Salon
Varen
Boot rondvaart
Schenkenschans Bufffet
Tolkamer

Heerlijke brunch rondvaart op de Rijn - gezellig eten op het water met vrienden of familie

Geniet van een heerlijk brunchvaart op de Rijn. Tijdens deze rondvaart geniet u van een uitgebreide brunch. Samen met vrienden of familie genieten van de mooie natuur en de lekkere versnaperingen. Een uitje voor jong en oud!

Bij dit brunch arrangement op de Rijn is inbegrepen:

 • 2,5 Uur durende rondvaart
 • Uitgebreid brunchbuffet aan boord
 • Rondvaart van Tolkamer Spijk - Millingen en weer terug naar Tolkamer

Prijs: € 47,50 p.p. op basis van minimaal 20 personen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405820.

Restaurant
Parkeren

Geniet van een heerlijke brunch op het water!

Geniet samen met familie of vrienden van een heerlijke Brunch gedurende een 2,5 uur durende rondvaart met een partyschip op de Rijn tussen Spijk en Millingen a.d. Rijn. Ter gelegenheid van een feestje of zomaar. Van een brunch kunt u op ieder gewenst moment genieten. Graag kijken wij of de gewenste datum en tijd voor u beschikbaar is. Er zijn geen vaste regels voor, alleen genieten!

Sfeervol genieten op een partyschip

Het partyschip  Schenckenschans is een klein, gezellig partyschip, uitermate geschikt voor groepen tot maximaal 32 personen. Een verjaardag, dagje uit met uw club of vriendengroep. Het schip beschikt over een verwarmde salon met maximaal 32 zitplaatsen. Buiten op het voor- en achterdek zijn nog eens 15 (niet overdekte) zitplaatsen.

Wat mag u verwachten:

Bij het inschepen vanaf 12.00 uur verwelkomen wij u en uw gasten met een glaasje schippersbitter. Vervolgens varen we af en openen we het brunchbuffet. Rond 15.00 uur meren we af. De Brunch Cruise duurt 2 uur met vertrek en aankomst te Tolkamer. Vaarroute is de Rijn (Tolkamer Spijk - Millingen en weer terug naar Tolkamer). Andere vertrekplaatsen zijn in overleg en tegen een meerprijs mogelijk.

De boot is niet rolstoeltoegankelijk - We beschikken wel over een grote boot ook geschikt voor rolstoelers.

Op het brunchbuffet vindt u:

 • Assortiment witte en bruine broodjes
 • Croissantjes
 • Krentenbollen
 • Krentenbrood
 • Suikerbrood
 • Kaas, vleeswaren, gerookte zalm
 • Rundvleessalade
 • Scrambled egg met gebakken bacon
 • Zoetwaren, roomboter en becel.
 • Vers fruit salade.
 • Melk, karnemelk, jus d’orange, koffie en thee

Voorwaarden en extra mogelijkheden:

Minimale deelname aan deze riviercruise is 20personen. Maximale deelname is 32 personen.

Vertrekdatum in overleg te bepalen.

De prijs van deze Brunch rondvaart op de Rijn is geldig tot en met 31 december 2024.

Anoniem
8
24 januari 2013
Erg leuke rondvaart met een heerlijke brunch.
Anoniem
8
24 januari 2013
Erg leuke rondvaart met een heerlijke brunch.

Onze partner

Heerlijk varen

Heerlijk een paar uurtjes varen op de rondvaartboot of een prive brunchvaart met familie en vrienden beleven op het water. Met deze 2 partyschepen is het echt genieten op de Rijn!

Sfeervol klein partyschip

Het partyschip Schenckenschans is een klein, gezellig partyschip, uitermate geschikt voor groepen tot max. 32 personen. Een verjaardag, dagje uit met uw club of vriendengroep. Het schip beschikt over een verwarmde salon met maximaal 32 zitplaatsen. Buiten op het voor- en achterdek zijn nog eens 15 (niet overdekte) zitplaatsen.

Varen over de Rijn

Zowel voor grote groepen als ook rondvaarten waar u met 2 personen al op kunt stappen kunt u altijd een keer een mooie vaart beleven op de Rijn.

Omgeving

Gelderland

uitjes, groepsuitjes Gelderland, familie uitjes en bedrijfsuitjes in de Veluwe en Montferland. Ontdek de Hanzesteden. Gelderland voor uw leuke dagje uit of weekendje weg.

Tolkamer

Tolkamer is een plaats in Gelderland, gelegen aan de Rijn, nabij de Duitse grens. Het heeft een haven aan de Rijn, en de aanwezigheid van boten en scheepvaart draagt bij aan een maritieme sfeer. Langs de kade en in het centrum van Tolkamer vind je verschillende cafés en restaurants. Het is een leuke plek om te genieten van een drankje of een maaltijd met uitzicht op de rivier. Tolkamer heeft een sluiscomplex, wat een interessante attractie is. De ligging aan de Rijn biedt mogelijkheden voor mooie uitzichten op het water en de omringende natuur.

Vriendinnen uitjes maakt gebruik van cookies
Vriendinnen uitjes is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Vriendinnen uitjes