbuffet
  • Live entertainment
  • Havencruise

Prijs: € 92,50 p.p. 
Prijs: € 117,50 p.p. inclusief drankarrangement

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405820.

Restaurant
Parkeren

Dinnershow op het Water

Kom en beleef het meest pikante avondje van Rotterdam! Een programma over de Nachtclubs van weleer in Rotterdam: Rotterdam Burlesque! “Kaapse Meisjes” is een programma waarbij de kunst van de verleiding centraal staat met een stoute knipoog naar de beroemdste meisjes van Katendrecht. Duik onder in Rotterdam’s drijvende nachtclub en zorg voor ondeugende deining in de gladste, natste en gevatste Nacht Club Cruise van de Rotterdamse wateren.

Tijden

19:30 uur Inschepen

20:00 uur Aanvang/vertrek

23.30 uur Einde avond

3-gangen dinerbuffet

Voorgerechten:
- Seizoens-soep
- Diverse Salades (op tafel)
- Salade met kip
- Verboden zeevruchten salade met cocktailsaus
- Diverse gedroogde ham-soorten met chutney en zuidvruchten
- Salade met rookvlees

Hoofdgerechten (via menukaart):

- Rollade in appel calvados saus
- Gestoofd rundvlees met champignon, uien en wortel.
- Beenham in klem met een honingmosterdsaus
- Gemarineerde kip met satésaus
- Witvisfilet in een zachte vissaus

Bijgerechten (in schalen op tafel):
- Seizoensgroenten
- Rijst
- Aardappeltaartje met salie en fleur de Sel
- Penne pasta in olijfolie

Nagerecht: Tiramisu

Data

  • Vrijdag 24 mei 2024
  • Zaterdag 9 november 2024

De prijs van dit dinnershow in Rotterdam arrangement is geldig op 24 mei en 9 november 2024.

Onze partner

Algemeen

Aan boord van dit partyschip treft u een varend theater aan. Tijdens de havencruise wordt u vermaakt met heerlijk eten, drinken en schitterend entertainment.

Faciliteiten

De dinnershows zijn interactief, u mag alles maar moet niets! Grappen, grollen, dansen op stoelen en tafels, een polonaise of een dansje op het podium; u kunt alles verwachten tijdens deze dinershows. Een gedurfde grap en hilarische opmerking, van begin tot het einde van de avond wordt u meegenomen in het feestgedruis en vermaak. Een heerlijke rondvaart met eten, feesten en lachen.

Het Schip

De shows vinden plaats aan boord van een schip . Wij kunnen u met zekerheid zeggen dat dit partyschip uniek is op het water. Aan boord van de Ameland bevinden zich diverse ruimtes waarvan één met een sensationele binnen hoogte van bijna 5 meter. Iedere ruimte beschikt over een eigen bar, waarbij een loungebar aan boord niet ontbreekt.Strak, nostalgisch, eigentijds, gedurfd of over de top, dit partyschip biedt u de gelegenheid om bij uw evenement de ambiance te creëren waar mensen zich goed voelen.

Ligging

Dit partyschip ligt in de Parkhaven van Rotterdam. De haven is makkelijk bereikbaar en in de nabije omgeving is er voldoende parkeergelegenheid.

Omgeving

Zuid-Holland

Leuke uitjes en groepsuiitjes in Zuid holland. Zoek je leuke uitjes en groepsuitjes in zuid holland ? groepsuitjes en leuke uitjes in zuid holland boek je hier. Naast de prachtige stranden van Scheveningen, Noordwijk en Katwijk zijn ook steden als Rotterdam, Den Haag, Delft en Leiden het bezoeken absoluut waard. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod van dagjes uit en weekendjes weg in Zuid-Holland.

Rotterdam

Rotterdam staat bekend om zijn moderne en vernieuwende architectuur. De stad heeft een skyline met opvallende gebouwen zoals de Erasmusbrug, de Kubuswoningen en de Markthal. Als een van de grootste havens ter wereld is de haven van Rotterdam een belangrijk kenmerk van de stad. Rotterdam biedt uitgebreide winkelmogelijkheden, het winkelgebied Blaak en de Koopgoot zijn populaire bestemmingen. Rotterdam heeft een levendige kunst- en cultuurscene. Musea zoals het Boijmans Van Beuningen, de Kunsthal en de Witte de Withstraat bieden een breed scala aan artistieke expressie.

Vriendinnen uitjes maakt gebruik van cookies
Vriendinnen uitjes is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Vriendinnen uitjes