Rondvaart maken in Giethoorn
Terras aan het water bij het sfeervolle restaurant
Restaurant in Giethoorn
Sfeervol restaurant in Giethoorn
Sfeervol restaurant in Giethoorn

All-in groepsuitje in Giethoorn - Ontdek het waterdorp zelf

Ontdek zelf het waterdorp Giethoorn. Met dit all-in arrangement geniet u van een ontvangst, uw eigen punter, een heerlijke picknick voor tijdens het varen en een heerlijk diner of barbecue bij terugkomst. Kortom een compleet programma geschikt voor ieder groepsuitje.

Bij dit Groepsuitje in Giethoorn is inbegrepen:

  • 2 koffie/thee met gebak of een andere consumptie met gebak
  • Goed gevulde knapzak met 3 broodjes, frisdrank, mars, salade, fruit
  • Punter met puzzelroute
  • 3-gangen diner / kinder 3-gangen diner of barbecue (bbq mogelijk vanaf 10 personen)

Prijzen:
€ 59,50 p.p. bij 4 tot 10 personen
€ 45,00 p.p. kinderen 3 t/m 11 jaar

€ 57,50 p.p. bij 10 tot 20 personen
€ 42,00 p.p. kinderen 3 t/m 11 jaar

€ 55,00 p.p. bij 20 personen of meer
€ 39,50 p.p. kinderen 3 t/m 11 jaar

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405820.

Restaurant
Receptie
Parkeren
Elektrische fietsen
Huisdieren toegestaan
Fietsverhuur

Compleet verzorgd groepsuitje in Giethoorn

Ontdek zelf het waterdorp Giethoorn. Met dit all-in arrangement geniet u van een ontvangst, uw eigen punter, een heerlijke picknick voor tijdens het varen en een heerlijk diner of barbecue bij terugkomst. Kortom een compleet programma geschikt voor ieder groepsuitje.  

Programmavoorstel

10.30 uur
Ontvangst in ons restaurant met 2 kopjes koffie of thee en een ambachtelijk appelgebak met slagroom.

11.30 uur
U wandelt naar de punters voor een picknick-punter-puzzeltocht door Giethoorn en over het meer ’t Bovenwijde.

15.00 uur
U heeft gelegenheid om een wandeling te maken, met de mogelijkheid om een museum of galerie te bezoeken.

16.30 uur
U bent weer terug bij ons restaurant voor een consumptie (excl.).

17.00 uur
Tot slot kunt u napraten over deze geslaagde dag tijdens een 3-gangendiner of barbecue bij ons restaurant

Gezellig Restaurant

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Ons personeel staat de gehele dag voor u klaar en zorgt er voor dat u aan niets ontbreekt.
Direct bij ons voor de deur vertrekken onze rondvaart boten. Vanaf het terras is er altijd wat te zien.

Minder weer? Onze rondvaart boten bieden altijd een passend alternatief, deze zijn bij minder weer overdekt. Ook ons terras maken we indien mogelijk overdekt zodat uw geboekte uitje door kan gaan. 

Uitbreidingsmogelijkheden / wijzigingen:

Opmerkingen:

  • Tegen een extra vergoeding van € 7,00 p.p. (geldig voor volwassenen en kinderen) kan er gekozen worden voor fluisterboten in plaats van punters
  • Voor senioren is het mogelijk om de punters te vervangen door een rondvaart van 2 uur meerprijs € 10,00 p.p. 

Drankjes die tijdens de dag worden genuttigd zijn exclusief.

Dit arrangement is te boeken vanaf 10 personen. Minder personen in overleg mogelijk.

De prijs van dit groepsuitje in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2024.

Van der Wal
9
12 september 2023
Heel vriendelijk ontvangen Lekkere koffie met gebak Alles goed uitgelegd het varen was top de knapzak ook En nadien ook heerlijk gegeten ondanks dat het druk was was de bediening goed en waren ze erg vriendelijk Erg genoten
M. Van Bergenhenegouwen
8
14 juli 2022
We waren met 16 personen en 1 kleine jongen. Aankomst met koffie en appeltaart daarna naar de boot met een goed gevulde knapzak. Na het varen een BBQ, die was ook top. Prijs kwaliteit klopte gewoon. En we hadden denk bij toeval soort van een aparte ruimte waar we de verjaardag van mijn zus vierde. Echt een aanrader.
Evalina Bar-opperman
8
25 juni 2021
Was erg gezellig en goed geregeld. De mensen van het restaurant waren vriendelijk en we konden ook in plaats van een punter een fluisterboot nemen
Janice Liemburg
9
01 september 2016
We hebben een teamuitje gehad. De start met koffie en appeltaart was zeer vriendelijk, later kwamen we hier terug en werd er ook teruggevraagd hoe we het hebben gehad. het boorbedrijf was zo vriendelijk om ons ivm de warmte een boor met motor ipv punter mee te geven. Dit werd zeer gewaardeerd. Het eten was prima in orde.

Onze partner

Genieten in Giethoorn

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u onze Giethoornse partner. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. U kunt hier terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s Onze partner straalt het pure Giethoorn uit en al meer dan 20 jaar genieten mensen hier van een heerlijk en uitstekend dagje Giethoorn.

Faciliteiten

Het restaurant beschikt over diverse mogelijkheden om individuele en groepsarrangementen aan te bieden. Zo kunt u bij ons dag-, middag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen is dat geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Het restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn en achter het restaurant ligt een grote parkeerplaats waar u uw auto gratis kunt parkeren. Direct voor het restaurant kunt u aan boord gaan van de eigen rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden, een museum bezoeken of heerlijk op ons terras genieten van een hapje en een drankje. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Omgeving

Overijssel

groepsuitjes, weekendje weg, dagje weg uitjes met beauty of een compleet verzorgd wellnessweekend, teamuitje actieve stadsspellen of een gezellig avondje uit, Overijssel heeft zoveel leuke uitjes. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod van dagjes uit en leuke uitjes in Overijssel.

Giethoorn

Giethoorn, ook wel bekend als het "Venetië van het Noorden", is een dorp in Overijssel. Het is beroemd om zijn vele grachten en waterwegen. Langs de grachten zijn er tal van gezellige cafés en restaurants. De traditionele boerderijen met rieten daken dragen bij aan de idyllische uitstraling van Giethoorn. Een uniek kenmerk van Giethoorn is dat het autovrij is. Een populaire activiteit is het varen in een punter, een platbodemboot. Giethoorn ligt in de buurt van het natuurgebied De Wieden. Het biedt prachtige landschappen, moerassen en mogelijkheden voor wandelingen en fietstochten.

Vriendinnen uitjes maakt gebruik van cookies
Vriendinnen uitjes is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Vriendinnen uitjes