Over de maas

Rondvaart over de Maas maken met familie of vrienden? Voor een leuk uitstapje aan boord van een rondvaartboot vindt u hier speciale rondvaarten in Maastricht of Rotterdam waar u op de Maas fantastisch kunt genieten.

Rondvaart

1 uur durende Rondvaart over de Maas vanuit Heusden

Heusden 29 verkocht

Kom mee varen op onze 1 uur durende rondvaart over de Maas en Dode Maas. De boot vertrekt vanaf onze aanlegsteiger net buiten de stadshaven in Heusden. U kunt zowel in de zomer als in de winter bij ons varen.

Brunch

Rondvaart met uitgebreide Brunch over de Maas vanuit Heusden

Heusden

Ontspannen genieten op de golven van de Maas van een uitgebreide brunch terwijl het landschap aan u voorbij trekt wat wilt u nog meer? Reserveren is noodzakelijk en kan zowel individueel als met een groep.

Salonboot Koosje

Lekker borrelen op de Borrelboot in Heusden - 2 uur durende rondvaart

Heusden

Tijdens een 2 uur durende vaart vanuit Heusden geniet u van de heerlijkste borrelhapjes. Op deze sfeervolle salonboot, antiek en met zorg onderhouden, waant u zich terug in de tijd. Maar wel met alle luxe die u nu gewend bent. Al te boeken vanaf 6 personen.

High Tea

High Wine of High Beer in Heusden - varen op een Salonboot

Drunen 5 verkocht

Een heerlijke High Wine of High Beer krijgt u geserveerd aan boord tijdens een boottocht van 2 uur. Genieten op het water en ook van heerlijke gerechten.

feestje op de maas

4 Uur durende groepsrondvaart - Feestje op de Maas

Heusden

Jouw feestje op een boot op de Maas? Vaar langs de mooiste landschappen met een biertje, wijntje of frisje in je hand. Kom onbezonnen feest vieren zonder rekening te houden met de buren. Samen met uw gezelschap beleeft u een heerlijke dag/avond op het water vanuit Heusden.

fout feestje op de maas

Super groepsuitje op het water - Fout Feestje op de Maas met een 4 uur durende rondvaart

Heusden

Een fout feestje op de Maas, en niet zomaar één. Een unieke ervaring met gastheer en entertainer Johnny. Een avond met foute muziek, foute outfits en de lekkerste hapjes. Ons motto? Hoe fouter, hoe beter! We toveren ons schip om tot een decor zoals je het nog nooit heb gezien inclusief discobal en lichtshow. We ontzorgen jou en jouw gasten volledig voor een onvergetelijke avond!

skihut op de maas

Super groepsuitje Skihut op de Maas - Themafeest met Rondvaart vanuit Heusden

Heusden

Trek je tiroler outfit maar uit de kast want we toveren onze boot om tot echte skihut! Geen skihut op de berg, maar een skihut op de boot. Je wordt ontvangen op de steiger bij een mooi open vuur, onder het genot van een goed glas glühwein. Binnen staat er een uitgebreid buffet voor je klaar! Beleef tijdens deze 4 uur durende vaart op top tijd met jouw vrienden en/of familie.

discoparty

Op en top genieten met de 70's Discoparty rondvaart op de Maas - Groepsuitje op het water

Heusden

Ga een avondje terug in de tijd met onze 70's Disco Party! Wie wilt dat nu niet? Met je vrienden, familie of collega’s genieten van de beste hits uit de jaren 70. Na deze avond heb jij gegarandeerd de Disco Fever weer helemaal te pakken. De boot wordt omgetoverd tot een ware discotheek inclusief lichteffecten en spiegelbollen! En er staat een heerlijk buffet op het menu.

8 Uitstapjes

Vriendinnen uitjes maakt gebruik van cookies
Vriendinnen uitjes is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Vriendinnen uitjes