Samen eten
Make up doen
Relax zitstoelen
Relax zitstoelen
Sfeer in de beauty salon

Coco Choco Beauty arrangement in Brabant - Verwendag voor moeder en dochter

Het arrangement Moeder en dochter - Coco Choco laat u kennis maken met speciale producten van Osaine. Puur natuur, heerlijke geuren, echt genieten dus. Laat u verrassen met dit arrangement en boek nu een heerlijke verwendag inclusief Chocolade fondue.

Bij het Coco Choco arrangement is inclusief:

 • Ontvangst met koffie/thee en lekkers
 • Huidanalyse voor een dagelijks stralend uiterlijk
 • Bella Donna gezichtsbehandeling
 • Voetenbad 
 • Teennagels lakken 
 • Handmassage
 • Paraffine handpakking
 • Glamour make-up
 • Nagels lakken
 • Afsluiten met overheerlijk ijs of met warme chocolademelk en slagroom

Let op: Dit arrangement is speciaal samengesteld voor (groot)moeder met een (klein)kind tot 20 jaar. Uiteraard kan dit ook geboekt worden met oudere dochters maar wij merken dat deze dames blijer worden van een ander arrangement.
Het is heel moeilijk om een exacte duur aan te geven omdat elk arrangement op de persoon/situatie wordt afgestemd. U kunt denken aan een tijdsduur tussen de 2,5 en 3,5 uur.

Prijzen:

 • € 69 p.p. voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar
 • € 79 p.p. voor kinderen van 12 tot en met 17 jaar
 • € 89 p.p. voor kinderen van 18 tot en met 19 jaar
 • € 99 p.p. voor volwassenen (20 jaar en ouder)

Uitbreidingsmogelijkheden (a.u.b. aangeven bij boeken):

 • Uitbreiden van gezichtsbehandeling small naar gezichtsbehandeling met ampul xl (€ 15,00 p.p.)
 • Uitbreiden met een Rug/schouder/nek-massage (€ 29,00 p.p.)
 • Uitbreiden met eenvolledige lichaamsmassage (€ 49,00 p.p.)
 • Chocolade fondue of volledige lunch (€ 20,00 p.p.)
 • Tosti (€ 5,00 p.p.)
 • Smoothie (€ 5,00 p.p.)

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405820.

Zonnebank
Parkeren
Beauty Center

Moeder en dochter - Heerlijke beautydag zonder sauna in brabant

Waar beter vertoeven dan in het wel bekende gezellige zuiden. Onze enthousiaste medewerkers vertroetelen u graag in gemoedelijke Brabantse sferen. Bewust hebben wij gekozen om u in een knusse omgeving toch een zeer compleet centrum te bieden. Zodra u de deur binnen gaat, koestert u zich dan in ontspannen sfeer, waar alles erop gericht is u een heerlijke tijd te bezorgen. Dit complete center zonder saunafaciliteiten heeft zich gespecialiseerd in de kunst van onthaasten.

Coco Choco arrangement

Speciaal voor moeder en dochter is het Coco choco arrangement samengesteld. Heerlijk een dagje ontspannen zonder sauna samen met uw moeder of dochter. Kom samen tot rust in de Brabantse omgeving. Geniet van de behandelingen en eventueel een heerlijke Chocolade Fondue.

Toeslagen

Indien u met een oneven aantal personen komt wordt er eenmalige toeslag (1x) berekend van: € 25,00.

In het weekend zaterdag en zondag rekenen wij een toeslag van € 15,00 p.p.

De hierbij benodigde badjassen en slippers (= comfortpakket) zijn bij ons aanwezig en liggen voor u klaar. Bijkomende kosten hiervoor zijn € 9,50 p.p. Uiteraard bent u vrij om uw eigen spulletjes mee te nemen.

De prijs van dit beauty arrangement is geldig tot en met 31 december 2024.

Mariska V
9
15 mei 2018
Samen met mijn dochter een heerlijke dag verwennerij gehad! Super ontvangst, behandelingen en zeker voor herhaling vatbaar. We komen ook zeker terug
Anoniem
8
01 augustus 2015
Arrangement was goed verzorgd
Anoniem
8
16 september 2013
Eerste keer geweest. Kundige en aatdige mededwerkers
Mary Wilson
8
03 september 2012
Zeer vriendelijk personeel. Lekkere lunch. Leuke locatie.

Onze partner

Pure verwennerij in Brabant

Onze enthousiaste medewerkers van het beautycenter te Hapert vertroetelen u graag in gemoedelijke Brabantse sferen. Bewust hebben wij gekozen om u in een knusse omgeving toch een zeer compleet centrum te bieden. Voor verzorging én ontspanning van top tot teen.

Kleinschalige beauty locatie

Zodra u de deur binnen gaat bij het beautycenter, koestert u zich in een ontspannen sfeer, waar alles erop gericht is u een heerlijke tijd te bezorgen. Dit complete center zonder saunafaciliteiten heeft zich gespecialiseerd in de kunst van onthaasten. Zo ervaart u in de Silence Room de helende werking van de Hot Stones, voor zowel het lichaam als het gezicht.

Van top tot teen verzorging

Van enkel je haar laten knippen of een manicure tot één van onze geheel verzorgde beautyarrangementen. Natuurlijk zijn alle behandelingen ook los bij ons te boeken. Daarnaast zijn we al vele jaren onder andere gespecialiseerd in het behandelen van cellulite- en afslank-problemen via de endermologie-methode.

Persoonlijke aandacht

Voor verzorging én ontspanning van top tot teen.

Omgeving

Noord-Brabant

Weekendje weg en Proef de Brabantse gezelligheid met ons uitgebreide aanbod.

Hapert

Hapert is een dorp in de provincie Noord-Brabant. Het is omgeven door landelijke gebieden en dorpen. De geschiedenis van Hapert gaat terug tot de middeleeuwen. Het was oorspronkelijk een agrarisch dorp en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld. De omgeving van Hapert kenmerkt zich door landbouwgronden, bossen en natuurgebieden. Het biedt mogelijkheden voor wandelen, fietsen en andere buitenactiviteiten. De Sint-Severinuskerk, een neoromaanse kerk en de Hapertse Korenmolen zijn enkele bezienswaardigheden.

Vriendinnen uitjes maakt gebruik van cookies
Vriendinnen uitjes is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Vriendinnen uitjes