Rondvaartboot in Giethoorn
Restaurant in Giethoorn
Rondvaart in Giethoorn
Terras bij het restaurant
Sfeervol restaurant in Giethoorn
Super Deal Giethoorn

2 uur durende rondvaart met aansluitend een heerlijke Brunch in Giethoorn

Ontdek Giethoorn per rondvaartboot. Met deze 2 uur durende rondvaart vaart u door de grachten in het dorp over het meer de Bovenweide en natuurgebied de Wieden. Aansluitend kunnen jullie gezellig napraten in het restaurant onder het genot van een heerlijke Brunch.

Bij deze Rondvaart met brunch is inbegrepen:

  • Ontvangst aan boord van de rondvaartboot met warme consumptie en wat lekkers
  • 2 uur durende rondvaart door Giethoorn en omgeving
  • In het tegenover gelegen restaurant een heerlijke Brunch 

Prijs: € 52,50 p.p. 10-20 personen 10 personen
Prijs: € 49,50 p.p. vanaf 20 personen
€ 32,50 p.p. kinderen van 3 t/m 11 jaar

Minimum aantal personen is 10.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405820.

Restaurant
Receptie
Parkeren
Elektrische fietsen
Huisdieren toegestaan
Fietsverhuur

2 uur durende rondvaart met Brunch door Giethoorn

Ontdek Giethoorn per rondvaartboot. Met deze 2 uur durende rondvaart vaart u door de grachten in het dorp over het meer de Bovenwijde en natuurgebied de Wieden. Aansluitend kunnen jullie gezellig napraten in het restaurant onder het genot van een heerlijke Brunch.

Programma

10:45 uur Ontvangst aan boord van de rondvaartboot met een warme consumptie en wat lekkers.
11:00 uur 2 uur durende rondvaart door Giethoorn en omgeving
13:00 uur Brunch in het tegenover gelegen restaurant 

Inhoud Brunch

Croissants, Deense krakelingen, witte en bruine broodjes, suikerbrood en krentenbrood
Diverse zoet- en vleeswaren, jong belegen kaas en brie
2 soorten salade
Gevarieerde visschotel, Zalm uit de oven, roerei met spekjes, pasteitje met shii take-ragout en warm vlees
Koffie, thee, melk of jus d’orange

De prijs van deze rondvaart met Brunch is geldig tot en met 31 december 2024.

Anoniem
9
23 juli 2023
Kapitein Gerrit is top. De brunch was erg goed.Bedienend personeel is een waar visitekaartje Ga zo door 👍
Maria Vanhove
10
08 september 2019
Het was allemaal perfect in dit restaurant. Lekker eten, genoeg naar ieders goesting, vriendelijke en snelle bediening voor iedereen!
De boottocht viel niets op aan te merken. De gids was goed verstaanbaar. Hij mocht wel een beetje trager spreken voor ons, Belgen. Er is toch wel enig verschil met onze Vlaamse taal en de Nederlandse.
Alleen de regen was een spelbreker. Heel spijtig!! De meesten zijn na de boottocht naar het restaurant gegaan en de namiddag doorgebracht met een drank en een babbel.
Wat ook heel gezellig was. Al bij al een zeer geslaagde reis naar Giethoorn. En de regen.......dat heeft niemand in de hand!!!
Dank u wel voor de tip. Het was perfect!
De rondvaart was voor 1 uur, wat genoeg was, zeker met dat weer.
Jumboshipping Pensionados Jumboshipping Pensionados
9
11 september 2018
Bij deze wilde ik U nog bedanken voor de fijne dag ,die wij hebben mogen meemaken in Giethoorn. Een ieder van ons heeft het reusachtig naar zijn zin gehad. Het gehele arrangement, ontvangst, lunch , rondvaart en diner was TOP. Nogmaals onze dank.
Mevr. Steenbergen
8
13 februari 2018
bij deze onze reactie, het was voor deze samen komst van de familie een geslaagde familie-dag. onze dank hier voor.
J. Houtman
10
13 februari 2018
wij vonden het geweldig en het personeel subliem niets was teveel super leuke jonge mensen komen zeker terug en geven dit door aan onze vrienden en kennissen heel hartelijk bedankt voor de fijne dag.
Gretha Kamps
8
13 februari 2018
Wij hebben een heel fijne dag gehad en genoten van alles. Het is voor herhaling vatbaar.

Onze partner

Genieten in Giethoorn

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u onze Giethoornse partner. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. U kunt hier terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s Onze partner straalt het pure Giethoorn uit en al meer dan 20 jaar genieten mensen hier van een heerlijk en uitstekend dagje Giethoorn.

Faciliteiten

Het restaurant beschikt over diverse mogelijkheden om individuele en groepsarrangementen aan te bieden. Zo kunt u bij ons dag-, middag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen is dat geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Het restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn en achter het restaurant ligt een grote parkeerplaats waar u uw auto gratis kunt parkeren. Direct voor het restaurant kunt u aan boord gaan van de eigen rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden, een museum bezoeken of heerlijk op ons terras genieten van een hapje en een drankje. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Omgeving

Overijssel

groepsuitjes, weekendje weg, dagje weg uitjes met beauty of een compleet verzorgd wellnessweekend, teamuitje actieve stadsspellen of een gezellig avondje uit, Overijssel heeft zoveel leuke uitjes. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod van dagjes uit en leuke uitjes in Overijssel.

Giethoorn

Giethoorn, ook wel bekend als het "Venetië van het Noorden", is een dorp in Overijssel. Het is beroemd om zijn vele grachten en waterwegen. Langs de grachten zijn er tal van gezellige cafés en restaurants. De traditionele boerderijen met rieten daken dragen bij aan de idyllische uitstraling van Giethoorn. Een uniek kenmerk van Giethoorn is dat het autovrij is. Een populaire activiteit is het varen in een punter, een platbodemboot. Giethoorn ligt in de buurt van het natuurgebied De Wieden. Het biedt prachtige landschappen, moerassen en mogelijkheden voor wandelingen en fietstochten.

Vriendinnen uitjes maakt gebruik van cookies
Vriendinnen uitjes is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Vriendinnen uitjes