Rondvaartboot in Giethoorn
Rondvaartboot in Giethoorn
Restaurantkaart bij het restaurant
Sfeervol restaurant in Giethoorn
Terras aan het water bij het sfeervolle restaurant

Rondvaart en uitgebreide koffietafel - Leuke groepsuitje inclusief busvervoer

Kom samen met uw familie of vrienden een dagje naar Giethoorn. U gaat een mooie rondvaart maken door het dorp om bij terugkomst te genieten van een heerlijke koffietafel met diverse lekkernijen. Tip voor een leuk familie-uitje

Bij dit dagje uit in Giethoorn is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie, thee en appelgebak op de locatie
  • 2 uur durende rondvaart door Giethoorn
  • Heerlijke luxe koffietafel met kroket
  • Busvervoer voor uw groep

Prijs: vanaf € 56,50 p.p. op basis van 25 personen.

De prijs kan veranderen wanneer u met een ander aantal personen bent en is deels afhankelijk van de plek waar u vandaan wilt vertrekken.

De prijs van dit arrangement in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2024.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405820.

Restaurant
Receptie
Parkeren
Elektrische fietsen
Huisdieren toegestaan
Fietsverhuur

Rondvaart en Koffietafel in Giethoorn

Een gezellige dag met de vrienden of vereniging op stap. U wordt ontvangen op de locatie met een kopje koffie of thee met een stukje appelgebak. Aansluitend maakt u een rondvaart door het prachtige waterdorp Giethoorn en geniet u 's middags van een heerlijke koffietafel. Even tijd dus om bij te praten met elkaar en een gezellig dagje uit.

2 uur durende vaart door het prachtige historische dorp

Een rondvaart van 2 uur door de historische dorpskern van Giethoorn, het meer 't Bovenwijde en het natuurgebied De Wieden. De boot is geschikt om samen met uw groep aan boord te gaan. De boot is overdekt en kan bij wat kouder weer ook heerlijk verwarmd worden. Tijdens de rondvaart geven wij uitleg over het dorp en het natuurgebied waar u langs vaart

Heerlijk bijkletsen onder het genot van een luxe koffietafel

Bij terugkomst na de rondvaart staat er een heerlijke koffietafel voor u klaar. Deze bestaat uit diverse gerechten, kroket en diverse dranken. U kunt heerlijk napraten over de rondvaart onder het genot van een uitgebreide lunch!

Busvervoer naar Giethoorn

Wilt u vanaf huis al lekker gaan genieten van dit dagje uit? Dan regelen wij voor u een bus die u komt ophalen op de afgesproken opstapplaats. De chauffeur brengt u naar het mooie dorp Giethoorn waar u nabij het restaurant wordt afgezet. Zo heeft u geen zorgen over de heen en terugreis en kunt u op en top genieten van uw dagje uit in Giethoorn. Het vervoer wordt aangepast aan het aantal personen waarmee u gebruik wil maken van dit uitje en in samenspraak met u kan de op- en uitstapplaats bepaald worden.

Onze partner

Genieten in Giethoorn

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u onze Giethoornse partner. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. U kunt hier terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s Onze partner straalt het pure Giethoorn uit en al meer dan 20 jaar genieten mensen hier van een heerlijk en uitstekend dagje Giethoorn.

Faciliteiten

Het restaurant beschikt over diverse mogelijkheden om individuele en groepsarrangementen aan te bieden. Zo kunt u bij ons dag-, middag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen is dat geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Het restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn en achter het restaurant ligt een grote parkeerplaats waar u uw auto gratis kunt parkeren. Direct voor het restaurant kunt u aan boord gaan van de eigen rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden, een museum bezoeken of heerlijk op ons terras genieten van een hapje en een drankje. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Omgeving

Overijssel

groepsuitjes, weekendje weg, dagje weg uitjes met beauty of een compleet verzorgd wellnessweekend, teamuitje actieve stadsspellen of een gezellig avondje uit, Overijssel heeft zoveel leuke uitjes. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod van dagjes uit en leuke uitjes in Overijssel.

Giethoorn

Giethoorn, ook wel bekend als het "Venetië van het Noorden", is een dorp in Overijssel. Het is beroemd om zijn vele grachten en waterwegen. Langs de grachten zijn er tal van gezellige cafés en restaurants. De traditionele boerderijen met rieten daken dragen bij aan de idyllische uitstraling van Giethoorn. Een uniek kenmerk van Giethoorn is dat het autovrij is. Een populaire activiteit is het varen in een punter, een platbodemboot. Giethoorn ligt in de buurt van het natuurgebied De Wieden. Het biedt prachtige landschappen, moerassen en mogelijkheden voor wandelingen en fietstochten.

Vriendinnen uitjes maakt gebruik van cookies
Vriendinnen uitjes is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Vriendinnen uitjes