Aerial
Noordwijk strand
Navigatie
vuurtoren
Elektrische auto

Crossend de authentieke kustplaats Noordwijk en de hotspots ontdekken

Beleef een fantastische dag uit in Zuid-Holland. Neem plaats in de elektrische Renault Twizy en ga op ontdekkingsreis door Noordwijk en haar omgeving. Vergeet onderweg niet te genieten van de hotspots die aan u voorbij trekken.

Bij het ontdekken van Noordwijk en de hotspots is inbegrepen:

 • GPS audiotour van 2 uur
 • Leuke weetjes over de omgeving en bezienswaardigheden
 • Bewonderen van de hotspots in Noordwijk en omgeving
 • 1x Renault Twizy voor 2 personen

Prijs: € 32,50 p.p. op basis van 2 personen.

Maximaal aantal personen is 12

U kunt op verschillende tijdstippen deelnemen aan de GPS audiotour. De tijden waarop u kunt deelnemen zijn:

 • Ochtend: 11:00 - 13:00 uur
 • Middag: 15:00 - 17:00 uur
 • Avond: 19:00 - 21:00 uur

Optioneel

Wilt u een toer maken van 3 uur? Dan bedraagt de prijs per persoon € 42,50 p.p.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405820.

Parkeren

Ontdek Noordwijk en haar omgeving met de Renault Twizy

Één van de mooiste gebieden van Nederland is bij uitstek het duinen-en strandgebied. Tijdens de tour ontdekt u Noordwijk, één van de meest authentieke kustplaatsen die Zuid-Holland rijk is. Deze tour laat u alle hotspots zien in Noordwijk en omgeving. Stap in en vergeet vooral niet te genieten. 

Bewonder de hotspots!

Maak met de stoere Renault Twizy een GPS audiotour langs de hotspots van Noordwijk en haar omgeving. De Renault Twizy is 100% elektrisch en milieuvriendelijk voertuig voor 2 personen. Ervaar het gevoel van vrijheid door het unieke open en eigentijdse design. U voelt, ruikt en beleeft direct waar u rijdt! Een unieke ervaring met gegarandeerd aandacht onderweg. 

De GPS wijst u de weg

Met de GPS tour kunt u het oer-Hollandse landschap ontdekken. Alle voertuigen hebben een GPS met gedetailleerde kaarten aan boord. De GPS leidt u langs de route. 

Voorwaarden

 • 1 Twizy is geschikt voor maximaal 2 personen (2 volwassenen of 1 volwassene + 1 kind)
 • Minimaal 3 jaar in bezit van een geldig rijbewijs
 • Borg van € 150 (credit card of pin - retourpin of contant)
 • Betaling van de borg dient voldaan te worden bij incheck
 • Alcohol is verboden

De prijs van het ontdekken van Noordwijk en de hotspots is geldig van 1 april tot en met 31 oktober 2024.

Onze partner

Spot de highlights van Zuid-Holland

Maak met de stoere Renault Twizy GPS audiotours langs de highlights van Zuid-Holland. De Renault Twizy is 100 % elektrisch en milieuvriendelijk voertuig voor 2 personen. Ervaar het gevoel van vrijheid door het unieke open en eigentijdse design. U voelt, ruikt en beleeft direct waar u rijdt! Een unieke ervaring met gegarandeerd aandacht onderweg. 

Maak een mooie tour

De GPS audiotours brengen u langs de mooiste plekken die Zuid-Holland rijk is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Duin en kustlijn, de Bollenstreek, de Kaag met haar prachtige polders en windmolens en het Groene Hart. De GPS audiotours kunt u boeken voor de ochtend, middag of avond. 

Op pad met een GPS

Met de GPS tours kunt u het oer-Hollandse landschap ontdekken. Alle voertuigen hebben een GPS met gedetailleerde kaarten aan boord. De GPS leidt u langs de route. 

De tours

Tulpen velden tour: de tulpenvelden spreken tot de verbeelding. Tijdens de tour ervaart u de schoonheid intens en begeeft u zich buiten de gebaande paden en tourbus routes.

Duin & strand tour: de tour laat u alle hotspots zien in Noordwijk en omgeving.

Polder & windmolen tour: ervaar het typische Hollandse landschap tijdens de tour.

Historie & kastelen tour: ontdek de kastelen in de regio tijdens deze tour. 

Omgeving

Zuid-Holland

Leuke uitjes en groepsuiitjes in Zuid holland. Zoek je leuke uitjes en groepsuitjes in zuid holland ? groepsuitjes en leuke uitjes in zuid holland boek je hier. Naast de prachtige stranden van Scheveningen, Noordwijk en Katwijk zijn ook steden als Rotterdam, Den Haag, Delft en Leiden het bezoeken absoluut waard. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod van dagjes uit en weekendjes weg in Zuid-Holland.

Lisse

Lisse is een stad in Zuid-Holland. Het staat wereldwijd bekend om zijn prachtige bloembollenvelden, vooral tulpenvelden. Elk voorjaar trekken de Keukenhof-tuinen, gelegen in Lisse, vele bezoekers vanwege de kleurrijke bloemendisplays. Keukenhof is een van 's werelds grootste bloementuinen en biedt een spectaculaire weergave van bloemen, waaronder tulpen, narcissen en hyacinten. In Lisse bevindt zich het historische Kasteel Keukenhof, omgeven door prachtige tuinen. Het stadscentrum van Lisse biedt een scala aan winkels, boetieks en lokale ambachtelijke zaken.

Vriendinnen uitjes maakt gebruik van cookies
Vriendinnen uitjes is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Vriendinnen uitjes