Handelshaven in Den Bosch
Kijkje in de Oude handels haven
Dommel bruggen
Sfeervol Dineren
Salon op rondvaart Ouwe Dirk

Bourgondisch s-Hertogenbosch - Rondvaart met afsluitend een diner

Maak een rondvaart over de Dommel met een consumptie en na de 2 uur durende vaart gaat u van boord en wandelt u naar het restaurant voor uw diner. Dit programma is mogelijk op woensdag , zaterdag en zondag van mei tot oktober.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405820.

Restaurant
Parkeren

Uitgebreide omschrijving

Maak een rondvaart over de Dommel met een consumptie en na de 2 uur durende vaart gaat u van boord en wandelt u naar het restaurant voor uw diner. Dit programma is mogelijk op woensdag , zaterdag en zondag van mei tot oktober.

Om 15.00 uur komt u aan boord van de rondvaart boot de Ouwe Dirk genieten van de mooiste uitzichten op s-Hertogenbosch.

Tijdens de 2 uur durende vaartocht kunt u genieten van 1 consumptie incl die bij de prijs inbegrepen is. Geheel onthaast komt u weer terug aan de wal waar u op 3 minuten lopen een heerlijk diner staat te wachten in een restaurant aan de oude haven van 's-Hertogenbosch. De smaakvolle gerechten, met een knipoog naar de haven zullen uw dag tot een onvergetelijke ervaring maken.

15:00 - 17:00 uur
De 2 uur durende rondvaart

Vanaf 17.30 uur
Dineren in het restaurant

Dit programma is mogelijk op woensdag , zaterdag en zondag van mei tot oktober.

Ton van Bemmel
9
11 juli 2023
Het was een mooie rondvaart, je kon van alles bestellen qua drinken en snacks. Diner: Het 3 gangen menu in het 't Keershuys was erg goed. Verder zowel op de boot als in het restaurant zeer vriendelijke bediening.
FJSM de Been
9
08 juni 2022
Het weer kan men niet bepalen ,maar verder was het een mooie dag ,leuk bootreisje en exellent eten achteraf. koffie aan boord met bosschebol en drankjes ,geweldige dag gehad on dangs bagger weer.

Onze Partner

Varende Feestjes vanuit Den Bosch

Wij bieden verschillende dagtochten, rondvaarten en arrangementen aan die vertrekken vanaf de St. Janssingel of vanaf de Zuid Willemsvaart in Den Bosch. Van een 1 uur durende rondvaart met bossche bol tot aan een hele dag varen naar Heusden en weer terug. Ook kunnen wij voor verschillende hapjes, drankjes en entertainment aan boord verzorgen.

Faciliteiten

Wij bieden rondvaarten aan van 1 uur, die op vaste tijden en dagen vertrekt, waar individuele tickets voor gekocht kunnen worden. De rondvaart kan uitgebreid worden met pannenkoeken eten, workshop Bossche bollen maken of een wijnproeverij. Voor ieder wat wils.

De dagtocht gaat naar Heusden waarbij we 2 uur heen varen, de stad verkennen en daarna weer lekker terug varen onder het genot van een diner of borrel.

De 4 sluizen tocht is een mooie vaartocht die over de oude en nieuwe waterwegen gaat. Een aanrader om in de zomer alleen op één van de geplande datums, of als groep prive te boeken.

Een van de best lopende arrangementen is onze Bourgondische rondvaart , waarbij u een 2 uurs rondvaart maakt en allerlei lekkers bij kan bestellen.

Ligging

De rondvaarten gaan vanaf de St. Janssingel, op 14 minuten loop afstand van de grote St. Jan.

De dagtochten vanaf de Zuid Willemsvaart. Dit is aan de rand van de vesting nabij de Citadel.  

Beide opstapplaatsen zijn rolstoeltoegankelijk. 

Parkeren kan in de Transferiums en in parkeergarages die op loopafstand van de opstapplaatsen zijn.

Overige informatie

  • Voor al onze maaltijden geldt een minimum van 10 personen.
  • Tot onze spijt moeten wij voor huisdieren de boot afhouden.
  • Meegebrachte consumpties/etenswaren mogen niet aan boord genuttigd worden.
  • U kunt tot 7 dagen voorafgaand aan uw boottocht het aantal personen nog wijzigingen. Indien op de uitvoeringsdatum het aantal personen minder blijkt te zijn dan de laatste opgave, dan wordt het laatst opgegeven aantal voor zowel maaltijd e.d. als de boottocht doorberekend.
  • Indien door weeromstandigheden niet gevaren kan worden, wordt het arrangement voor de wal uitgevoerd.
  • Ons schip is aangepast voor duwrolstoelen. (deze kunnen doormiddel van rails het trapje overbruggen)
  • Op ons schip bevinden zich 2 toilets waarvan 1 invalide toilet.

Omgeving

Noord-Brabant

Weekendje weg en Proef de Brabantse gezelligheid met ons uitgebreide aanbod.

's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch is een stad in de provincie Noord-Brabant. De stad staat bekend om zijn bourgondische levensstijl en biedt tal van gezellige restaurants, eetcafés en terrassen. Het historische stadscentrum van 's-Hertogenbosch is prachtig, met smalle straatjes, historische gebouwen en gezellige pleinen. De stad wordt doorkruist door de rivier de Dommel en heeft sfeervolle grachten. 's-Hertogenbosch organiseert het hele jaar door diverse evenementen en festivals, bijvoorbeeld het Jazz in Duketown-festival, de Bosch Parade en de Bourgondische Week. Tijdens deze carnaval verandert de stad in een kleurrijk en feestelijk spektakel.

Vriendinnen uitjes maakt gebruik van cookies
Vriendinnen uitjes is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Vriendinnen uitjes