fout feestje op de maas
feestje op de maas
hollandse hapjes
Interieur
Luchtfoto

Super groepsuitje op het water - Fout Feestje op de Maas met een 4 uur durende rondvaart

Een fout feestje op de Maas, en niet zomaar één. Een unieke ervaring met gastheer en entertainer Johnny. Een avond met foute muziek, foute outfits en de lekkerste hapjes. Ons motto? Hoe fouter, hoe beter! We toveren ons schip om tot een decor zoals je het nog nooit heb gezien inclusief discobal en lichtshow. We ontzorgen jou en jouw gasten volledig voor een onvergetelijke avond!

Bij dit Fout Feestje op de Maas is inbegrepen:

  • Boothuur voor 4 uur
  • Onbepert bier, fris en wijn
  • Een avondvullend entertainmentprogramma met Johnny en Sharona
  • Hollands hapjesbuffet

Prijs: € 95,00 p.p. bij minimaal 40 personen

De prijs van dit Fout Feestje op de Maas is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405820.

Restaurant
Parkeren
Lift

Fout Feestje op de Maas

Een fout feestje op de Maas, en niet zomaar één. Een unieke ervaring met gastheer en entertainer Johnny. Een avond met foute muziek, foute outfits en de lekkerste hapjes. Ons motto? Hoe fouter, hoe beter! We toveren ons schip om tot een decor zoals je het nog nooit heb gezien inclusief discobal en lichtshow. We ontzorgen jou en jouw gasten volledig voor een onvergetelijke avond!

Het programma

Gastheer Johnny ontvangt je op de loopplank! Als iedereen aan boord is gaan de trossen los. Letterlijk én figuurlijk. Johnny en de hart-versnellende bloedmooie Sharona entertainen je de hele avond. En zij zullen niet de enige zijn: johnny is altijd op zoek naar nieuw talent en ook deze avond is hij vastberaden dit te vinden. Je wordt uitgenodigd om samen met Sharona het optreden van je leven te geven: iedereen mag voor de microfoon. Met uiteenlopende jukeboxkrakers wordt het een feest van herkenning. We varen van 20:00 00:30 uur en ondertussen is het Hollandse hapjesbuffet geopend. Dit buffet bestaat uit diverse kaassoorten, patés, gevulde eieren, asperges met ham, salades, diverse worsten, zalm, paling, haring, zure haring, kippenvleugels, kruidenboter, toast en stokbrood.

Rolstoeltoegankelijkheid

Het schip beschikt over een lift voor rolstoelen, deze is echter alleen geschikt voor rolstoelen die met de hand worden geduwd. Bij het toilet zijn beugels

Onze partner

De Rederij

Sinds 1995 varen de schepen van dit rondvaartbedrijf vanuit Heusden de mooiste tochten over de Maas en rivieren op de grens van Brabant en Gelderland. Aan boord verzorgen we mooie rondvaarten met verrassende uitzichten. Feesten en partijen voor elke gelegenheid, van bruiloft tot personeelsfeest en van verjaardag tot zomaar een leuke dag op het water.

Heerlijk dagje op het water

Dit rondvaartbedrijf is een rederij met 3 schepen, gevestigd in het monumentale vestingstadje Heusden. Wij verzorgen rondvaarten en dagtochten naar vele bestemmingen, voor zowel groepen als kleinere gezelschappen of individueel. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor lunch, diners, buffetten, familie-uitjes en bedrijfsfeesten aan boord van één van onze schepen.

Rolstoeltoegankelijkheid

Wiljo beschikt over een lift voor rolstoelen, deze is echter alleen geschikt voor rolstoelen die met de hand worden geduwd. Bij het toilet zijn beugels.

Zeearend heeft een vijftal traptreden om in de salon te komen, hiervoor is een rolstoelgoot aanwezig, welke alleen voor handgeduwde rolstoelen geschikt is. Bij het toilet zijn beugels.

Bereikbaarheid mindervaliden

Minder goed ter been? Navigeer naar het adres 'Waterpoort 1'; u kunt kijken of er beschikbare parkeerplaatsen zijn in de buurt (beperkt aantal plaatsen beschikbaar). Wanneer u onder de Waterpoort door gaat, kunt u zonder traplopen op onze steiger komen.

Omgeving

Noord-Brabant

Weekendje weg en Proef de Brabantse gezelligheid met ons uitgebreide aanbod.

Heusden

Heusden is een historisch vestingstadje in de provincie Noord-Brabant. Het heeft een prachtige historische kern met goed bewaard gebleven gebouwen uit verschillende tijdperken, waaronder middeleeuwse, renaissance- en barokarchitectuur. De vestingwerken, stadsmuren en poorten dragen bij aan de historische sfeer. De oude stadsmuren, bastions en grachten bieden een nostalgische ervaring. In Heusden vind je musea en kunstgalerijen die de geschiedenis en cultuur van de stad belichten. Het centrum van Heusden heeft sfeervolle pleinen, geplaveide straten en pittoreske steegjes.

Vriendinnen uitjes maakt gebruik van cookies
Vriendinnen uitjes is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Vriendinnen uitjes