studio gala
studio gala
studio gala
studio gala
studio gala

Spectaculaire Dinnershow Fantastic

Hoogwaardig theater met Zang, Dans, Humor, Illusie, Speciale effecten, licht- en videoprojecties en het verrassende Gala diner doen u belanden in een andere dimensie. Een unieke avond uit om met vrienden, familie of collega's te beleven.

Deze spectaculaire all-in dinnershow is inclusief:

 • Welkomstcocktail
 • Voorgerecht
 • Hoofdgerecht
 • Dessert
 • Koffie / thee 
 • Alle consumpties uit het Hollands assortiment o.a. bier, wijn, fris, en binnenlands gedistilleerd, gedurende de gehele avond
 • Het is een avondvullend showprogramma en bediening aan tafel

Prijs: € 79,50 p.p.

Tijdsduur: 4,5 uur (19:30 t/m 24:00 uur)
Minimum aantal personen: 2

Prijzen zijn exclusief administratiekosten à € 7,50 per boeking.
Geef bij uw reservering aan welke datum u wenst.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405820.

Restaurant
Receptie
Parkeren

Een onvergetelijke avond uit

Graag presenteren wij u: The Dinnershow Fantastic. Al ruim 85.000 bezoekers gingen u voor, dit met een gastenbeoordeling van een 8,9. U gaat dit seizoen toch ook voor de uitgaanstrend van dit moment!

Avondvullend showprogramma

Geniet van het verrassende Gala Diner in combinatie met een onvergetelijk, avondvullend showprogramma. Verwen ook uw personeel, medewerkers, partner, vrienden of familie met een compleet verzorgde avond uit in Meppel.

Hoogwaardig theater met ZangDansHumorIllusieSpeciale effecten, licht- en videoprojecties en het verrassende Gala diner doen u belanden in een andere dimensie. Door de combinatie van de perfecte show, het Gala diner en de persoonlijke service van onze medewerkers voelen u en uw gasten zich op deze avond zelf een ster. Wij zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken. Wij hopen u snel te mogen begroeten in onze unieke ambiance.

Data 2024

 

 • Maart: 16, 23 en 30
 • April: 13 en 20
 • Mei: 11 en 18
 • Juni: 8 en 22

In de maanden Juli en Augustus zijn er geen voorstelingen.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 augustus 2024.

Kees Schrier
9
14 december 2022
Leuke avond gehad weinig kritiek gehoord van het Team. 1 kleinigheidje, we hadden tafel 13 waardoor we als laatste naar het buffet werden geroepen. Daar bleken niet allee gerechten bijgevuld te worden.
F . J . SLINGERLAND
10
05 april 2022
DE MEDEWERKERS VAN DINNERSHOW FANTASTIC GEVEN JE ECHT HET GEVOEL ALS DAT JE ER OOK ECHT BIJ HOORT, ZE BEZORGEN JE EEN ONVERGETELIJKE AVOND
F.J. SLINGERLAND
10
23 november 2021
JE WORDT ECHT BETROKKEN BIJ DE DINNERSHOW, DAT STELLEN WIJ ERG OP PRIJS
Anoniem
8
16 november 2021
Hele leuke avond gehad. Eten was goed en gezellig personeel.
Anoniem
9
26 oktober 2021
Wat een leuke show, heel erg van genoten!! Eten was ook erg lekker! Goed contact met reserveren, alleen maar positief!
Mieke Schouten
9
29 januari 2020
We hebben echt genoten van de hele show het zat goed in elkaar ! en ook het buffet verliep zeer geordend en soepel ! Dus compliment aan het hele team !!
Willem Rijnboutt
8
20 november 2019
Leuke show met verrassende wendingen. Gezellige zaal, goed uitzicht op podium. Diner goed te eten met redelijke keus. Prima bediening.
P. Grootscholten
8
24 juni 2019
We waren met z'n 10 e en vonden het een geweldige show. De bediening was ook geweldig en hielden het goed in de gaten met de drank. We hoefden het niet een X te vragen
Siemen Jongman
8
18 december 2017
Spectaculaire Dinnershow holland goes Vegas leuke show zeker aan tr prijzen voor een gezellig berdijfs uitje leuk en spontaan personeel.
Greet Mug
9
28 juni 2017
Wij vonden het super niks om aan te merken

Onze partner

Algemeen

Hoogwaardig theater met Zang, Dans, Humor, Illusie, Speciale effecten, licht- en videoprojecties en het verrassende Gala diner doen u belanden in een andere dimensie. Door de combinatie van de perfecte show, het Gala diner en de persoonlijke service van onze medewerkers voelen u en uw gasten zich op deze avond zelf een ster.

Locatie

Studio Gala is een exclusieve locatie in Meppel voor uw evenement. Wij organiseren bedrijfs- en privé feesten met maar één doel, een blijvende herinnering. Verrassend, inspirerend, anders. Want standaard kan altijd nog.

Catering

Verzorging concentreert zich op het kwalitatief hoogwaardig verzorgen van eten, drinken en stijlvolle aankleding op maat.

Voor een groot of kleinschalige evenement staan wij met ons professionele team voor u klaar.

Dinnershow voor

Of u 1, 100 of 1000 gasten krijgt, wij geven u altijd dezelfde persoonlijke en professionele aanpak. De afstemming voorafgaand, tijdens en achteraf, is intensief, constructief en staat garant voor kwaliteit.

Omgeving

Drenthe

weekendje weg Drenthe ? Leuke fietsprovincie maar Drenthe heeft zo veel meer te bieden. Van sportieve groepsuitjes en leuke themafeesten, heerlijke beautyarrangementen en workshops tot complete weekendjes weg en geweldige dagtrips voor familie en kinderen.

Meppel

Meppel is een stad in Drenthe, het heeft een rijke geschiedenis die zichtbaar is in de historische gebouwen en straten. Het oude stadscentrum behoudt veel van zijn oorspronkelijke architectuur, waardoor het een charmante sfeer heeft. De stad staat bekend om zijn schilderachtige grachten. Meppel organiseert diverse evenementen gedurende het jaar, zoals de Donderdag Meppeldagen, een zomerfestival met markten, muziekoptredens en activiteiten voor het hele gezin. De omgeving van Meppel is landelijk, in de buurt zijn er natuurgebieden en recreatiegebieden waar men kan wandelen of fietsen.

Vriendinnen uitjes maakt gebruik van cookies
Vriendinnen uitjes is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Vriendinnen uitjes